домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 648
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Дарил не си сама.Аз 2 падания имам  това лято с Емо.Детето вчера разказва на баща си.Казва:С мама пак се пребихме.Изкарах акъла на приятелката ми,че си тръгвахме от тях.Хукна боса да ми помага.А аз седнала на стълбата с Емо се заливам от смях.Искаше да го дигна,явно съм стъпала на края и се чу тупур лупур.Добре,че имам тук там някоя сланинка да предпазя  детето.Аз от малка съм заблята ,но скоро не бях се препъвала.
Сънувах кошмар с детето и едвам се разсъних.

# 421
Хаха, голям смях. Кой друг беше падал скоро? Марчето и още някой май! Абе да минава само без сериозни поражения. Ще прибираме малкия със свеки, сега звънна тъкмо, размина ми се пешачката. Mr. Green

# 422
  • UK
Хана, Тити абе внимавайте като с  децата Hug ама то и аз съм  една блейкаа ooooh! hahaha

Някой има ли новини от Мари? Как ли е милата  Hug

# 423
  • София
Коконче, браво, много се радвам за розовите ви гащи!

Мари...надявам се знае, че винаги може да сподели с нас всичко, ей така да си поплаче на рамото ни, макар и виртуално....но предполагам, че сега има нужда да остане сама. Надявам се ни чете понякога и  искам да знае, че я мислим, много!

Днес мъжът ми  е командировка, което ми е дски неприятно, но се налага . Запуши ми се мивката в кухнята, Търси се водопроводчик- висок, строен, със зелени очи.. Mr. Green

# 424
  • UK
Коконче, браво, много се радвам за розовите ви гащи!

Мари...надявам се знае, че винаги може да сподели с нас всичко, ей така да си поплаче на рамото ни, макар и виртуално....но предполагам, че сега има нужда да остане сама. Надявам се ни чете понякога и  искам да знае, че я мислим, много!

Днес мъжът ми  е командировка, което ми е дски неприятно, но се налага . Запуши ми се мивката в кухнята, Търси се водопроводчик- висок, строен, със зелени очи.. Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Валенце Hug ама и прИтенции имаш значи hahaha

# 425
Привет красотни,
 аз от работа тази седмица не мога да се включа.
Кокона- честитооо ,аз с този ти аватар все момиченца си мислех ,че чакаш Simple Smile  Heart Eyes Няма по голям дар от дъщерята ,ми казваше баба ми ,която има само един син  Praynig
Валенцето -да ти пратя моят мъж -отговаря на описанието, но много взема  Joy Joy
daryl hana и titi888 внимавайте момичета ,какви са тези падания ? Ако когато сняг забръска ,що ще чинеш ти зимъска ,на тоя лед направо не мога да ви мисля Cry
vio Това е то почивката -  Heart Eyes
мама-коко Дано станат нещата и ви "огрее' Simple Smile И аз искам още една почивка на морето ,но няма шанс да ме огрее ,но мъжа виждайки ме какво пиша ,каза,че за 3 дни този уикенд може и да стане с плаж тук Wink)

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 22:06 от Анонимен

# 426
  • при късмета
Аз, аз бях пребитата. Търкалях се по един склон на Витоша  ooooh! ама нали знаете, аз не се спъвам, а така си ходя  hahaha
После ще пиша, че детето излезе от банята.

# 427
  • София
Контеса, оправих се сама....как само звучи! Mr. Green
Що така като иде мъжа ми командировка и всичко започва да се чупи из къщата, м?

# 428
Heart Eyes
Разсмя се ,а мъжа ми се чуди как стоя сама и се смея Wink) Ако знае къде го пращам  Blush

# 429
  • София
`Що не каза по-рано да ти пратя моя М , разбира, отговорен, нищо не иска, не пие абсолютно нищичко освен Кока Кола и щеше да те довърши и да те изслуша, но няма зелени очи...хмммм , жалко.  Simple Smile
Ха, добър вечер, прекрасници!
Точно като "дивото Ленче" съм, не лудото, а диво. Толкова работа съм свършила, плюс един скандал спретнах, ама го спретнах по всички правила. Много съм си луда, когато побеснея. Рядко ми се случва, но....Сега съм в дилема огромна, дали бях права , дали не прекалих, но онова вътрешното Марче ми казва: "права си, права си, можеше и още и утре е ден". Ааааа ще стрелям, да си знаете. Една патица ме изкара от кожата ми. Горката, беше втрещена.
Това беше лирично отклонение, сега по същество.
Дари, как падна бре, девойко прекрасна...внимавай. За какво си мислиш, а ??? Нищо ти няма, аз съм спец по падането, няма страшно. Зная от собствен опит. Но последното ми падане от пет стъпала назад ми държи  влага още.  Вероятно се е получил  огромен проблем с гърба, това вече е лошо. Какво ще правя... newsm78 . Едни от докторите казаха операция...оф, ще го мисля.
Девойки прекрасни, имам питане... коя от вас е разглобявала абсорбатор за да го почисти.??  Не, не е моя, а в другата ми къща при децата. Кого да извикам да се справи с проблема...Опитах се аз, но така ме тресна ток, че видях звезди посред бял ден. Няма да стане тази работа, сама няма да мога. Казвай те, моля ви се. Днес бях поръчала на един техник да дойде, но той изобщо не се появи, излъга ме. Щях да му платя, разбира се. Само ми обеща, ама го няма никакъв.
Ста-ди, честито!
Вио, чудесна почивка имаш. Браво.
Днес се обадих да направя резервация за почивка, то пък нямало места. Е, как ще има, като тази година Гърция е посетена от 18 000 000 туристи. Аз сега се сетих...Не ми е ден и днес.
Чао ви!

# 430
  • при късмета
Марче, Марче, верно ли се опита да разглобиш включен в мрежата електроуред  Shocked
Много е гадно да те удари ток, особено, защото не можеш да му го върнеш.
И в къщи, като нещо се развали и кажа на мъжо да го погледне, то работи, после при мен пак неще. Плаши се от него. Абсорбатори не съм разглобявала, ама имам подвизи в това отношение. Като разглобя нещо и като се опитам да го сглобя винаги, ама винаги ми остават резервни части  ooooh! и оставям домашно на мъжа ми. Защо ги слага като си работи и така  hahaha

# 431
  • София
Марче, Марче, верно ли се опита да разглобиш включен в мрежата електроуред  Shocked
Много е гадно да те удари ток, особено, защото не можеш да му го върнеш.

Да, повече от гадно е...ами като изключа бушоните и ми става много тъмно и аз не виждам....Мислете, имате задачка, закачка.  Simple Smile Така не мога да го гледам, ще се гътна, ей. Помощ!!!

# 432
Марче, не е нужно да изключваш главния бушон, душко. За контактите е един (или повече), за осветлението друг. Ако не са надписани, пробвай, ще ги разгадаеш. Ама ти верно на включен? Ще ме разбиеш! Пък и що ти е да им чистиш, те сакати ли са?
Ста-ди, честито! Да е жива и здрава и много да ви радва!
Мама-Коко, завиждам!
Вио, да не сте на "Чайка"? Както  го описваш, така ми звучи. Ние ходим 5 поредни години там на бунгало, тази пропускаме, нямаше карти.
Снощи дребната рева от 1,00  до 4,30. На леглото, на ръце, в количката навън, вътре... Дано тая нощ спи.
Вале, у дома важи същото правило - щом ММ тръгне, децата се разболяват, колата отказва, уредите се развалят. Преди да тръгне на някъде се чудя "Какво ще е тоя път?"
Красотни, аз лягам. Пуших, ама замръзнах, отивам да се завивам с одеалце.

# 433
  • София
Марче, не е нужно да изключваш главния бушон, душко. За контактите е един (или повече), за осветлението друг. Ако не са надписани, пробвай, ще ги разгадаеш. Ама ти верно на включен? Ще ме разбиеш! Пък и що ти е да им чистиш, те сакати ли са?

Еййййй, за теб ей сега си мислих...честна дума. Къде е тази другарка???
Аз чистя ежедневно. В предишен живот, в настоящ и в бъдещ живот, аз съм била, съм и ще бъда ....чистачка!!!!! Това е положението. Е, затова сега лазя и чистя 130 кв.м. Страшно съм уморена, съсипана съм. Имам жена, която би могла да ми е в помощ, но тя няма да свърши така добре работата.
Лягам си и ако мога ще заспя, че само парцали и прахосмукачки са ми в главата.  Grinning

# 434
А Контеса аз в Англия не се пребивам.Там съм с по-спокоен живот.Тук все за някъде бързам.
Както каза Коконка,блейка точната дума.
Говорихме с тати час,време е за сън.
Марче и аз да питам защо им чистиш ти?Тая снаха от сега като я глезиш така,после вярно и внуци ще гледаш ти.Ох искам и аз такава свекърва.Моята за чистене не я търси.Все чисти и все мръсно.
На 4 дни с шевовете  от раждане четках килим.Дигам го и като видях 3 пръста мръсотия изтрещях.Извиках мм и му заявих дя го хваща и да изчезва с килима.Детето ми новородено,а тя грам не мисли.От тогава пере килими всяка год на автомивка.Сега се сетих и как ме гледаше умно как се мие баня.Странно жена на 60 ,24 г да я учи.Ама да паЗи господ както са казвали старите хора. Joyлирични отклонения посреднощ.Да ме извините!

Общи условия

Активация на акаунт