домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 374
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Марче,моля!

# 646
Хвърлихте ме в тъч! Оказа се, че и пощата не ми се отваря, нова се опитвам да регистрирам, не и не. Май нов телефон ми трябва.
Извода: пишете и мен съгласна, пък ще се опитам тия дни да се добера до компютър да ви прочета.

# 647
Значи до тук изброените + luss ,slavka70 ,Stefkaki ,Maria27 и Хортензия Мушкатова .
Коконка къде се загуби днес ?

# 648
Хортензия ако имаш фейс .Кажи го ще ти пиша там.

# 649
  • София
Людка има прекрасно предложение. Много съм ЗА!! Да се обсъди. Който ми иска тел ще го пратя на ЛС веднага. Трябва да си поговорим и то докато идеята ни е още топла, защото мине ли време....айде...Уйде коня У рЯката.

# 650
  • UK
Привет сладурани  bouquet

Някой да ме добави в групата във ФБ пак, МОЛЯ, защо ме няма там Thinking
Може там да успея да кача клипчетата знам ли и аз Crazy

Всичкия скрит текст го прочетох Mr. Green/ама само не мЪ бийтИ Crazy/ ама, вие сте ми голяма опора знаете нали, не ме поставяйте в неудобно положение! Всички ви чувствам много близки и ви обичам, макар да съм се виждала реално само с Титето  bouquet

аз съм в нашите и пиаш от един ама "супер бърз" ви казвам компютър ooooh! Докато зацепи, че съм дала публикувай отговор Crossing Arms ooooh! Направо съм заспала Joy

Имаме и една новодошла мама   bouquet Добре дошла при нас, вземам си от кафенцето   Hug че снощи не можах да спя, ама тъкмо да свиквам отсега с безсънието hahaha

Луси Миленчето по-добре ли е? Уж четох ама Blush

ММ заминава в неделя, че и ще лети от Бургас Shocked Бургас- Москва, Москва - Брюксел, там някъде в Белгия ще му бъде корабчето Cry Аз си рева профилактично вече над цяла седмица  Joy

На всички много от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 651
kokona20   Hug
Така девойки препращам ви последната идея Simple Smile

# 652
Може ли и на мен едно ЛС.  Praynig Благодаря!  Hug

Коконче, и на мен ми изтръпваха ръцете. Много е неприятно. И се бях схванала да лежа все на ляво. Аз обичам да спя по гръб и за малко съм се обърнала. А ММ се пробудил, вижда ме и стреснато ми казва : Муце, легнала си по гръб. На мен ми стана смешно, но пък ме болеше левия хълбок вече.  ooooh!

Хубав ден!   bouquet

# 653
Два тъпи въпроса  Embarassed
Групата в ФБ тайна ли е ?Ако да мога ли да се включа , не че и в отворени и затворени не съм но в един момент в тях се оказаха много хора .... абе не ми се разправя, та и доста групи напуснах.

# 654
  • Бургас
Здравейте!
Бях на планина една седмица без нет и сега не сварвам да чета.
Първо на Мари едно голямо ГУШ Hug Heart Eyes
Коконче,пази си МБ и не си топи Д-то в морето.
Луси,синът ми имаше тикове.Появяват се предимно на момченцата като влизат в пубертета.
Марче,кога влизаш в болница?
Дарил,не сваляй гарда,момиче!Брадичката винаги да е горе!
После ще пиша повече.Почивката ми беше хубава като изключим злоядството на щерката.Всеки път се убеждавам колко са различни хората в планината.Целият персонал включително готвачките излязоха да ме изпратят и ме прегърнаха.В градовете пазим по-голямо лично пространство,но тези прегръдки ми стоплиха душата.
Чао на всички.Смърфита излетя ли?

няма ФБ група мисля.Аз съм тук от самото начало,но не присъствам м такава.

# 655
  • Талант на 2012,2013 г.
Какво става тук и за какво става въпрос?
Бях на гробища в провинцията. Както знаете често ще пътувам до там в близката една година.
Веднага някоя да ме светне на ЛС.
Много моля да не изоставам... Rolling Eyes

# 656
Тите, фейса също не го виждам, никак не става. Ще търся компютър от младежите тука.
Коя е новата мама, Джей?
Славче, добре завърнала се!

# 657
Джей, Марче, бройте ме и мен, чакам ЛС!
Сега ще къпя и приспивам малкия, после ще ви чета.

# 658
  • София
Чакам на ЛС предложението на Люси! Crazy Не знам към кого да се обърна, затова тук пиша.

# 659
Чакам на ЛС предложението на Люси! Crazy Не знам към кого да се обърна, затова тук пиша.
пратила съм ти го Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт