КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 459
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Влизам само да честитя РД на Елито -
Да си най-вече много здрава, разбира се и късмет и щастие ти желая!Хубав празник! Hug

А, иначе ..
Скрит текст:
НЕ ми се пише, имаме ужасни разправии със съседката, която не стига, че е виновна, не може да си гледа детето, а вчера ми направи страхотна сцена, че дори ме заплаши!!!
(цитирам "Ще те хвана за косата, и ще омета входа с теб!!")
И на моето казване да си занимава детето по начин, по който няма да пречи на съседите си да съжителстват нормално, тя ми каза - "Какво да го направя??"
Ами, щом една майка не знае какво да прави с детето си(което е някъде на 5-6 г.), аз просто оставам безмълвна ....  ooooh!
Отказвам се!
От там нататък оставям Органите на реда да си свършат работата! Stop
Това не е нормална държава, това не са хора, това не е живот!

# 271

Надебеляла си викаш Мастеронки, ела да те премеря на кантара  Joy

# 272
# 273
Добро утро!

2 дни не съм влизала във форума Laughing .
Ели, честит празник, мила! Здраве, щастие, късмет и успехи във всяко начинание Hug Hug

Анксче, благодаря за кафенцето Heart Eyes .

Тези два дни изобщо не са ми почивка.

# 274
А добър ден!

Ели - честит рожден ден на голяма патерица.... макар че който го е измислил това с патерицата... Twisted Evil Нали в къщи сме с две....

Уф,Мамче - разбирам те  прекрасно. ние нали от комшии са ни всичките гайлета...Надявам се органите на реда да си свършат наистина работата, защото това просто не е истина...

Хейли, мисли позитивно  Mr. Green. почивката - ще дойде - все ще дойде бе....

бабешки зодии... аз съм към колоездачната група. Мари, без мен - мляко не обичам и да го мириша...пък камо ли да го пия. Но ако видиш зор - свиркай - ще идвам да доим двете / горкото животно/

Мастеронки
- аз таковата...има ли нещо общо новата спалня с надебеляването а???? Mr. Green Mr. GreenАйде на кантара!

И сега -понеже луд умора няма.. да ви разкажа
Зарязахме с галин лятната куФня...и долу на новият цех Ама тоо.... само с виждане става. Било е дълги години склад за зеленчуци, после дълги години - склад за боклуци. Повиках фирма да изчисти - щото аз мизерии не пипам... Но като се хванахме Кристиян Галин и Аз / Мима и се размина щото е счупена/ и боядисахме всичко. Вчера наредихме и ламинат. Днес заведох дограмаджията да вземе размер на 2 врати и едни щори.. Сега отивам в обедната да спазаря един инверторен климатик да ме монтират
и трябва на човека дето ми прави рафтовете да се обадя и там да му дам 4 дни срок... ooooh!Изобщо голямо надбягване

та така.
спорна седмица от мен Hug

# 275
..... и боядисахме всичко. Вчера наредихме и ламинат. Днес заведох дограмаджията да вземе размер на 2 врати и едни щори.. Сега отивам в обедната да спазаря един инверторен климатик да ме монтират
и трябва на човека дето ми прави рафтовете да се обадя и там да му дам 4 дни срок... ooooh!Изобщо голямо надбягване

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Геройчо Геройков от Геройково......

Надебеляла си викаш Мастеронки, ела да те премеря на кантара  Joy

Мастеронки[/b] - аз таковата...има ли нещо общо новата спалня с надебеляването а???? Mr. Green Mr. GreenАйде на кантара!

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Абе ейййй.......Спалнята още не е пристигнала......Отивам да се просна на кантара на Елито.....Да мЪ премери колко съм надебеляла.....

