домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 610
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Люси, както казва Марчето - С-реактивен протеин да се види има ли наистина нкакво огнище.
Ако си вземеш направление няма да плащаш, обаче протеина май си се плаща, поне аз винаги го плащам, когато взимаме кръв на децата при разни вируси, за да видим дали е вирус наистина или бактерия.

Мари, дано момчето ти няма повече такива прескоци на сърцето, но е разбираемо, де. Прегръщам ви!

За Шипка никой не ми писа пък, не сте ли ходили скоро, момичета, важно ми е да знам как е с колата до горе? Hug
 Дами, споко,София е хубава като и свикнеш!

# 511
  • София
Добро утро.

Мари черпи с кафе... Hug

А това за алергии - трябва да се отиде при алерголог сигурно...
Значи ще моля за направление за кръв, СРП(дали докторката знае какво е това Mr. Green Mr. Green Mr. Green) и утайка...

Цяла нощ - на всеки 2 часа - нямаше Миленка температура...

Към кафето на Мари - закуска

# 512
Вчера чистих основно и беше с дядо си е съжалих.
Няма грам мозък тоя човек.
Дал му да играе с нож и Емо се нарязал.Или аз съм ненормална ,че на малки деца не се дава кибрит и нож.То малко акъл се иска.Категорична съм няма да ги пусна повече 2.
А сбили се с момиче  ,с което играят всеки ден.И той пак ги оставил.Емо си идва сбих се с Йоана и изцапан  с кръв  събраха ми се очите,а то за кво било.но очите ми така бяха  Shocked
После ги накарах да се извинят един на друг с детето и да обещаят ,че няма да се държат така.Емил рева 30 мин едвам го успокойх вкъщи,малко емоционален му е всеки детски спор .

# 513
Как се слага скрития текст

# 514
  • Талант на 2012,2013 г.
Скрит текст:
Тити, над полето в което пишеш поста си има два реда иконки.Тази на първия ред, която е след М, което непрекъсната се движи е за скрития текст. С левия бутон на мишката текста който искаш да скриеш го как да кажа...покриваш го и той става в синьо като за копиране. Само че не копираш, а кликаш върху иконката за която ти писах.

Дали обясних като хората и дали ме разбра?!? Rolling Eyes Embarassed

# 515
Скрит текст:
Случват ми се странни истории.По късно ще разкажа защото ви чувствам близки и имам нужда от съвет от страничен човек който да е безпристрастен.Сега излизам за малко с детето.

# 516
Мари благодаря. Hug

# 517
  • Талант на 2012,2013 г.
Няма защо. радвам се, че успях да помогна. Hug

# 518
Миша днес не е наред - тръгнаха сополи, гърлото червено, Т 37. Приятелката й завчера беше с 39 Т за един ден  и сополи, вирус. Още едно дете е така, явно и ние ще минем оттам. А и вчерашния басейн... Започнах веднага грнули, соли, тинктури, дано да пресечем всичко в зародиш.
Мразя ги тия моменти!
Колко бързо се обръщат нещата, вчера беше страхотен ден, а днес...

# 519
Добър ден  Hug
Днес ми беше ден за пране, гладене, чистене и така нататък. Сложих малкия да спи, аз ще почвам да се приготвям за работа. Случая с хазяите се реши. Няма да плащам нищо  Naughty Няма място за сърдене. Вчера не писах, защото на работа беше пълна лудница (както всяка събота), прибрах се, хвърлих си един душ и заспах блажено. Днес се надигнахме с малчо в 9  Crazy Ми поспаланка съм си, какво да се прави  Embarassed
Тити какви са тези ножове, караници и щуротии?!  Shocked Този човек тотално ли е изтрещял или на мен така ми се струва?!  #Crazy Нямам думи! Радвам се, че детето все пак е добре. Порязаното ще му мине, но на мама му сърчицето само си знае как е тупкало... Успокой се и тегли една майна на този... На този...  newsm78 Не знам как да го нарека.
Люска... Аман бе душа... Все сте по лекари... Искрено се надявам да намерите истинската причина за неразположенията на Миленка. Прегръщам ви!
Мари  Hug  bouquet Дано по-скоро се успокоите със Цеци... Да намерите вътрешен покой...  Heart Eyes
Коконче, не плачи мила. Нормално е да се чувстваш кофти, все пак той ти е половинката, разбира се че ще ти липсва  Hug Опитай да се занимаваш с нещо, което ти доставя удоволствие и да ти запълва времето. Целувки!
Момичета, и аз имах проблеми със съня... Пълнолунието този път май никой не остави на мира... И още нещо да питам. Малко ми е глупав въпроса, ама не съм много сигурна, затова си викам "Мечка страх, мен не страх!" шЪ питам, пък кУ ще да ми се смеят  Mr. GreenВсе пак има много мами тук. Та чуденката ми е следната: на колко месеца беше детето ви, когато му купихте паяк/проходилка? Виждам, че нашето чавенце има много енергия, която често не успява да изразходи и не знам как да стане това  newsm78 Сигурно му е рано за паяк, но от кога? И с какво мога да го занимавам освен с играчките на релакса и в кошарата?
Май много съм зле... Пишман майка!  Tired
Хортензия, надявам се веднага да я пресечете гадината. Да не се мъчите и вие и детето!

# 520
  • София
Стефи, никак не си зле, хубаво е да питаш. Има жени, дето не питат нищо и всичко знаят, аз примерно н съм от тях.
За проходилка според мен е малък Стефчо. Нека да е поне на шест месеца. За малката преди 9 близо години/ божеее, как лети времето/ , ортопедът, при който ходехме на контролни прегледи ми беше казал най-рано н 6 месеца, възможно за най-кратко времето да е детето в проходилката и да я избягваме ако може. Заради ставите. Аз съм я слагала отвреме навреме малката, но наистина не прекалявай с времето.

Хортензия, бързо оздравяване!

# 521
Стефи моя син беше на 6 мес като ходих за паяк.
Хортензия да оздравява бързо .

# 522
Привет, момичета! Много сте писали. Почвам по ред на номерата, дано не пропусна нещо.
Стефи, рано му е на Стефчо за паяк. Бънджи имате ли? Засега там ще се забавлява и изразходва енергия . Дано му хареса. Иначе на Теди на тази възраст много му харесваха двулитрови празни бутилки от безалкохолно. Да си ги търкаля, по едно време 20 ги бях събрала. За проходилката съм съгласна с Валенцето- и на мен така ми каза ортопед.
Хортензия- да минава бързо! И ние от два дни имаме задни сополи. Къде настина, не знам.
Коконче- пореви си, щом имаш нужда, лошо няма. Всичко минава и заминава и накрая само хубавите неща се запомнят.
Марчето- браво, душата! Добре че не си ми свеки, че с моето желание за чистене, с мен ще бършиш пода. Joy Хич не се впрягам аз. Не живея в кочина де. Peace
Титко- без думи останах. Ти с дядото говори ли, пита ли го защо е разрешил? Аз затова дори с роднини не искам да го оставям, дори с родната ми майка. Дори с баща му. Да е пред погледа ми.
Мари- прегръщам те. Трудно ви е, няма да пиша стандартните клишета за болката, която ще мине, защото никога няма да мине. Само да вметна нещо от личен опит за Цеци. Малко по малко ще се успокои сърцето. И аз разчитах на хапчета, мента глог валериан, като ми прескачаше преди година сърцето. Изпих едно наобед, заспала съм с малкия, в 18.30 звънна на звънеца една приятелка. Бях като дрогирана, мислех че е 6.30, питах я защо идва толкова рано сутринта, а детето добре че още спеше, че не ми се мисли какво можеше да стане. Не всеки организъм ги понася, това исках да кажа. Но вие си преценете кое е най- добре. Само сили и кураж ви желая!
Така и така написах ферман да се оплача. Преди време малкия нз къде сложи дистанционното на ТВ и сега цъкам на ръка. Днес, отивайки на Арбанаси, му дадох да си играе с фотоапарата. Къде го сложи това дете, уж в колата остана, не можах да го намеря. Че ми е подарък от майка, и то не много евтин, дупих се, търсих, нищо. Довечера пак ще търся, дано го намеря. Не че ми е голяма загуба, да сме здрави.
Люси- както са ти казали момичетата, намерете първоизточника. Не е шега. Как е днес Миленка?
Айде стига толкова засега.
 Hug ви!

# 523
  • София
Миленка от вчера вечер нямаше температура. От 13:30 до 16:00 бяхме на Витоша, качихме се с лифт - добре понесох, мислех,ч е ще умра от страх. Това ми е първото качване на планина... Минах 300 метра и се задъхах, хапнахме, решихме да ходим и аз седнах и развалих разходкаа - нямам въздух и това е!

Децата са щастливи, кебапчета са били вкусни...

Относно проходилката...
Миленка я слижих на 5-месечна възраст, беше лекичка и за 1 седмица минаваше като ракета... проходилката трябва да е с ресори отстрани - да пази при сблъсъка... Петьо сложих на 7 месеца, той пък не бързаше - повече седял в нея, играл...

# 524
Изписах роман и ми изчезна .Е няма да пиша пак отказвам се да питам. Joy

Общи условия

Активация на акаунт