КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 228
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Добър ден дами Hug
Аз метлосвам насам натам и крайно време е да си седна на дупето вече. Че се уморих от хойкане.  Crazy Не съм се заредила със сили, по скоро съм уморена и физически и емоционално от този маратон, но здрави да сме! Ще вляза в ритъм - другата седмица сигурно Twisted Evil
Мисля , даже че съм си осигурила / надявам се/ два прекрасни самотни почивни дни, в които свекърва ми няма да ми е на главата целодневно - което си е направо СПА преживяване. Цял уикенд без нея. Mr. Green Не че се е отказала да ми виси целодневно на главата - просто то човек си има и нерви.. и снощи аз отървах моите. Е, мисля че ще и държи топло за по дълго от един ден - или поне искрено се надявам.  Винаги съм била тактична към възрастта и изглупяването и...но този път просто ме удари в гръб и аз... си изтървах нервите.
В резултат на които цяла нощ не спах от напрежение и разкаяние - но повярвате ми - никой не би издържал на мое място.
та такааааа  Mr. Green
Лускин, надявам се че добре си прекарваш при мама! Hug
Жаки - видях снимките от Жеравна - ама чудни сте бе! Направо ви завидях искрено на емоциите и преживяванията. Hug
Мамче при нас много валя. 2 дни пороища и даже град..но аз се радвах на всяка капчица, защото последните седмици температурата все към 40 клонеше - градина не остана. Всичко изгоря. Сега се надявам след тези проливни дъждове че мааалко ще живне. Надявам се да е валяло на балкана, щото още не са ни отменили заповедта за предстоящ режим на водата. Tired
Теди, и аз като Фейката веднага ще ти завидя за бебетата. Няма нищо по хубаво от това да гушкаш бебета по няколко пъти на ден. Ама ти си знаеш как ще е цял ден. Успех ти желая! Mr. Green
Анкас-че, много тежко време беше наистина - надявам се това да е било и вече да си в ритъм. А за морето...какво по хубаво от море през септември. Гъчканицата по-малка, цените по-малки...спокойствието - по-голямо!
Тъй че не се чуди,
а куфарите си сбери
мъжо в колата товари
и тръгвай за морето ти!

Зичка, надявам се всичко с операцията да е минало добре. Praynig ти ще пишеш когато можеш как сте! Hug
Приятни почивни дни дами! HugСпокойни, прохладни, романтични...

# 136
Теди, и аз като Фейката веднага ще ти завидя за бебетата. Няма нищо по хубаво от това да гушкаш бебета по няколко пъти на ден. Ама ти си знаеш как ще е цял ден. Успех ти желая! Mr. Green

Да,Юле-то е много хубаво,ама 35 май ми идват много ,а
Ина4е днес видях едно от момиченцата,което ще дойде в понеделник-много хубава кукличка малка е,ама май доста ще плачем,не може и да говори,та ще видим кви ще ги дробим-дано поне да са самостоятелни,ама ме съмнява

# 137

Хубав ден от мен!!!

# 138

Добро утро милички.

Аз пак се позатрих ама ежедневие, какво да се прави.
Чета ви редовно иначе.

Тединка трудничко е с мъниците.От мама знам, че много работа те чака.Но пък шапка свалям на всички, които са се отдали на тази професия.Ще се справиш, нямам никакви съмнения.

Зиче, дано всичко е наред с вас и мама да се възстановява.Ти си знаеш, че те мислим тук и ще пишеш когато имаш време.  Hug

Юле, сестричке по съдба  Hug Дано повечко време я държи свекърва ти, та да си починеш и ти.Аз още една седмица имам, и само си повтарям "Дишай дълбоко"  Tired

Жакинце и аз видох снимките.Ама от всичките най-много ми хареса тази дето сте тримката, на една маса седнали.Много сте ми хубавки  Heart Eyes

Люската
дано си почива качествено  Hug

Аз чакам мама и тати да дойдат и ще идем да се поразходим малко.
На всички ви много целувчици  Hug

# 139
# 140
Добро утроооо!Аз се завърнах още в петък,но нямах възможност да пиша,само ви прегледах набързо.При мама беше чудесно,ееех.Не ми се прибираше,но няма как.Направхме и страхотна изненада.До последно не знаеше,че отиваме.Чак се разплака като ни видя и ни пипаше сякаш да се увери,че не сънува.Във фейса има малко снимки на децата от там.Като се върнах,пак бях отворила консервната фабрика  Embarassed Правих пак компот от дренки и домати в бутилки.Тия дни мисля да почвам и пипера,и камбите.
Зичеее,драсни два реда да кажеш как е мама  Praynig
Желая ви прекрасен почивен ден,момичета  Hug

# 141
 Thinking Не е почивка ,  не е почивка ... тая жана ме побърква... изобщо не е сърдита и хич не и дреме че аз съм... #Cussing out Цял ден вися у нас вчера напук на всичките ми планове за един спокоен ден. 4 пъти идва за по 2 часа не издържам Не и говоря - но нея това изобщо не я притеснява. Днес оставям всичко и отивам на разходка в Търново. Не че нямам работа но  искам само малко спокойствие - да остана на саме със моето семейство. Аман и бактън.
Луска - добре си ни дошла. Не се преуморявай девойко.
На всички останали хубав и спокоен ден  bouquet

# 142
Здравейте, момичета!
Виждам, че в неделя сутрин има ранобудни и се радвам да споделя повода си с вас! Hug

Днес имаме годишнина от сватбата с моят съпруг(цели 12г.)
Рано е за вино, но по-късно едва ли ще мога да ви почерпя, затова заповядайте за наше здраве -  Grinning

# 143
 wavey

Паци, мерси за кафенцето,  Hug  Нищо не казваш за студента, кога се завръща  newsm78

Люска, добре завърнала  се  Hug, ееххх, хубаво си е при мама  Simple Smile

Юле, ма верно ли постоянно у вас виси  Thinking Ега си .... моята живее на 50 метра от нас, но еванла й давам, има седмици в които дето не се виждаме, но не се и чуваме. Не мога да се оплача, толкова години вече и ни е приятно когато сме заедно, ее да не си помислиш, че всичко е по мед и масло, но с компромиси и тактичност - от двете страни обаче се получават нещата. Не бих издържала да ми диша във врата, но явно и тя го знае, така че всичко си е ОК  Simple Smile Ами пък кажи й бе, ааа, като не става с добро.... малко по-остро, или пък Галин да й каже, гадничко си е и дано да не изкукам и аз, че нали два пъти свекърва ще бъда и ....  Mr. Green

Зиче, надявам се всичко да е наред с мама  Praynig  Hug

Момичета, ние утре отлитаме за морето за 2-3 дни - толкова, няма възможност за повече, но и това е нещо, все ще се откъсне човек от ежедневието  bowuu

Мамче, честита годишнина, да сте здрави, да се обичате и дълги години да я празнувате  Hug

Хубава неделя на всички  Hug

# 144
Мамчеее,чудесен повод за празнуване! Drunk
Юлеее,омммм.... Hug
Анкасче,ако идвате към Варна,обади се да се видим  Praynig

# 145
Мамче, честита годишнина! Бъдете много щастливи, много да се обичате и подкрепяте още дълги години! Весел празник!

Юле, голям ужас! Пий две лъжици Майната му на гладно и да не ти пука...

Анкасче, малко, но е приятно, нали знаеш Wink . Хубаво изкарване и дано нацелите топло време Hug

Луска, много хубава изненада.

Ние сме добре, здрави Praynig , притеснявам се с детската дали всичко ще е наред... Но с всичко се свиква Mr. Green Laughing

Днес мислим малко пикник да си направим, че не ми се седи вкъщи, само готвене и чистене #2gunfire , искам и аз почивка Crossing Arms .

Моят малък фъстък има днес имен ден! Да ми е жив и здрав и дано името му носи много късмет и успехи

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 10:50 от hailie

# 146
 wavey

Хе хе, ха здрасти пак, ама като видях, че си имаме именниче в темата и как да го пропусна  Simple Smile

Хейли, да ти е живо и здраво момчето, с гордост да си носи името и късмета винаги да е с него bowuu Hug

Не знам дали има и други именници в темата, но на всички пожелавам да са здрави и всичко най-най-най .... Simple Smile Hug

# 147
Добро утро!
Взехте ли си днес розовите очила?!
Хубаво е от време на време да поглеждаме
през тях, за да не забравяме какво чудесно
място е този свят!
Да бъдем оптимисти - предстои ни един прекрасен ден! Heart Eyes

Благодаря ви за чудесните пожелания, момичета!
Нека да ви се връщат многократно! Hug Hug

Хейли, честито на патерици именният ден на фъстъчето ти!  bouquet
Със здраве да носи името си, да има много късмет, и да отваря всички врати пред него!

Успешна, плодотворна и лека нова СЕПТЕМВРИйска седмица ви желая!

# 148
Добро утро и от мен! Желая ви една хубава седмица!  Hug

АЗ днес имам почивен ден, но тъй като ми е единственият след лятната отпуска, не знам откъде да я подхвана. Вкъщи всичко е с краката нагоре, а скоро друг ден да не съм на работа не се очертава.
Радвам се, че е септември по една единствена причина- на 18 вечерта ще посрещаме Жорко на летище София и това ме прави много щастлива. Praynig  Hug   Heart Eyes
 Иначе мразя месеците след август до Коледа- чувствам се нещастна през есента и така е всяка година. Дано тази да не е така.

Люска, при мама си е най-хубаво!  Hug Радвам се, че си си изкарала приятно!

Зиче, как е твоята майка? Надявам се, че проблемите са се разрешили!  Hug

Мамче, да сте живи и здрави и до диамантената ви сватба все така да се обичате!   bouquet

Хейли, честит имен ден на фъстъчето ти!Да ти е жив и здрав! Вчера беше Симеонов ден, нали?
Какво хубаво име!

Ох, Юле!  HugИдеално те разбирам и ти съчувствам!  Ние покрай свекър ми си развалихме отпуската. На морето Андон подскачаше при всяка мисъл, че е обещал да вземе баща си с нас на вилата на балкана за една седмица. А едната седмица(защото това ни беше единствената отпуска) в присъствието на свекър ми беше кошмар!!!!! Не ми се говори даже! Сега на 6 септември сме на сватба в София на племенничката и ще взимаме с нас в колата свекър ми и свекърва ми и отсега си знам какви нерви ще са за глупости.  ooooh!

Отивам да си направя едно кафе и да я започвам.. прането, прахосмучката, миялната, манджата и т.н...а кога ще почивам не се знае  Joy

Цунки от мен за всички ви!

# 149
Здравейте, милички.
Ние се прибрахме оня ден. Почивката мина добре, като се изключи фактът, че свеки ни изплаши доста. Паднала на улицата. Слава Богу, не е счупила нищо, но така и не разбрала как е паднала. Мисли, че й се е замаяла главата. Ако се е спънала или е от горещината – ОК, но ако е от пейсмейкъра, работата е сериозна. Лекарката в Русе каза, че уредът й е наред и няма място за притеснения. Но тя настоя да я вземем в София. Въпреки, че през последните няколко години тя неизменно твърди, че не понася пътуванията и й е трудно да тръгне за някъде. Та я натоварихме на колата и в София на преглед. И тук казаха, че апаратът работи перфектно и не е причината за замайването. Сега обаче, тя е у нас и след като разбра, че нищо й няма, се е активизирала и непрекъснато ходи след мен и иска да ми помага. Като идея не е зле, но нейната помощ се предшества и съпътства от множество въпроси, колебания, искане на мнение и т.н. Най-обичам да ме попита "Ти това как го правиш?", когато става дума за накисване на боб например. Освен това не мие чинии, а използва по няколко, когато е нужна една. Но пък си оставя лъжицата, с която е разбърквала яденето, направо върху печката….  ooooh! А когато започна да работя, сяда зад мен и подхваща разговор на всемирни теми. И очаква отговори на място. Реплики от рода на "Сега имам работа", "Нямам време" и т.н. изобщо не й оказват влияние. Надявам се, че в края на седмицата ще си замине. Защото на 6-ти мъжът ми и Коко имат рожден ден и може и това да е една от причините да ни накара да я доведем, макар че не го каза, а и от доста време не е идвала за този ден. Още откакто Ади порасна и спря да иска да идва тук, преди около 5 години. Освен ако не разиграе някой спектакъл, за да се чуди мъжът ми как да я връща в Русе. И то при положение, че той няколко пъти изрично й каза, че много го натоварва психически с непрекъснатите си оплаквания, че не знаела какво да прави, че искала да си отива, че имала само проблеми… А тя има таланта да създаде проблем от нищото и тази й способност се задълбочава с годините. А мъжът ми си има много проблеми в работата, всеки ден му звъняха по няколко пъти и го ядосваха и така и не можа да си почине истински, сега и тя…. За него се тревожа много. Започва да изпада в някакви депресивни състояния, седи, гледа в една точка и мълчи. Осъзнава се и иска да се отърси от това, но не успява. И аз се опитвам да помогна, но нещата никак не вървят на добре с дразнители като майка му и голямата му дъщеря (голямо разочарование се оказа там, оформи се един изключителен консуматор, който чака и изисква (!) да му се даде, а така и не се хвана поне за месец на работа някъде да си изкара джобни поне за лятото, както правят всички на нейната възраст. За сметка на това се оплаква, че й е скучно, защото приятелките й работят и нямат време за нея през деня….).

Ох, стига съм се оплаквала. Яд ме е, че поради тия събития не успях да се обадя на никого, а толкова исках да видя на живо Люската и Юлето и да пия пак едно кафе с Анкасчето някъде на Дунава…. Ех, мечти….

Момичета, не съм ви чела редовно, защото на морето и в Русе нямам нет, но видях някои неща и разбирам, че има и други в моето положение със свекитата. А моята всъщност е добра жена и никога не сме имали проблеми и неразбирателства с нея. Но пустите му години и тоя инсулт съвсем я съсипаха и това вече не е същата жена.

Зиче, как е майка ти?

Трябва да приключвам засега, че много задачи са се натрупали, докато ме нямаше, но вече съм тук и ще се "виждаме" по-редовно.

Целувки и хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт