КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 72 061
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
  • Видин
Ха, здравейте!
Ей мЪ и мен с кантара Crazy

Ели, на патерици честит рожден ден, мила!
Бъди жива и здрава и все така чаровна и лъчезарна!

Паце, и на теб честити празници!
Още много години здраве и любов!

Как сте, момичета?Гледам темичка се пораздвижила Grinning
Аз съм мъртво болна и едва гледам Crazyвсяка частица ме боли все едно че валяк е минал през мен Crazy

Юле, браво на вас!Бързи, смели и сръчни имаше една детска игра Peaceвие сте така Peace

Мастеронки, изтървала съм за спалнята, но ще вЪ замолА да я ползвате по предназначение Wink

Мамче, гушкам те HugДано отминат ядовете с комишийката Peace

Фейче, страхотно кафенце, ммм Hug

Мари,Люска,Зиче,Хейли и другите душички, много целувки! Heart Eyes

# 286

Аз съм мъртво болна и едва гледам Crazyвсяка частица ме боли все едно че валяк е минал през мен Crazy
:

Аууууу....Гадно! Ужасно е това......

Що така се тръшна бре моме убава?
 Дали те е вятър простудил
...или Половинът не те е завил?

Яяяяя...и на рими го подкарах нещо....  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Наборееее...да оздравяваш бързо.....Ако можем да помогнем с някой бабешки илач - свиркай!  Hug Hug Hug Hug Hug

... чета нещо като ръководство на добрия сън, на известна марка матраци, в което се казва, че на леглото освен да спиш и да правиш секс, друго не може Flutter Wink Hug Hug

Боже, ами аз понякога чета книжка в леглото. Ами сега?! Не ползвам продукта по предназначение. Аууу, веднага ще се поправя.  Mr. Green

smile3532 smile3533 smile3534

Хахахахахааааааа.....Ох! .......Заболя ме корем да се хиля.......Фейчони,'зимай мерки начи да се поправиш......хихихихихихихи

Паце,мерси миличка за хубавите пожелания за спалнята........Ама когато Господ реши - тогава ще стане !

На вас честито и наздраве! Весел празник!

Мамееееее де си бре? Я тука бързо на отчет.......Да сбираме ли четата с войводата и да идваме да  строяваме съседката? М?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 smile3540 smile3519 newsm66

зИЧОНООООООО.......Айде,че ще тропаме с тенджУрите......дЕ си? Hug

Юле,кО стана с вашите "истории" ?  Hug

# 287
Момичета, посмях се от сърце с тези баби - зодии и най-вече с "ръководствата за сън" към матраците!  Joy С вас винаги е забавно, но този път направо ме разбихте Joy
Аз съм с едната ръка на клавиатурата, щото в другата ми спи диването... Викам чакай малко на спокойствие да почета. Да ви кажа от както имам ученичка у дома стана още по-трудно, та гору-долу от началото на учебната година не съм сядала на компа...
Специлни поздрави за Ели и Пацето! lovekiss  bouquet Много щастие ви желая, момичета! Hug
Жаки, бързо да се оправяш! Hug
Хубава вечер и много топлина у дома ви пожелавам, че навън вече си е направо зима! cold Hug Hug Hug

# 288
Наложило се млади и стари да живеят под един покрив. За разлика от много други живяли в мир и разбирателство. Един ден както си седяли в стаята свекър, свекърва и снаха, свекървата казала :
- Ех снахо, хубава си ни е къщичката само дето стените искат боядисване, но нямаме с какво.
Скочила снахата. Отрязала брадата на свекъра. Направила голяма дебела четка и боядисала стените. Седнали пак всички дружно да пият чай, а свекървата казала :
- Ех снахо, разхубави се нашата къщичка ама тия стари прозорци я загрозяват. Искат боядисване ама нямаме с какво.
Скочила снахата. Отрязала мустаците на свекъра. Направила четка и боядисала прозорците.
Мръкнало се. Прибира се мъжът от работа и гледа баща си седи пред къщата.
- Тате защо седиш навън? - попитал синът. Мръква се. Бащата казал :
- Абе вътре жените са се хванали да правят баница. Не знам яйца имат ли, нямат ли.

