Американски, дръзки, красиви, приказни, сияйни, триумфални - Тема 5

• 56 231
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Ели-фен, страшна идея! Hug  bouquet Остава накрая Кейти да се събере с Риджко и ще има пак бой за него между нея и Брук. Mr. Green Laughing Joy Joy Joy  hahaha

# 91
И Кейти/Куин се оформят като добър тандем, но не в любовен план (макар че кой знае какво би им хрумнало на сценаристите Joy). Явно те двете заедно ще са новите Стефани и Тейлър...

Не мисля, че могат да са комбина в дългосрочен план.
На някакъв етап всяка ще иска компанията за синчето си, като в това отношение Лиъмчо ще е най-прецакан, без майка за съюзник.
А ако вкараме в уравнението и Карън с Керълайн купонът ще е пълен  Party

# 92
 Едва ли Ридж ще се забута със сивата мишка Кейти , която е известна с това , че е сестра на Брук и покрай нея се намъкна в тези среди .
След като му изпратиха в Париж /"където е много лошо" и те пращат там за наказание /Тейлърката и Стефка , нищо чудно човекът да избяга и да се върне обратно  под формата на Д. Хаселков или някой друг чичко -хубавец .

# 93
A, Eли-фен, супер яка идея в ролята на Ридж да бъде Дейвид Хаселфов  Grinning Peace Peace  bouquet Също така ме изкефи и това Ридж да избяга от Париж след преселването на Тейлъричка и Стефка там. Mr. Green Joy Joy Joy hahaha

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 21:12 от David_Charvet

# 94
Бумър,нямам представа за Кристъл дали ще продължава да играе ролята на Дани.При положение,че от първата й поява от май миналата година до сега са я давали има,няма в 10 серии,може и да е приключила с тази си ''роля'',защото някъде четох,че е започнала участие в някакъв сериал.Явно не иска да си губи времето жената чакайки тъпака Бел да я вика през 5-6 месеца за по серия-две. ConfusedНо пък от друга страна ако ре-кастнат Карън и я сложат в редовният каст,може пък и Дани да се появява по-често.Освен ако пък ''новата'' Карън не я направят отново хетеро и Дани съвсем изчезне от хоризонта. Joy
И на мен ми е интересно коя ли актриса ще изберат за ролята,ще видиме.Но от друга страна се надявам да стане нещо и да се откажат от тази абсурдна идея да сменят Джоана.Вярно,ролята на Карън от години не е от главните,но все пак не си представям друга актриса в тази роля! Sad
Или пък ако все пак това решение е сериозно,единствената актриса,която бих възприел е Хедър Локлиър.Според мен би се справила перфектно да играе ролята на мажоритарен собственик на 51% от акциите на фирмата и да трови живота на брат си - тъпака Бил също толкова добре колкото когато играеше Аманда Удуърд в ''Мелроуз Плейс''. Laughing
И на мен ми се иска Ридж да се върне,но само ако Рон Мос се съгласи да си го играе пак,иначе нека си стои в Париж,защото не искам Ридж с ново лице!

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 21:42 от Rick Forrester

# 95
  • София
А Кейти въобще ще се върне ли като част от главните герои или ще стане като Карън, която живее в Ню Йорк? Аз също не бих искала да сменят актрисата, тъй като тази ми е много подходяща. Тя ли беше първата жена с която Ридж се хвана в сериала (не помня как се казваше)?
На мен Тейлър и Стефи ми липсват. Дано да върнат Стефи обратно, но да не се хвърля на Лиам, а с някой нов да я съберат.
Много ми хареса всичко, което Кейти каза на края на Брук и Бил, заслужаваха си го.
Ама много развалиха Бил от както се завъртяха нещата около Брук. Старият Бил нямаше начин да остави така лесно Кейти да замине със сина му и да управлява съвсем свободно неговата компания. 

# 96
На мен Кейти все повече ми се заформя като любимка... Не съм предполагал, че ще кажа това за някоя друга Лоугънка освен Бриджит... Но просто начина, по който я правят да е като продължител на Стефани е страхотен! Дано да си остане така дълго, дълго време и да не омеква толкова бързо към тези, които я нараниха... Знаем си, че накрая рано или късно ще се помирят (то щом Брук и Стефани се помириха...), но нека феновете на справедливостта се наслаждаваме на момента... Laughing
Хриси, името на първата голяма любов на Ридж беше Каралайн- на нея е кръстена и участващата в момента нейна племенница. А по отношение на Карън- странно е да сменят актрисата само за да може героинята да е епизодична отново... Може би пък повече ще я показват...

# 97
Аз пък изпитвам само съжаление към Кейти , но не я харесвам .Брук , за която  някои хора обичат да казват крилатата фраза на баба Стефка /"ку-вата от Долината"/, съвсем сама и с ума си успя да се наложи в модната индустрия  като измисли оная формула за  суперплат , с която Форестър  се наложиха категорично в бранша .
Двете и сестри се домъкнаха покрай нея от Долината .Дона все още си знае мястото и помни  откъде е тръгнала , докато Кейти смята ,че все някой и е длъжен : Брук да я отгледа , Сторм и даде сърцето си , Бил да кляка и става , когато му каже , защото му е родила дете ... Само че с Бил не и се получи .По-голямо несъответствие на характерите от техните не може и да има .
Няма да е лошо някъде да я зафучат и нея /Париж ,Босна , София../ , за да си починем малко от претенциите и .
Дано само умниците Бел не  сътворят нова бременност за Брук , защото ще е неучтиво към зрителите , които не сме от латино страните , да я карат да ражда на 65-70 г.  comp03

# 98
  • София
SuperGeorgi мерси за информацията.   bouquet

Ели-фен не съм гледала старите серии и не знам какво се е случвало около Кейти, но вероятно си права и тя дължи много на сестра си. Кейти както всички хора си има своите недостатъци, но това, че е искала Бил да се държи по начин по който той не е искал в никакъв случай не оправдава случилото се между него и Брук. Хайде до някъде Бил може да бъде разбран, защото е бил нещастен и вижда в Брук жената, която иска да бъде Кейти, но Брук няма абсолютно никакво оправдание да спи с мъжа на сестра си пък било то, че тя си свалила пръстените.
Ох, дано наистина Брук няма някое ново дете, защото Ели-фен е права, че ще е супер нереалистично.

# 99
На мен Кейти все повече ми се заформя като любимка... Не съм предполагал, че ще кажа това за някоя друга Лоугънка освен Бриджит... Но просто начина, по който я правят да е като продължител на Стефани е страхотен!
Hug Кейти винаги си ми е била любимка - умница, праволинейна и справедлива. Единствено в началото тази актриса не ми допадаше на външен вид, но това все пак не ми е бил определящ ключов фактор за харесването или не на един герой,  а и вече го преодолях след няколко хиляди серии  hahaha

Има ли други филми-сериали  в които участва тази актриса или като кака си само в ДиК си стои? Дали това е коментирано вече  newsm78

# 100
Здравей, Сега. Хедър Том (Кейти) е играла в "Богати и жестоки в ролята на Виктория Нюмън Peace Wink

# 101
Мерси Дейвид за помощта  Hug
Имах смътен спомен, че сме коментирали някъде други роли на Хедър Том, но ми убягваше точно къде.
Сега като ни припомни и аз вече се сетих за предишното участие на Хедър Том в "Богати и жестоки".
В излъчваните серии по БГ телевизия, които следих вече не бе тя в ролята на Виктория Нюмън и затова не си го спомних веднага.

# 102
За нищо, Сега. Hug

# 103
Бях позарязала това лято тези "сладки изкушения" сериалите по доста "извинителни" причини  Cry
Но тези дни ми се отвори малко време и се позагледах директно в последните епизоди на GH.  И определено пак установих, че много ме кефи този сериал и заслужено предизвиква все повече адмирации и нови фенове.

Тъй като коментарите в темата доста помагат да се влезе по-лесно в крачка, бих помолила тези фенове на GH, които го следят по-редовно да продължат да споделят колкото се може по-често впечатленията си от този чудесен сериал  Praynig

# 104
Да зарадвам Буми с новината, че ще преразкажа резюмето за сериала "Once Upon A Time"/ "Имало едно време", понеже започнах и аз да го гледам Grinning Hug

Създател: Eдуард Китсис, Адам Хороуиц
Жанр: Драма, Приключенски, Фентъзи
Държава: САЩ
Година: 2011-
Сезони: 3
Телевизия: ABC
С участието на: Дженифър Морисън, Джаред Гилмор, Джошуа Далас, Лана Парила, Джинифър Гудуин, Джейми Дорнан, Робърт Карлайл и други

Резюме: На сватбата на Снежанка и Чаровния принц, Злата кралица идва и ги заплашва с могъщо проклятие, което тя възнамерява да използва. По-късно бременната Снежанка отива при Румпелщилтсхен за съвет и той й казва, че проклятието ще се сбъдне и няма да има повече щастливи краища, освен за Кралицата. Разкрива й също, че все още неродената Ема ще се върне на двадесет и осмата си година, за да ги спаси, започвайки кулминационната битка с Кралицата. Джепето и Пинокио изработват гардероб от магьосническо дърво, което позволява избягването на проклятието. В деня на раждането на дъщерята на Снежанка, проклятието на Кралицата се задейства. Принцът оставя дъщеря си в гардероба, но е смъртно ранен. Кралицата триумфира над Снежанка и Принца, докато отнася кралството "на ужасно място".

В наши дни, Ема Суон среща десетгодишно момче, Хенри, което казва, че е синът, който е изоставила при раждането. Ема го връща обратно в дома му в Сторибрук. По пътя Хенри и показва голяма книга с приказки, настоявайки, че всички приказки са истина. Когато пристигат в Сторибрук, Хенри й казва, че всики в града са герои от приказки, но не го знаят и за тях времето е спряло. Казва й, че никой не може да напусне и че проклятието ще бъде свалено от Ема. Тя връща Хенри при мащехата му, която всъщност е Злата Кралица. По-късно тя решава да остане в Сторибрук, а същевременно стрелките на часовниковата кула в града, най-после започват да се движат.

Общи условия

Активация на акаунт