КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 227
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
 wavey

newsm78 Никакви ви няма  Thinking, то не че и аз съм се появявала де  Embarassed  Аз съм гроги  Sad много работа много нещо и имам още и още..., не знам... все мен чака, отделно имам си грижи пак с моите родители, абе.... изобщо залюляла ме е една, ама нейсе, ще стискам зъби и ще пробивам напред пък да видим.

Влизам да видя как сте, най вече Люска, Зичето - какво става с мама, Мари и нея я няма ..., прегръщам ви момичета Hug Hug Hug и чакам  да се появите.

Искам да пиша за всяка, да попитам Юлето - за гаджето, Елито за ученичката, Мики, Тедка, Мастеркони, Жакито дали се прибра вече и тя  newsm78, Мамчето, Розали, Хейли, Пацето, ехххх абе всички  всички имам какво да попитам, но наистина много ми е нанагорно, отделно сдуханото, та, ако имате поне вие време и мерак драскайте тука по думичка две  Peace Иначе си ви мисля всички и ви пожелавам една хубава и спокойна вечер Hug kiss lovekiss

# 121

Аууу,ни въй срам  Crossing Arms никакви ви няма.И за да ви подразня  smile3533 smile3534 приготвям пилешки хапки с гъби в сметанов сос и сладко от смокини  Mr. Green
И без това ме бъзикате само с тия консерви  smile3533

Бъзикаме,бъзикаме.....Ама си отличничка със зимнината......Айде Утивам да сЪ завирам под стола....  newsm43 

.....отделно сдуханото,

Кат ти е сдухано - духай и ти бре!  .....Аз поне така праЯ.....

# 122
Кат ти е сдухано - духай и ти бре!  .....Аз поне така праЯ.....
Добра идея, Мастер!
И значи бая духане ще пада .. (при мен, де) Whistling

Нещо ми е такова никакво и на мен, няма уж видима причина, или поне не искам да си я призная ...
Като изпадна в дупка, целият свят ми е черен, и сякаш никога нищо няма да се оправи, и въобще не ми се живее..... Blush
За щастие това са епизоди, основно провокирани от някакви случки.През останалото време все си повтарям, че трябва да имам сила и търпение, и че всяко нещо си има обяснение ..
Та, затова не пиша много.
Ето, ваканцията е на свършване, и трябва да си набележим един ден и да идем със синчето на покупки - от доста дрешки има нужда за училище.Всеки сезон се купува, защото расте като гъбка.Догодина вече ще ме подмине по ръст, а и по кила ...
Вчера ходи с татко си на лов - станал е в 5 часа сутринта.Голям мерак!
Баща му дал пушката да стреля, и свалил едно синигерче.Ама, голяма радост ви казвам.Донесе я като трофей, на мама ловджийчето! Grinning
Ами, това е - все пак разказах нещо ..
До скоро, дами!
Хубава и спокойна да ви е неделята!Прегръдки за всички! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 123

Момичета, пожелавам ви хубава нова седмица и спорен понеделник! Много работа имам, само вчера намерих един час да отида до Бачковския манастир, че главата ми даваше заето от натоварване. От отпуската започнахме супер интензивно, чакаме конкурс за директор и изобщо е лудница. Следващият почивен ден ми е на 6 септември, но тогава сме на сватба в София на племеничката.
Целувки за всички ви!
 Hug

# 124
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Днес оперираха мама и вече излиза от упойка в момента.
Операцията е била сложна ,че имало някакви сраствания жлъчката с червата и зор са видели хирурзите.Жлъчката не са и махнали само камъните са и изчистили от нея и са я отлепили от червата.Така си е било по рождение и за това имала проблеми. Липсвали и и жлъчни канали ,беее това е дано да се оправи и възстанови по бързо. Praynig Praynig Стискайте още малко палци момичета моля ви. Praynig Praynig Praynig

Аз пък съм на работа по цял ден ,че пак замествам една колежка та така  Whistling Whistling

Силно ви прегръщам   kiss kiss kiss kissвсички момичета когато мога ще пиша. Hug

# 125
Зичка, стискам силно, колкото мога силно Hug Hug Praynig . Всичко ще се оправи, вярвам! Hug

# 126
  • Видин
Привет, момичета! Hug

Снощи се върнах от фестивала в Жеравна.Такава красота ви казвам, думи нямам...
Имах чувството, че съм в някаква приказка GrinningБеше невероятно изживяване!

