Американски, дръзки, красиви, приказни, сияйни, триумфални - Тема 5

• 56 218
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Мерси за инфото за "Завръщане в Рая" Hug  bouquet  bouquet
Цитат
След  целувката на Куин , Бил трябва да си сложи  инжекция против тетанус  35 hahaha 35
Нали Laughing Joy Joy Joy hahaha

# 706
  • The point of no return
Рик,страшен архив  Laughing Ана и Дюк по на 25 някъде...Малкият Лукас определено има прилика с големия Лукас  Grinning Качвай още снимки, ще се радвам да гледам какви са били преди време. Доколкото разбрах, бащата на Моли е участвал в Пътеводна светлина като Алън Майкъл Сполдинг. Аз даже потърсих снимки, понеже по спомен този актьор много ме кефеше на времето, но се оказа, че аз се сещам за друг. Този

Също четох, че по Валентинов Ден, Ник ще предложи на Брита  Grinning

# 707
Ели-фен, изгледах 18-ти и 19-ти епизод на "Завръщане в Рая" и ги качих във вубикс-а Hug
http://vbox7.com/play:8854065aaf
http://vbox7.com/play:9b62ed110e
Сара каза на Том, че бебето й е от него, а той й призна че е разбрал, че не са брат и сестра и Бил се е опитал да спре сватбата й с Анджело, но не е могъл. Сара бе блъсната и откарана в болницата и Джейкс се опита да примами Стефани да се покаже като уреди вестниците да напишат, че Сара е много болна. Но планът му се провали, всички смятат Джейк за луд и че вижда призраци. Laughing Joy Joy Joy hahaha Да, Денис наистина загази, Джейк го хвана докато се опитваше да се отърве от златото. Джейк е толкова обсебен от Стефани, че не можа дори да прегледа доклада за земята, според който там няма петрол. Добре че се появи Бил и го взе и след това пробута на Джили фалшификат: тя нали е генерален директор, ама какво ли й разбира главата от оригинален документ, или фалшификат.  Laughing Joy Joy Joy И накрая на своя глава от алчност, Джили подписа документите и купи една пустош, но си остана бедна. Стефани се завърна по-красива от всякога Grinning Party А Джили накрая показа колко мрази сестра си Shocked Sick Sick Sick

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 23:35 от David_Charvet

# 708
Резултати от анкетата "Ще приеме ли Хоуп пръстена на Уайът на "Св. Валентин"?"

Във фейсбук има направена страница Team Quill - Quin & Bill Shocked Crazy Crazy Crazy
https://www.facebook.com/TeamQuill?fref=ts

# 709
Роя,и аз съм чел,че Рик Хърст е играл и в ''Пътеводна светлина'' през 90-те ролята на Алън Майкъл,аз съм го гледал когато го даваха и у нас преди много години,но съм бил малък и имам бегли спомени. Laughing Помня само Рива и Джошуа от по-главните.После гледах сериала и по ТВ7 като даваха серии от него преди 5-6 години.А кои са тези младоженци,които си постнала и от кои сериал са?
С удоволствие ще качвам по някоя и друга снимка от архивите щом и на теб са ти интересни,ако искаш да видиш някои конкретно от героите,казвай,тъкмо ще ме подсещаш за някои Laughing.Сега поствам един колаж с три снимки на двойки от миналото - Ана и Робърт,Сони и Бренда и страхотната Фелиша и Мак.Както и една снимка на една двойка,която е двойка не в сериала,а в живота. Rolling Eyes

# 710
  • The point of no return
Рик, на снимката е актьорът, който аз помня като Алън Майкъл от Пътеводна светлина - Carl T. Evans  Simple Smile Той е бил в тази роля от 1987 до 1990. Младоженката ми се губи обаче и не знам коя е, и предполагам, че това е сцена от сериала.

Страшни снимки  Peace Ана, като я гледам е от годините на Аспен по склона  Simple Smile А Фелиша наистина е прекрасна - даже сега ми се струва още по-чаровна отколкото на младини  Peace Какво е станало с Бренда, аз не съм запозната с нея изобщо  newsm78

Чакам да изгледаш серията от вчера, за теб има специална изненада  Grinning

# 711
   Вече  два епизода  Бил  тренира  гол до кръста , а мама-койот се довлече  и smile3534  пръска  лиги - опипва го  , налетя да го целува  и пак плете интриги .
   Кейти все още е силна  на думи  , отблъсна  Ридж , но непрекъснато мисли за него  Thinking .
   Ридж след срещата с Кейти  изтърча при Брук и и направи  най-странното предложение за брак -гледаше  като  неизтрезнял , ръмжеше   #Crazy , стоеше  като истукан и  не му се  удаваше даже да я докосне  .  Дано  Praynig  да не се получи  тази сватба , Брук ще страда  , онзи малоумник  ще я наказва  #2gunfire  със студеното си отношение .

# 712
Роя,булката от снимката с твоят Майкъл се казва Харли Купър. Peace
Ако за изненадата от вчерашната серия имаш предвид появата на Кони   Laughing - знаех за нея от един анонс,в който пишеше,че Кели Съливан се завръща в епизода на 12.02. и ще се яви като дух на Ей Джей.Дано се разбере най-после кой я застреля.
Жестока е тази Кели,как можаха да убият героинята й не знам. Sad
Фелиша наистина е много красива,тя ми е една от любимките в сериала макар,че напоследък не е замесена в кой знае какви истории.Намерих снимки с двамата й мъже - Фриско и Мак.
А Бренда Барет е една от големите любови на Сони от миналото.Участвала е в сериала в периодите 1992-1998;2002-2003;2010-2011;и за кратко миналата година когато сериала отбележи 50-годишният юбилей.Играе я актрисата Ванеса Марсил позната и от ''Лас Вегас''.
Поствам една снимка на Бренда в триъгълник с Джаспър и Сони и една със Сони,Карли и Ей Джей.В този период ролите на Карли и Ей Джей са се играли от други актьори.

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 21:52 от Rick Forrester

# 713
Честит "Свети Валентин" на всички!!! Hug Пожелавам ви едно незабравимо и много романтично прекарване! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 08:10 от David_Charvet

# 714
  • Разпиляна във въображението
Честит празник.

Във фейса са публикували снимка на Куин и се спекулира, че е оживялата побъркана дъщеря на Форестър ooooh! Анджела ли беше?

# 715
 Shocked Shocked Дъщерята на Стефани ли? Тя нали уж беше мъртва, а нейна двойничка се правеше на нея newsm78, а кралицата си мислеше, че е Анджела Sad

# 716
 Честит Two Hearts  "Св. Валентин " /католически/ и "Трифон  зарезан"/наш стар стил /  newsm58  Laughing
  Това със загубената  дъщеря на Форестър е гадно , нали Куин  сваляше Ерик - бащата ???

# 717
Просто ми е смешно до каква степен на извращения ще стигнат и феновете в спекулациите си и сценаристите със сюжета.

# 718

Уау,предполагам,че са само спекулации,но би било страхотно ако Бел се е сетил за тази зла героиня и наистина се окаже,че Куин е някогашната фалшива Анджела,която избяга с парите на Торн и след като беше обезобразена след катастрофата,сега си е направила пластична операция!
И няма да има нищо гнусно в това,че сваляше Ерик,защото всъщност още навремето се разбра,че тя е измамничка,а не тяхната дъщеря. Peace
Би ми допаднал и варианта Куин да е Шийла Картър и Уайът да не е син на Бил,а да е бебето,което тя роди от Масимо Мароне,тоест да е полубрат на Ридж. Laughing

# 719
Леле, Бел губи много като не се допитва до феновете. Определено сериалът ще стане по-динамичен, и любовните многоъгълниците ще са на изчезване.

Общи условия

Активация на акаунт