Аз метлосвам насам натам и крайно време е да си седна на дупето вече. Че се уморих от хойкане.

Мисля , даже че съм си осигурила / надявам се/ два прекрасни самотни почивни дни, в които свекърва ми няма да ми е на главата целодневно - което си е направо СПА преживяване. Цял уикенд без нея.

В резултат на които цяла нощ не спах от напрежение и разкаяние - но повярвате ми - никой не би издържал на мое място.
та такааааа

Лускин, надявам се че добре си прекарваш при мама!

Жаки - видях снимките от Жеравна - ама чудни сте бе! Направо ви завидях искрено на емоциите и преживяванията.

Мамче при нас много валя. 2 дни пороища и даже град..но аз се радвах на всяка капчица, защото последните седмици температурата все към 40 клонеше - градина не остана. Всичко изгоря. Сега се надявам след тези проливни дъждове че мааалко ще живне. Надявам се да е валяло на балкана, щото още не са ни отменили заповедта за предстоящ режим на водата.

Теди, и аз като Фейката веднага ще ти завидя за бебетата. Няма нищо по хубаво от това да гушкаш бебета по няколко пъти на ден. Ама ти си знаеш как ще е цял ден. Успех ти желая!

Анкас-че, много тежко време беше наистина - надявам се това да е било и вече да си в ритъм. А за морето...какво по хубаво от море през септември. Гъчканицата по-малка, цените по-малки...спокойствието - по-голямо!
Тъй че не се чуди,
а куфарите си сбери
мъжо в колата товари
и тръгвай за морето ти!
Зичка, надявам се всичко с операцията да е минало добре.

Приятни почивни дни дами!