Иначе съм пропуснала много поводи!

Зиче,да са ти живи и здрави и Тони и Мимката!Много късмет им желая!  bouquet  bouquet  bouquet
На майчето ти силно стискам палци бързода оздравява, че се измъчи горката! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Отивам да чистя, че от утре съм на работа, а от толкова хойкане в къщи всичко е нагоре с кратата CrazyОбаче!!!Душата ми е пълна Wink

Прегръщам ви всички без изключение Hug Hug Hug

# 127
Само набързо,че да не ме мислите.Отивам до петък с децата при мама.там няма комп и нет.На всички ви желая хубави дни Hug

# 128
Само набързо,че да не ме мислите.Отивам до петък с децата при мама.там няма комп и нет.На всички ви желая хубави дни Hug

Луска, приятно изкарване при мама, много да си починеш и да си хапваш добре докато си там Hug

# 129

Хайде, идвайте да се разхладим, че и днес пак беше голям задух.
Влизам да видя какво става, а темичката ни изпаднала на 2-ра страница.Срамота! Naughty

Зиче, бързо възстановяване на майчето ти желая! Praynig Добре е, че са направили операцията.И дано няма повече проблеми. Peace

Жаки, четох и аз за фестивала в Жеравна.Радвам се, че си имала хубави преживявания и че душата е пълна.Какво повече му трябва на човек. Grinning

Луска, приятни и хубави дни с мама и децата! Hug

# 130
Идвам и си вземам едно коктейлче
Мамче,мерси -точно от това имах нужда сега
Аз от вчера съм на работа и сега е трудно,че си подготвям групата за понеделник,ще имам няколко бебета на градинка,кой знае колко ще плачат,не съм гледала такива мъничета от 4 години

# 131
 wavey Привет мили дружки   bouquet

Мамче, благодарско за коктейлчетата   Hug, определено имам нужда  bowuu
Жаки, видях снимки от Жеравна, страхотна си, възхищавам ти се, както и на другите момичета с теб, браво на вас, така се съхранява и предава българското  Peace  Hug
Зиче, бързо възстановяване на МАМА и от мен  Hug
Люска, приятно изкарване при МАМА  Peace  Hug
Теди, започва вече новата учебна година, леле и тази година се изтърколи  Crossing Arms Лека и спорна работа с дечковците и дано да не плачат много  Peace Hug

Момичета на мен в понеделник ми беше много зле, не знам какво ми беше станало, никаква сила, въздухът ми не стига и едно сърцебиене чак тениската ми подскачаше. Мина де, но още ми е омаломощено, дано да е било от времето, че наистина много тежко време беше. Във връзка с това скъпият май иска да ме заведе другата седмица за 2-3 дни до морето, ама да видим.....

Хубава и спокойна вечер на всички  Hug lovekiss Two Hearts

# 132
Добро утро!
Слагам кафето с мирис на море и ви пожелавам хубав ден! Heart Eyes

Анкасче, и на мен ми е такова тези дни.
Много тежко време наистина, омално както му казваме тук.Въздух няма, и един такъв тежък, едва се диша ..
Така и не поваля значи, само трещя, фуча и плаши с гръмотевици, а накрая едва прахта събра!  Whistling

Дано идете до моренцето, и да се освежиш с морския въздух! Hug

Теди, ехх, че хубаво - мъничета в градинката.
Знам, че ще се справиш, ти си добричка. Grinning

# 133
  • Видин
Добро утро, момичета Hug

Първите дни след отпуска на работа хич не е добре Crazy

Мамче, страхотно кафенце! Peace

Анкасче, не е лоша идеята за море през септември.По-спокойно и приятно е тогава. Peace

Какво ли става с майчето на Зичка?Дано всичко е наред!

Хубав ден на всички! Hug

# 134

Общи условия

Активация на акаунт