домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 678
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Кокона  Hug Grinning честитоооо!

# 406
  • UK
Поли  честита кола, да си  я карате най-безаварийно Peace Hug Марче ламарините са скъпи, но децата още-повече Crazy
ММ утре отива на курс в Антверпен и в събота се връща, ама на мен, пак ми се реве нищо, че е само за кратко Money

# 407
  • София
В Обзор съм, в Обзор съм  Heart Eyes

newsm44 newsm68, ей така го усетих....хубаво да си прекарате и се пазете.  Hug
Добър вечер, прекрасни!
Много грижи имах днес, беше един лош ден. Толкова лош, че си ходих по улиците и си плачех и от яд и от обида и от...всичко което ми се случва. Не, няма да ви натоварвам с моите гадни случки, нали снощи изписах цялата страница, това беше достатъчно. Днес бяха други проблемите ми, по-сериозни за съжаление.
Поли, със здраве да я ползваш новата кола. Прекрасна е!!
Марче[/b] ламарините са скъпи, но децата още-повече Crazy

Всичко е от значение, Коконо, всичко. Изпуснеш ли едното, айдееее....Уйде работата, качиха ти се на главата. Бъди сигурна, че има защо да се ядосвам, аз много съм дала и продължавам да давам и глезя. Има защо да се ядосвам, но това е друга тема, а и ти много трудно ще ме разбереш в момента в който си.  Peace
Уморена съм и си лягам след малко. Лека ви!

# 408
Добро утро,момичета!Бързам да ви се похваля-снощи в 21,55 станах леля.Сестра ми роди малката Десислава,която е с перфектните манекенски мерки 2800 гр и 52 см.Мама е героиня-била е без упойка и има само 1 шев.Сега нямам търпение да ги видя,но ще е чак на изписването.
Вио,благородно завиждам за къмпинга.Да си починете добре.
Коконче,честити розови гащи.Била ти е пророческа снимката на аватара.
Поли,честита кола.Безаварийно пътуване.И аз имам шофьорска книжка,но ме е страх да карам,а сега с малкия още повече ме е страх.
Днес пак сме на ваксина.Дано да мине добре.
В понеделник бяхме на консултация-малкият мъж е вече 65 см и 6180 кг.

# 409
Добро утро!

# 410
Добро утро, момичета!
Марче, не се ядосвай мила. И това ще мине и пак ще изгрее слънце, нали знаеш, че най-тъмно е преди зазоряване... Прегръщам те.
Стади - растете и хубавеете  Heart Eyes Честита ви радост и браво на смелата ти сестричка! Живи и здрави да сте!
Коконче  Hug ти си още един пример за това, че мечтите се сбъдват! Честити ви розови гащи! Желая ви много щастие!
Титинка, много транзитно бе душа минаваш  Crazy
Аз чакам две приятелки да дойдат в нас да пием кафе  Heart Eyes После имам да пускам прахосмуч, да мия пода, да се разправям с прането... Такива ми ти работи... Че и на работа ще ходя. Лек ден от мен, пълен със слънчеви усмивки!  Hug

# 411
Стефи няма кой знае какво за разказване.
Битовизми и еднообразие.
Емо се щляпка в лигена в банята.След малко влизам да се къпя и да го изведа после.
Имам да свърша една услуга на една приятелка.
Зарибих я и нея с тея ваучери и купиха за подарък на шефката й.
Обещах и да подготвя нещата.Няма как една от приятелките ,за който давам всичко.

# 412
  • София
Добро утро!
То стана добър ден....

Никой не черпи с кафе...

Време е за обяд

# 413
Здравейтеее  Hug
завърнахме се от 4Д много съм доволна от д-р Наталия Юдова в МД Варна. Препоръчвам я с две ръце, страхотна е просто! Peace

Такааааа бебетатата са две момиченца, за радост на мама и тати   newsm44 Всичко им е наред разгледахме ги мнооого подробно, даже позволиха да им видим и личицата  Heart Eyes Имам си дискче, сега ще го зяпаме с тати им, а утре ще го  покажем и на едните баба и дядо
  hahaha

Честито, Коконче 20  Hug . Ти си моят пример напоследък, че мечтите се сбъдват стига да вярваш в тях  Simple Smile.

# 414
  • UK
Благодаря ви момичета Hug Дааа мечтите се сбъдват! Само всичко да е наред докрая, друго неискам! Praynig

Изпратих мъжа, чакам си го обратно в съботата Wink Този път за няколко дни, но на 2-3 септември заминава за цеееели 6 седмици Rolling Eyes

# 415
Лус страхотен обяд.Грабвам си рибата и една земелка. smile3534
Ох искам един дъжд.Тая жега ми разкатава играта.

# 416
  • София
И  при мен е едно и също  Simple Smile.
Sta_di честита радост!Да расте здрава и много да ви радва!  Hug

# 417
Морски привет от мен  Hug
Ванко спи на сянка, аз варя картофки - довечера сме на миди и картофена салата. Тук е голямо спокойствие - сигурно сме петнайсетина палатки, пръснати из целия къмпинг и никой на никого не пречи. Е, от време на време някой пуска по някоя люта чалга, ама е за кратко. На плажа пък е още по - спокойно - хавлиите са на 10 метра, просто няма хора. Няма музики, някой да ти продава царевички и сладолед, няма гюрултия. Абе кеф.
Коконче, честити ти госпожици! Много се радвам за теб  Hug
Ста-ди, честито ви бебче, да е живо и здраво. А ти да се една мнооого послушна леля  Wink

# 418
  • при късмета
Ехо, здрасти,
Ста ди честита ви радост   bouquet да расте щастливо и здраво дете и много да ви радва!
Поли честита ти голяма придобивка! Първата кола си е голяма радост
Вио, гледам, че не слушаш  Crossing Arms марш в морето да се топнеш вместо мен  Laughing
Я морските и тези за малко там по някоя снимчица да пуснете, ама авторска. После може да пусна малко от Белоградчик
И при нас едно и също през седмицата. Може този уикенд пак да ни огрее да зачезнем за малко, ама ще видим.
До после

# 419
Ста ди- честито, лелче! Да расте живо и здраво мъничето!
Привет, момичета! Днес цял ден лежа. Каква я свърших вчера... Паднах, като по филмите. Отивам да прибирам Теди от ясла и вървейки бързешката говоря с една друга мама и не гледам къде стъпвам. Пред вратата на яслата да има едно борд.рче, ниско, ама кой да гледа. Че като се спънах и по очи с всичките ми 173 см. Така не съм падала. Резултата днес- две сини колена, син.о лилаво ляво рамо и големи болки. Свидетели бяха пазача, един татко и още няколко мами. Почаках да видя дали някой ще ми помогне, ама всички ме гледаха изумено. Станах, поотупах се и продължих към целта. hahaha В интерес на истината грам не ме досрамя. След малко ще излизам и как ще ходя,  ooooh!.
Айде, оплаках ви се.
 Hug
Вио- голямо завид!

Общи условия

Активация на акаунт