# 276
Надебеляла, викаш... Ми като Половинчо непрекъснато те глези. Време е да понаблегнете на гимнастиката .. като ви пристигне новия гимнастически уред.... smile3534

# 277
Надебеляла, викаш... Ми като Половинчо непрекъснато те глези. Време е да понаблегнете на гимнастиката .. като ви пристигне новия гимнастически уред.... smile3534

Фейчони.....Спалнята е за спане не за гимнастика.......Ние гимнастиката е сега си я правим мА на друго място....... smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 278
Спалнята е за спане не за гимнастика.......

Аааа, за СПАНЕЕЕ, ахаааа.....
Да, бе, да, не ми ги разправяй на мене тия. От такова "спане" леглата в къщи са на два етажа... 
Mr. Green

Ние гимнастиката е сега си я правим мА на друго място.......

Виж, туй е по-право!  Hug

# 279
Благодаря ви мили мои прекрасни.И една осминка от всичките ви пожелания да се сбъдне ще съм най-щастливият човек на земята.

# 280
# 281
  • Пловдив
Добро да е Люска, но вече след обяда  hahaha Joy Joy Joy
Нещо не можех от сутринта да влизам в бг мама... Thinking

Алоуууу  кантарджийкатаааааа hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 282
Ехооо, мили бабки! Много сме готини, еле ние близначките! Зиче, браво за зодиите с бабките! Голям майтап!  hahaha Зиче, какво стана с работата?

Юля, четох аз за твоите премеждия, ама нали от смартфона мога само да надничам и сега чак се докопвам до компа откъдето мога да пиша на спокойствие. Та това с изгореното си е за притеснение, аз снощи се изгорих с едни мариновани камби на рамото и цяла нощ не съм спала. Счупеното  с малките костици иска сериозна рехабилитация, дано всичко се оправи скоро!  PraynigЗа другите проблеми, ще се наредят, сигурна съм!  Hug

Мастерче, гледам доста те бъзикат с новата спалня...и аз ти стискам палци да надебелееш , ама с още една душа в теб!  Peace
 Мамче, тези съседи явно много те тормозят.  Познато ми е донякъде и ти пожелавам здрави нерви и победа и спокойствие!

ЧРД, Ели! Да си жива и здрава, много обичана и глезена от любимите ти хора!

Люска, аз ти писах на лични, но и тук ти казвам, моля те да ми се обадиш следващият път като си в Пловдив! Изключително много ще се радвам! Телефона съм ти го написала на лични. Би ли ми казала името на лекарката с ирисовата диагностика? Трябва ми за мой много близък. На теб много ти се радвам, че се подобряваш. Килата щом са нагоре е добре, е мен има мнннного да ме гониш по кола, три пъти по толкова сигурно  bowuu  Hug

Днес имахме 24 години от сватбата и сега изпратихме гостите. 1 октомври е и денят на музиката, та имам двоен празник>  Hug

Моят студент яко учи за изпити и скоро няма пак да пиша, че от телефона ми е почти невъзможно за бг-маммма. Цунки на всички ви и до скоро!  Hug Heart Eyes

# 283
Паце, честити празници, мила! Бъдете още дълги, дълги години много щастливи, много да се обичате и подкрепяте! Да се радвате на много хубави моменти заедно и да си бъдете опора в трудните!

Мастерче
, когато с моят мъж си купувахме спалнята, голямо избиране му избирахме на пустото легло и много брушури и инфо изчетохме. Та... чета нещо като ръководство на добрия сън, на известна марка матраци, в което се казва, че на леглото освен да спиш и да правиш секс, друго не може Flutter Wink Hug Hug

# 284
Честито, Паце. Още много години здраве, любов и разбирателство.

... чета нещо като ръководство на добрия сън, на известна марка матраци, в което се казва, че на леглото освен да спиш и да правиш секс, друго не може Flutter Wink Hug Hug

Боже, ами аз понякога чета книжка в леглото. Ами сега?! Не ползвам продукта по предназначение. Аууу, веднага ще се поправя.  Mr. Green

Добро утро, дами! По едно "фейско" кафе?

Общи условия

Активация на акаунт