# 289
  • Пловдив
Наложило се млади и стари да живеят под един покрив. За разлика от много други живяли в мир и разбирателство. Един ден както си седяли в стаята свекър, свекърва и снаха, свекървата казала :
- Ех снахо, хубава си ни е къщичката само дето стените искат боядисване, но нямаме с какво.
Скочила снахата. Отрязала брадата на свекъра. Направила голяма дебела четка и боядисала стените. Седнали пак всички дружно да пият чай, а свекървата казала :
- Ех снахо, разхубави се нашата къщичка ама тия стари прозорци я загрозяват. Искат боядисване ама нямаме с какво.
Скочила снахата. Отрязала мустаците на свекъра. Направила четка и боядисала прозорците.
Мръкнало се. Прибира се мъжът от работа и гледа баща си седи пред къщата.
- Тате защо седиш навън? - попитал синът. Мръква се. Бащата казал :
- Абе вътре жените са се хванали да правят баница. Не знам яйца имат ли, нямат ли.

Яйцата аааааа
 smile3532 smile3532 smile3533 smile3533 smile3534 smile3534 rotfImbo rotfImbo

# 290
 Joy Joy Хахах, голям майтап Joy Joy

# 291
  • Пловдив
Госпожата казала:
- Деца, кажете ми по една съгласна.
Децата започнали: В, Ж, Д, Б...
Иванчо казал:
- Марийка е съгласна!
Госпожата:
- Иванчо, Марийка не е съгласна.
И тогава Марийка се обадила:
- А-а-а, съгласна съм госпожо, съгласна съм! #Silly #Silly smile3534

Добър ден ! Спокоен да е денят ви... заобиколени от съгласни и гласни!

Hug Hug Hug Hug

# 292
Хихихихихихи.......И аз знам един за съгласните,ама е мръсен,та затова го скривам,пък който иска да го чете....

Скрит текст:
В час по Български.......
- Иванчо,кажи бързо три съгласни!
-Ш, Т и Б ...
- аУУУ....Иване,бързо веднага други три иначе утре с баща ти при Директора!
- Ами..........В,Г,З ......

# 293
Хихихихихихи.......И аз знам един за съгласните,ама е мръсен,та затова го скривам,пък който иска да го чете....

Скрит текст:
-Ш, Т и Б ...

Смейте се вие, ама моето си е истински случай.
В една от предишните фирми, където работех, имаше въведена система по качеството. Има изискване всички документи от системата да бъдат подписани от ръководителя и да се сложат инициалите на трите му имена. Е, на нашия човек те бяха точно В, Г и З .....

# 294
 wavey

Паци, макар и на патеричка, приеми моите сърдечни пожелания за много здраве и обич по случай годишнината ви Hug

Момичета, при мен отново тревоги и притеснения и ..., но не желая вече ни да се оплаквам ни нищо.
Видях, че вицове и смешни случки си разказвате, та и аз реших една истинска весела случка  да ви разкажа, пък белким просветне в темичката и избягат лошотиите като не им обръщаме внимание  Peace  Иначе ви чета. Жаки, оправяш ли се мила  Hug. Юле, при вас какво става, как е Мирелка  Hug

И аз ще го скрия и който иска да го прочете

Скрит текст:
Празник в детската градина за празника на МАМА. Майките седнали слушат със затаен дъх, децата строени - песнички, сценки, стихчета. Идва ред на комшийското момченце, излиза гордо напред и започва - Цяла зима тати, нашта мила мама клати! - Погледите и потреса на учителките, гостите и т.н. - оставам на вас да си ги представите  Laughing. Случката е истинска, това е едно дете на съседи, което вече е голям мъж  Simple Smile

А сега ви оставям, но силно силно ви прегръщам - Зиче, Паце, Люска, Фейче, Мастерче, Мари, Мики, Мамче, Хейли, Мери, Ели, Теди ....... и всички всички, ако има пропуснати не е нарочно да знаете  Heart Eyes Hug  love001 lovekiss Two Hearts

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 16:03 от Анонимен

# 295
Ankas...... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Фейчонииии..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 17:58 от TheNMaster

# 296
Ох, напиках се... Joy Ужас... Какво ви е ударило на таквиз вицове... То даже не е петък следобед. Край - шЪ умрЪ Joy Joy Joy Joy "Цяла зима тати, наща мила мама клати"

