домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 413
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • Монтана
Здравейте дами!
Аз дремнах и реших да се включа за малко, че ще ходя да врътна една млечница за малката като се събуди да яде.

Наркотиците (тревата) и за мен са голям страх още повече че работя в училище и там виждам постоянно деца който уж не са на случайни хора как спокойно си говорят за тях и се хвалят кое колко пъти се е напушило. Дори на една родителска среща коментирахме кои деца от класа пушат (слава бога са ми само 3) броя и кои не и тогава едни баща стана и каза "о госпожо радвайте се на  цигарите те вече всеки ден трева пушат".

Относно зимнината аз слагам само печени чушки във фризера, че зимата голямо паниране пада.

Фортуна Честит рожден ден на щерката да е жива и здрава и само радост да носи на цялото Ви семейство!!!  nbirthday

# 91
  • UK
tanq_mt

ти направо ме отчая за тревата и обстановката в у-щата у нас, мислях че това само се случва по филмите  Crazy
И аз слагам пипер във фризера и печен и бланширам ми го прави свекито Crazy аз само го замразявам hahaha
Е тоя човек днес направо прекали ooooh! кое време стана и още го няма #Cussing out А аз си мечтаех за разходка вечерта, а тоя като дойде и работи докато се мръкне, т.к нали правиме тавана нямаме осветление в стаята Crossing Arms

# 92
Уф, Коконче, гадна работа с тия майстори.

Благодаря за пожеланията, момичета!

# 93
Благодаря, за топлото  посрещане ! Hug
Коконче, къв е тоя майстор ,аз четох че по обед  тръгнал за почивка и ти казал,че към 15 ще се върне ?!? ShockedСега е почти 18 сигурно е ударил 1-2 бири и е решил да спре раб.ден.
Аз досега работих  на работния комп  и реших след като направих на дребното крема, да се опъна пред лаптопа.То ще е за малко,че баткото  и таткото след малко ще дойдат.
 Shockedтова с тревата в у-щата  ме изуми ooooh! накъде върви  тая младеж  Shocked

# 94
  • Пловдив
Преди 4-5 год. давахме етажа си под наем на семейство баба, внук, внучка и гаджето на момичето. Никакъв проблем с тях, всички работиха, плащаха си наема и в един мартенски ден се появи майката с едни скъсани дънки, чехли и проскубана....те разправяха, че била в Италия....., а тя в затвора. Наркоманка!!! Какъв срам изживяха тези деца не е истина....влачеше с един прошляк сутеньор ли беше ....не знам, ама и ние се видяхме в чудо след много изцепки от страна на наркоманката. Мъжът ми ги изгони без предупреждение, без нищо. Гаджетата се скараха и разделиха. Сега я виждам облечена направена, но пак същия боклук. Впоследствие разбрахме, че са имали къща в широкия център на Пловдив, но познайте, какво е станало с нея....

Айде, ставам да приготвям вечерята, вадя си жълтата покривка и жълто-черните салфетки, сядаме и напред Наш Ботев!

Да не забравите да стискате палци! newsm17

# 95
За наркотици говорите. Аз пък днес разбрах, че човек, на когото държа много и обичам е със зависимост, алкохолна. Самият той не го осъзнава и отрича, но в 10 сутринта да си ударил вече няколко глътки, че и да криеш това... Черно ми е пред очите. Оплаках се, мрън!
Ваничка, стискам палци.

# 96
  • Пловдив
Хортензия,  Hug Hug Hug
Днес наистина ти е черен деня!
  love001

# 97
Коконке намери с кво да ме уплашиш.Колко гости съм нагостила,че една мама с бебоци ли няма да мога?
За тиквички и аз незнам за пържени,как ги замразяваш?
Аз само сурови.
Ваничка шокираш ме с тези новини.Даги пази господ дано имат акъл в главите.
Баба ми ми звънна и се разплака.На нейна колежка дъщерята е починала при раждане.Бебето е родено в 7 мес и било кило, и нещо.Дано поне детенцето оживее.Стана ми мъчно.На площадката моя син за малко да си изяде боя.
Игра с на колежката ми детето.Тя хойка днес с тоя ,утре с друг.Самотна майка е.Дядото и бабата гледат хлапето.Излязло с дядото.Хукна към колите и моя уж да го пази след него.Докато изтичам Емо го няма.Идва ми след минута.А аз откачих.Как не го набих.Но му се накарах.Сега е наказан без детски.Дръпнах едно конско.Къпя го и да си ляга,че м изкара нервите.

# 98
И мен много ме е страх от наркотици. Айде, Ванко е малък, ама племенниците са баш в такава възраст...не ми се мисли  Tired Дано да ги опази Господ!
Днес стават 13 години без мама. Криво ми е и ми липсва. Много. А не съм ходила на гроба и от преди да забременя с Ванко - като бременна не се ходело, после с малко бебе, после не знам какво, сега пак бременна...Аман от суеверия, уж не вярвам в тях, но като става дума за бебе/малко дете, как да не вярваш..... Tired

# 99
Вио, съжалявим за загубата ти. Аз не мога да си представя живота без мама. Два пъти за малко да я загубя, но слава Богу надви тия смотани раци. Не ги искам да идват повече в нашата къща!

# 100
  • при късмета
Вио  Hug майка ти е с теб и без да ходиш на гробища.
Не се ходи бременна и с малко дете наистина.Аз се бях хукнала да го правя и само защото изнасянето съвпадаше със зимната задушница, реших да питам в църква кое от двете се прави.Попа беше отвън и още от стълбите ме върна и каза, че не трябва да ходя на гробища.Само не разбрах защо и на църква не трябва да ходя, ама така или иначе не съм хукнала.
Ванче стискам палци (той мача може и да е свършил  newsm78)
Много учители сте се събрали гледам, радвайте се, че не съм ви била ученичка  Laughing
"само" по трима в клас  ooooh!, леле това звучи не страшно, а кошмарно, ужас Shocked
Мушкатова  Hug
Днес дребния легна в някакво нормално време, та ще има час, два за мен

# 101
  • Пловдив
Привет.
Благодаря ви, но отпаднахме без загуба. Перфектна игра и голяма доза малшанс. Доволна съм от момчетата. Горда съм, че съм фен на точно този отбор. Чета във фасето, че се организират да ходят на летище Крумово утре да посрещат отбора, ама ние с дребното няма, с какво да идем. В неделя на стадиона ще подкрепяме.

Вио, аз и сестра ми ходихме на гробищата при майка ни. Бременни с бебета пеленачета, после с по-големи деца. Аз имам мнение, че майка ни няма по никакъв начин да навреди на нас и децата.

Айде, лека на всички.

# 102
  • UK
Добро утро Hug
Ха познайтИ Mr. Green чакам аз, кого hahaha майстора  Joy
Вчера дойде в 17.00 ooooh! въоръжен с една лампа Thinking щял да работи до късно, връчихме му ключ и излязохме на разходка. Връщаме се към 8 и нещо си иииии него го нямааааа Crazy Ама поне тавана става хубав!
Днес щял да дойде рано-рано преди 8.00 хахаххахахахха сега щИ видим дали ще спази и този си час Crazy

Вио Hug Hug Hug Hug и аз не мога да си представя живота без мама ...
Марчето де е?
Ангелчето и то се не вясва Thinking

# 103
Добро утро!
Благодаря ви, момичета  Hug
Коконче, Ангелчето май е на село, а за Марчето казаха, че си имала някакви проблеми. Дано да са добре.

# 104
  • UK
 Whistling няма го още  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт