домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 419
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • UK
ДК- детска кухня. Peace
Аз в началото варих на, пара, правих, но на втория месец ме напусна ентусиазма и купувах.
Тук е такава жега.
 Hug
ooooh! Joy Joy Joy Joy Ау, че съм задръстена hahaha hahaha hahaha hahaha Ааааа аз няма да имам време да се среша, пък камо ли толкова много работи наведнъж да правя, пари, пасиране Crazy
Гледам, че има в Амазон-а едни такива бебешки уреди за готвене, нещо средно като комб. от пасатор+ уред за варене на пара, слагаш продуктите, нагласяш времето и готово, ама и те едни цифри newsm78
Някоя от вас ползвала ли ги е?  bouquet

И тука е голяма жегата  #Crazy

# 136
...hahaha hahaha hahaha hahaha Ааааа аз няма да имам време да се среша, пък камо ли толкова много работи наведнъж да правя, пари, пасиране Crazy
Гледам, че има в Амазон-а едни такива бебешки уреди за готвене, нещо средно като комб. от пасатор+ уред за варене на пара, слагаш продуктите, нагласяш времето и готово, ама и те едни цифри newsm78...
[/color]
Аз съм ползвала и е голям помощник. Имат отделно и контейнчерчета с три размера ,аз си купувах самозалепващи се етикети ,надписвах датите и знаех кое кога е правено и замразено.Виж да ти кажа ,не се шашкай не е такава философия готвенето . Ще се справиш  Hug

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 15:07 от Анонимен

# 137
Коконче и аз да ти кажа - ще се справиш, всичко ще си дойде на мястото. Пък има и Детска кухня, както вече разбра  Mr. Green Аз все още взимам на Ванко от такава кухня - прясно, топло, всеки ден различно...много е удобно  Peace
Контесо, 22 градуса е тъкмо като за мен. Хич не ги долюбвам тия жеги и аз, нямам търпение да свършва това лято!
Кюфтенцето се наспа, след малко излизаме на поредната разходка.
Мъжо е пак за риба, звънях му да питам кълве ли, ама никакъв го няма да си вдигне телефона. Голяма страст му е риболова, и с всеки сезон става все по - добър. Преди да се роди Ванко и аз му правех компания (бягали сме от работа, само и само да отидем за риба на палатка  Crazy ), ама сега не ми се ходи по такива места. Нещо ми стана, ама ще ми мине, познавам се  Mr. Green

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 15:26 от vio

# 138
  • UK
Коконче и аз да ти кажа - ще се справиш, всичко ще си дойде на мястото. Пък има и Детска кухня, както вече разбра  Mr. Green Аз все още взимам на Ванко от такава кухня - прясно, топло, всеки ден различно...много е удобно  Peace
Hug Hug Hug Hug
Да и имат вкусни десерти, знам, знам Joy

# 139
Тъй Коконке не се коси.Във Варна има Вип бебе,Лакомник и държавна.Държавната е пълен бълвоч.Дори имахме дете от компанията в болница.Не ти я препоръчвам.Вип бебето са до нас и имат разнос.А пюрета можеш да правиш и затваряш в бебешки бурканчета.Така готвех 2 3пъти седмично.заваряваш 15 мин за капачка и си ти.Мяташ в хладилника и готово.Предпочитам пред замразяването.Ночпък зимата и такива продукти съм ползвала.
Контеска е как ходиш?Аз там баби нямам .Освен като е на градина да се разкрасявам.Хаха мм ръце ще дигне ако ходя и там.Но може да се пробвам.Аз ноктопластика не ползвам.Не мога да я търпя.Но пък ноктите ми са достатъчно дълги.
Е Вале щом са толкова хора 10 дни са ми мнг.При баби и родите ходим за 2 3 дни.

# 140
Колко лв излиза месечно да вземаш храна от Държавна детска кухня?

# 141
vio Еми заповядай , тук се оказа, че има много Бг майки ,та и компания ще си правим  Simple Smile
titi888 Нали ходи на училище детето ,а аз почивам два,три дни през седмицата и съм свободна за моите си процедури . А и баби ако нямам  ,то мъжа ми е тук всеки ден ,та той взема детето от занималнята през годината , къпе, готви , приспива ,като се върна от работа мога да намина по- път ми е Simple Smile Или в събота /неделя /ваканциите ако почива я гледа ,а аз заминавам за час, два и все намирам време за моите си глезотии .Много държа на маникюра си и последните си пари бих дала за него ,да не ми се налага да пробвам ,но съм го правила на 21 години примерно .От 20 годишна съм с ноктопластика, а сега в последните години с гел ,но винаги съм била така -фризьор по рядко, но нокти , кола маска и козметик веднъж месечно и мъжа ми ми е свикнал .Само фитнеса не ми е така редовен както преди но там не мис е ходи вече ,имам по приятни занимания вечер Simple Smile)
Написа детето буквите , сготвих , изпрах и изгладих, свалих филма и сме готови за уикенда .