ние сме добре. Мирела днес даже ходи на училище, щото днес имаше входно ниво по англ. и него не иска да го отърва... Трудно с патериците...ама ще свикне - няма начин. Ей го де е 16 - наближило е
Ние бачкаме по всички фронтове. Днес сложиха климатика и дограмата в цеха. Утре идват работните маси. Щорите само май в събота ще дойдат. Трябва малко теракот да се налепи в предверието и да се сложат первазите. ВЦ-то трябва да се поднови , ама аз понеже казах че не пипам...и така стои...та събота и неделя се въоръжавам с големите ръкавици и ...и там ще светне. Складовите помещения не сме ги бутали както и офиса, ама нито време нито пари останаха. Да почне да работи "фабриката" в понеделник - пък после лека по лека и тях ще оправяме. Офис не им трябва - там хора няма да ходят - клиенти де.. а склада е с отделна врата - там - кога можем, че е избено помещение - каменни зидове - мен много ми харесват , и не знам как ще ги облагородяваме. но това - по нататък.
Вчера Галин ходи да купи служебна Рено Канго, за новото момче Mr. GreenМомче , момче... не е момче , ама аз по навик. Естестено жълта. От понеделник вторник ще мъча да го разкрасявам - т.е. да го правя фирмено, ама да го регистрират първо в Кат , че после правят проблеми за надписите.
И така.
тази вечер имам и бутилка да правя...животът просто е....КРАТЪК! Не стига за нищо!!!!
На вас хубава вечер девойки и много  Hug от мен!

# 297
  • Пловдив

Скрит текст:
-Ш, Т и Б ...

Скрит текст:
Празник в детската градина за празника на МАМА. Майките седнали слушат със затаен дъх, децата строени - песнички, сценки, стихчета. Идва ред на комшийското момченце, излиза гордо напред и започва - Цяла зима тати, нашта мила мама клати! - Погледите и потреса на учителките, гостите и т.н. - оставам на вас да си ги представите  Laughing. Случката е истинска, това е едно дете на съседи, което вече е голям мъж  Simple Smile

ОХХХХ СЪЛЗИ МИ ИЗЛЕЗНАХА ОТ СМУХ С ВАС БРЕЕЕЕЕ

smile3532 smile3532 smile3532 smile3534 rotfImbo rotfImao newsm62 moresmile

# 298
  • Видин
Добър ден, мили дружки!
Слагам по чайче, че при нас кучи студ, та се нетрае Crazy

Иначе аз мърдам вече, ще ме бъде и тоя път Mr. Green
Гледам Юлето действа по задачките, Анкасчето тя пък пак с тревогите.../гушкам те/ Hug

Хубав ден, дами!  bouquet
...............................................
Една жена казва на мъжа си:  
- Разбрах, че дядо поп е излекувал всички пияници в селото и вече никой не пие, защо не отидеш и ти?
 Отива мъжът при дядо поп, той му казва да си свали гащите, опъва го и казва:
 - Ха сега, ако пиеш, ще кажа на цялото село, че съм те...
 Така човекът спрял да пие. Един ден отива на селския мегдан, гледа събрали се всички и пият, канят и него, а той казва, че не пие. Подканят го:  
 - Хайде, бе, дядо поп умря Grinning
.............................................
 Двама млади влюбени лежали голи в леглото. Жената казала:
 - Пъхни си пръста в мен.
 Той се подчинил.
 - А сега и двата.
 Той отново се подчинил.
 - И цялата ръка.
 Той пъхнал ръката си.
 - А сега и другата.
 Той я пъхнал.
 - А сега плесни!
 - Не мога - поклатил глава той.
 - Каква съм стегната, а? - отбелязала самодоволно тя. Flutter

# 299
Направих си кафе, реших да се разпиша и .... вицове  Joy Joy Joy
Жаки, направо ми се припи от това чайче! А някой беше казал, че лятото щяло да продължи до средата на октомври... пак излъгаха.
Юле, ще режите лентата скоро.

Вчера не ми остана време, та да ви почерпя днес. Моите деца вчера навършиха 11 г. и стремглаво се спускат в редиците на teen- овете.

Пожелавам ви топла и спокойна петъчна вечер  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт