домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 629
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз чакам ММ да сготви рибка, в 19:00 ще дойдат свекитата на рибката... После към 20:00 ще излезем с Петьо за 1-1,5...ч

# 451
  • UK
А аз чакам ММ да ми се обади ...  Rolling Eyes

# 452
А аз се върнах от панаира, олекнала с 22 лв.

# 453
Хелоу Simple Smile
леле Хортензия аз на последния точно 25 заковах за боклучета Simple Smile но децата се радват милите.
Мене започва да ме тресе треска - леля ми май ще ражда Simple Smile) ( леля защото е 16 години по-малка от майка ми и само 4 по-голяма от мене ) Сега ме разпитваше какви са точно като усещане контракциите. Казвам й - няма как да ги объркаш  Blush
Ние сме добре. Мъжа е навън с терминатора. Аз готвих и подреждах - страшно забавление.
Мари мислим те миличка да знаеш  Hug
Коконче пак замина мъжлето ти...бързо да се връща... Hug
Люси - децата радват ли се на новите придобивки ?  Hug
Вио приятно ви моренце, ние заминаваме на 2ри.
Марче можеш да резервираш и през боокинг.ком на латиница разбира се, там обикновено е по-евтино.Стига да го има хотела.Ама то повечето са там.Ако имаш нужда от помощ насреща съм.  Hug

# 454
  • София
О, децата са във възторг и ММ чак се просълзи, че помислих и за него... - калъфчето за телефон..., не могат да разделят Тоторо - Миленка се сърди, че е за нея, а Петьо го крие... Обещах и на него да му взема... Раниците - дано да са издържливи..., че не ми вдъхват доверие, ама децата не ги сменят за нищо Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Благодарности  bouquet

# 455
  • София
А ти Марче си патология просто, г-жа Монк:-). Да не се обидиш, ей!

Joy Joy
Е, сега хубава работа....убихтЪ, тъй да си знаеш!  hahaha Ооооо, аз и други работи съм свършила, ама ме е срам да ви ги разкажа  smile3520 smile3538. Оф....коя беше г-.жа Монк та да взема да я гледам и да се видя какъв кукумицин съм.
Девойки не ми помагате на абсорбатора  Crossing Arms Продължавам да го гледам и се дразня жестоко. Този който трябваше да дойде днес и да го разкости,....ами не дойде. Излъга ме. Гадина!! Тази металната мрежа аз съм я пуснала в миялната, но другото как се маха, ребра ли се казват, как се казват ....оф..

Марче, сега, чета те аз и се чудя- в какъв смисъл да разглобиш абсорбатора? Да го свалиш ли?
Да, искам целия да го сваля, защото се набиват разни - мазни неща и ме дразнят. Ясно е, че с това иконом. образование М не ми върши работа. Ще го сменям....не, не абсорбатора, а.....нали е ясно какво.  Joy
Ще се справя, бъдете убедени. Няма значение.
Мария, благодаря ти. Днес ми се обадиха от фирмата и ми съобщиха, че хотел ще имам. Намерили са ми места, но цените тези византийци не са ги свалили много. По високи са от миналата година, но това е. Ако искаш, а аз искам. Вашата другарка, Марчето те тук ще бъде:

Това е положението, на мен ми харесва.
Отивам на разходка. Ще се завърна по-късно.

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 23:08 от marche14

# 456
Добра вечер , дами

Марче    bouquetИ на мен ми харесва!
Аз се отнесох от работа тази седмица ,но поне вечер се включвам ,та не ми пишете отсъствия.
Един дъжд валя днес , не е за разказване ,но утре ще ходим на забави с детето и ще пиша после.
Лека вечер !

# 457
Миша е замрънкала от сутринта, изпили ми нервите цял ден. Имате ли дни, в които ви се иска да се разкрещите?!
Мрън.

# 458
Вчера Емо беше крив.Рева за кво ли не.
Днес е по-добре.Ичат такива криви и ужасни дни.Пуша и си лягам.

# 459
Добро утро!
Спах като заклана и сънувах невероятен сън.
Хубав ден на всички!

# 460
# 461
Добро утро!
Черпя кафе и палачинки  kaffeetrmker_2 newsm64
В нас също задължително нещо става ММ като замине на някъде. Но виждам, че е при всички ви, така че няма вече да се шашкам, че са ме проклели  hahaha
Кокоче, обадиха ли ти се?  Heart Eyes
Марчотка... Каква жена си ти? Огън и жупел... Какво е това денонощно чистене, стига се трепа... Или поне позволи на някой да ти помага. А на абсорбатора ще му намериш ти цаката, знам те аз  Wink Приятно изкарване на почивката в Гръцко.
Мари  Hug Мисля за вас всеки ден.
Тити, Хортензия - Стефан така като се криви направо не знам и аз какво ми става... Той не може и да говори още, та от безсилие и от напрежение си поплаквам от време на време като стане така  Embarassed
Люска - винаги си ми правила едно такова много добро впечатление... Имам усещането като те чета, че си толкова мила, нежна и всеотдайна мама, че чак ми се приисква да съм ти дете  hahaha Шегувам се, но шапка ти свалям как си издържала толкова неща и продължаваш смело напред с гордо вдигната глава  Hug
Аз да се оплача. Първо, малко предистория. С ММ живеем в къща под наем, която имаше спалня, кухня, баня и тераса. Хазяина все разправяше, че иска да направи стая на мястото на терасата. Когато забременях, отидохме и им казахме, че ще се наложи да си потърсим по-голямо жилище, защото вече ще сме трима. Те не искаха да ни оставят да си тръгнем и така решихме, че ще строим. Цялата работа я свършихме двамата с ММ и за някои неща помагаха и наши приятели. На хазяина му излезе много по-евтино, но в същото време се получи много добре. От където и както можехме спестихме, за някои материали не се наложи изобщо нищо да се плаща. Направихме и огромна секция (аз я проектирах на компютъра, хазяина купи плоскостите, а ММ я сглоби). По принцип ако трябваше да се купи, щеше да излезе 1200 евро, а ние я направихме за 400 евро. И още много други неща. За всичко сами сме ходили, търсили и т.н. С хазяйката много се имахме. Зимата като не работех, почти всеки ден си пиехме кафето заедно, имах я като втора майка (само за протокола - те и двамата са пенсионери). Много услуги сме им правили, много пари сме им спестили от какво ли не, отделно всеки месец си плащаме наема и сметките без закъснение и без да правим проблеми. В един момент хазяйката решава, че ще прави склад зад нашата къща. Ония ден дойде камион, изляха бетона, основите. Купиха и конструкцията за да построят склада. И в един момент се обръща и ни казва, че НИЕ ТРЯБВА ДА ГО ПЛАТИМ ВСИЧКО ТОВА, ЗАЩОТО СМЕ ЩЕЛИ ДА ПОЛЗВАМЕ СКЛАДА И ГО ПРАВИЛА ЗА НАС  #Crazy Ми няма да стане  Crossing Arms От къде на къде?! Аз нито съм го поръчвала, нито ще си го взема като си тръгвам! Много обидно ми стана, защото тя настоява. И казах, че ако не и отървам, ще си търся друго жилище! МРЪН!!!
Айде хубав ден  Hug  bouquet

# 462
  • София
Добро утро, красотници!
Людка,   bouquet
Стефи, много неприятно се е получило. `Що са некоректни тези хора.  newsm78 Това много ме дразни и ядосва. Сега, какво ще правите нова квартира ли ще се търси...Не се ядосвай, може и по-хубава да намерите. Дано да се уредят нещата по най-добрия начин за вас.
Нещо съм крива, не можах да спя и едни кошмари сънувах и нещо не ми е добре. ..Ще се оправя, ама някой друг ден.
Приятен ден от мен.

# 463
Момичета, почерпете се
  cook  Party Time newsm18 Днес нашето слънчице става на четири месеца  Heart Eyes

# 464
  • Талант на 2012,2013 г.
Да ви е жив и здрав! Hug

Общи условия

Активация на акаунт