домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 641
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
А за абсорбатора няма ли някъде винтове или нещо като копчета,които се щракват.

# 436
  • София
Добро утро!

# 437
Добро утро и от мен!
Марче, тука съм, ама не ми се пише от тоя телефон или нямам време. Вчера бърках пак 2 дози сладко и компоти. Днес смятам да почивам. Снощи слава Богу малката спа, та си избих щуротиите от главата.
А ти Марче си патология просто, г-жа Монк:-). Да не се обидиш, ей!
Дребната се отприщи да говори изведнъж, вече втора седмица. Свързва изречения, та и за това се успокоих. Знам, че детето си е наред, ама оная неонатоложка от родилното ме стресира за цял живот.
Хайде, до после. Излизам с децата.

# 438
  • София
Много се смях на вица на деня в АБВ поща...

- Закъсало е българското образование... - мислеше си дядо Гошо,
докато триеше надписа "ХОЙ" от оградата си...

Joy Joy Joy

# 439
  • UK
Здравейте Hug
днес във Варна е сякаш една идея по-хладно
Crazy ММ мъж нали е на курс и сега се обади, били все холандци и той единствен българин, говорели на холандски Joy Викам му, че ти newsm78 като не разбираш холандски Money какво става, а той: амиии аз гледам картинките hahaha hahaha hahaha

Снощи много сте изписали  Mr. Green

# 440
  • София
хахахах

Ама то - картинки стига Peace

От вчера боли ме вратЪ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green - спах ли на криво... или спах на течение... newsm78  Много смешно се обръщам   - с цялото тяло... Ако знаете колко смешно вчера люшках Петьо... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 441
Здравейте момичета аз се доредих до компютър най-  накрая. То голяма лудница в къщи 6 деца два компютъра може би си представяте какво е , даже и не мисля за сядане , но днес и тук е много по хладно и реших че няма да излизам та се доредих .
Коконка честити ти  stork-girl stork-girl
Sta_di честито Simple Smile
Мари  Hug и тук , бъди силна .
Гледам коментирате повреди и ремонти и при мен е така замине ли и нещо се разваля.Най тежко беше на Гергьовден преди 3 г , мъжа тъкмо замина за Афганистан предния ден все още бях на тортена вълна и нали си имам именник торти сладки и изгорял хладилник Twisted Evil е открих майстор носачи ама аз си знам какво ми беше .
Всички контузени бързо да се опавят , мен вчера една вълна така ме завъртя че коленете са ми ожулени , ама така е като се правя на смела.
Хайде ставам да пия кафе и лягам при мъжа да си дочета книжката докато сме сами  Crazy

# 442
  • София
 J_M_M, моят мъж докато беше военен и даваше наряди просто почти нямаше случай да е наряд и нещо вкъщи да не стане- я дете се разболее, я нещо се счупи....всъщност нещата се чупеха само ако беше наряд Laughing.
Сега ходи в командировки, такива едни ненадейни- излиза сутринта за работа и следобяд се обажда, че заминава незнайно къде и ще се прибере незнайно кога. И естественно все нещо ще се случи вкъщи баш тогава. Ама какво да правя, свикнах. А може и да не съм свикнала, не знам. Така снощи като го нямаше а да заспя, а да заспя, така и не заспах до  три часа посред нощ. Тамън задремах и ей го на- прибира се. Ама както се шегуват приятели- всеки мъж би пожелал такава работа- излизаш сутрин, по някое време се обаждаш на жената, че няма да се прибираш тая нощ, тя не те пита къде ще ходиш, с кой, кога си идваш...въобще - мъжката мечта. hahaha

# 443
Хортензия, баш на "Чайка" сме, разконспирира ни  Heart Eyes
Ние досега не бяхме идвали тук, ама така като гледам ще му станем фенове на тоз къмпинг. Утре и вдругиден мъжо трябва да е на работа и ще останем сами с малкия. Мъъъничко ми е притеснено, ама не ми се връща хич, 3 дни са прекалено малко  Naughty
Аз с уредите проблеми нямам, нали си имам инженер вкъщи, от всичко разбира. Много ми е способен, пу - пу.

# 444
  • София
Вио, то и аз проблеми нямам с моя инженер вкъщи, ама що се чупят баш кога го няма беее.
Весело изкарване на морето!

Марче, сега, чета те аз и се чудя- в какъв смисъл да разглобиш абсорбатора? Да го свалиш ли? Щото ние редовно сваляме самите мрежи или там както се наричат и ги слагаме в миялната. ама за тая работа не спираме бушони или ток. То зависи и от абсорбатоа, де.

# 445
  • UK

Аз с уредите проблеми нямам, нали си имам инженер вкъщи, от всичко разбира. Много ми е способен, пу - пу.

И моят така, пу пу пу  Joy

# 446
Сега да не се окаже, че половината си имаме инженери в къщи? Те уредите се плашат от тях и пазят поведение, ама като им видят гърба и се разхайтват.
Вио, ако знаеш колко ти завиждам! Там е наистина спокойно, въпреки, че е море. Мен морето ме натоварва. И една тайна: голямата ни дъщеря е зачената там, а три години след това, пак там видях двете чертички на малката. С мм се шегувахме, че е добре да пропуснем тая година:$.
Довечера с приятелката ми ще водим децата на панаир в близкия град. Балони, играчки, въртележки, ще ми олекне джоба.

# 447
  • при късмета
Ха-ха, и аз на морето разбрах, че съм бременна, а може и там да сме го направили. Тогава, така стана, че бяхме два пъти до морето извън сезона през три седмици. Като си тръгвахме втория път по Гергьовден(пак имаше 6 дни неработни) бях с два дни закъснение и бях сигурна, че съм бременна на 99%.Последния процент го потвърди теста.
Моя не е инжинер, ама се справя със всякакви ремонти идва му отвътре. В работата коли оправя.
И от него се плашат уредите, вече писах, а на мен що ми се сърдят  newsm78

# 448
  • София
Аз само с телефони и компютъри не се справям...

Иначе други техники, да забия пиронче, да сменя тоалетна чиния, с бургийката... добре се справям... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз съм инженер-металург  bowuu

Но и ММ е със златни ръце... Само ми се кара - аз щях да го направя... Crazy, дори свеки ми казва - стига си се правила на мъж Mr. Green

Та че не съм зеленоока и висока, дори не съм мъж... но мога да помогна Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 449
 Joy минавам само да хвърля едно око.
След малко излизаме,че малкия ме дърпа.

Общи условия

Активация на акаунт