# 142
  • UK
Моите приятелки, са все на държавната ДК и са страшно доволни, а аз пък само Crazy колко вкусни десерти съм изяла Crazy

Sonderzeichen
мисля, че не е  скъпо, но за точна цена, не мога да те ориентирам Crazy

# 143
На държавна е 7 лв седмично.А на частна 4,55 на ден за вип бебе знам.Лакомник не съм ползвала.

# 144
Лакомник 104/125лв месечно, зависи дали включвате съботата
Вип Бебе от около 120 до 190/200лв зависи от възрастта.
На мой приятел майка му работи от дълги години в такава кухня и той записа детето си и взема храна от там.
Чух, че имало съществена промяна след въвеждане на някакви нови изисквания в детските кухни. Но за мен е безумие 200лв месечно за детска кухня.........

# 145
Ау, много са 200лв месечно за ДК.  ooooh!
Аз ще ползвам една, която е към детска градина/ясла и на ден е 1лв или 1,50лв (не разбрах). Майките са доволни. Тя е за след 10месечна възраст.

Коконче, замрази тиквички, моркови (тях може да съхраняваш и в пясък), тиква (нея по-късно, защото може да се запази и прясна, докато дойде време за захранване). Плодове може сега да не замразяваш, догодина ще ползваш пресни.

# 146
  • Бургас
Моята ДК се нарича Славка. Grinning
Чужд човек не давам да пипа на Бубка храната.Имах проблеми преди години с единия батко,приеха ни в Инфекциозното със салмонела.Няма по-ужасно нещо за едно бебе. Sick
Цялата ДК се срещнахме в отделението.Сега даже,когато помоля в ресторант да ми претоплят супата от къщи,влизам да гледам да не я пипат.Предполагам нещата са се променили за толкова години,но аз не мога да се променя.

Фортунка,със закъснение ти желая здраве,късмет и успехи на дъщеричката.  bouquet

Мари,Марчела и Ерма липсват.
Дошли са много нови дами.Добре дошли на всички тях! Hug

Дами,много се смях с това представяне. Laughing
Тъй като си пишем вече почти цяла година,знаем много повече една за друга.Сега да се запознаем ми напомни една карикатура,при която младеж и девойка,които са прекарали заедно нощта,на сутринта си казват "ами редно е да се запознаем,нали?" и си казват имената.Това в кръга на шегата. Heart Eyes
Иначе за мен се вижда всичко от профила-име,възраст,деца,град.Снимката на Ким Бейсинджър само да ви подсеща,че съм почти толкоз красивааааа! Mr. Green

Ние също имахме ядове с майстор,чак не ми се пише.Не майстор,а охлюв.Мръсотията след него още не можем да изтържем. Sick

Много ми е хубаво,че сме всички заедно.Синът ми започна стаж в болницата.Чуди се милият колко е голяма разликата между немската и нашата болница.Казах му да не се чуди,а да свиква.Обаче той е добро дете,много говори с пациентите,станал е любимец на всички бабички,даже днес са му донесли баклава.

Чао за сега,че имам да готвя за пълна къща гладници!

# 147
Ааа, Славче, твоя ремонт го помня.  Laughing Ти беше бременна с малката. Помня как тайно от домашните чистеше след майстора.  Hug
А големият ти син ако може хич да не се връща в кочинката, ама вие си знаете.
Аз няма да готвя, че мъжо отиде на лов (утре е откриването), Катрин хапва (де хапва, де не) пюренца (аз пък се измързеливих с нея - купувам готови пюрета, че моите не ги одобри, не че и тези одобрява, цицоманка ми е и така).
Айде, хубава вечер, ние излитаме на разходка. Довечера пак шъ съ включЪ.  Laughing

# 148
Чао от нас слизаме към плажа.Цял отбор семейства.На едно заведение и децата да поиграят.

# 149
  • UK
Лакомник 104/125лв месечно, зависи дали включвате съботата
Вип Бебе от около 120 до 190/200лв зависи от възрастта.
На мой приятел майка му работи от дълги години в такава кухня и той записа детето си и взема храна от там.
Чух, че имало съществена промяна след въвеждане на някакви нови изисквания в детските кухни. Но за мен е безумие 200лв месечно за детска кухня.........

Ау 2х200 за ДК  #Crazy ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Какво ме направихте вие??? Че на мен заплатата ми за ДК ще трябва да отива директно Crazy hahaha

Чао от нас слизаме към плажа.Цял отбор семейства.На едно заведение и децата да поиграят.

Блазе ти Crazy  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт