домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 680
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Привет.
Поли - честита ти кола. Желая ти много приятни мигове, весели разходки и безаварийно шофиране.
Тити, наистина много се раздавам. Ама много. И накрая дълбоко се разочаровам, когато осъзная, че нищичко от това, което съм дала в повече от себе си не се вижда и оценява. Не го правя, за да ми дадат някаква награда, а защото искам. Но явно не трябва. Не знам. Може пък грешката да е в моя телевизор. Въпреки това... Айде да не ви занимавам, не сте ми виновни.
Люска, видях ви във Фейса, много сте хубави  Heart Eyes
Аз се прибрах, мъжете спят, аз също ще лягам, че се чувствам много изморена. Лека нощ, дружки и сладки сънища!

# 391
Откак писах до сега, успях да спретна една доза сладко от сини сливи. Друга откачалка като мен май няма. Пуша един фас с кафето и лягам.

# 392
  • София
Откак писах до сега, успях да спретна една доза сладко от сини сливи. Друга откачалка като мен май няма. Пуша един фас с кафето и лягам.
О, не в огромна грешка си, тук съм и съм ядосана. Сладко от сини сливи правих миналата година, сложих и орехи, а на някои партиди прибавих и кайсии и го изпекох във фурната. Стана прекрасно, но няма кой да го яде. Ако щат, няма да им правя повече. Някъде четох май в домакинските, че са си купили боровинки по 5 лв за килограм и било много, като пари. Аз ги купих по 12 лв /кг. Е, няма да си посипя с пепел главата, каквото е това е.
 Но за друго ме е яд, мразя немарливите хора, не предвиждащите какво може и да ти се случи, малко внимание от твоя страна и неприятността ти е избегната. Нали ви казах че дадох едната кола на синът си да пътува с нея из островите на Гърция. Нямо лошо, ние имаме и други, така че няма да ни липсва толкова много. Лошото е, че точна тази кола е чисто нова  ДжиБ е огромен, чисто нов на 1000 км. Такива модели има само няколко в София....Колата е уникална, но по-важното е, че М си я купи с огромно желания и мерак. Не му е първия джип, няма да е  му е и последния в това съм сигурна, но когато искаш такава кола, бъди още по- внимателен, още по...какво да кажа. Не се взимат коли, даже и от родителите, а нали знаете, че той не му е истински баща. На мен ми стана неудобно, ядосах се, въпреки, че М реагира по-най прекрасния начин , "Е, какво толкова е станало, само е издраскана, това не е проблем, имаме пълна застраховка, ще се оправи, изобщо не се притеснявай,а продължавай да се забавляваш. Имам чувството , а то е едно гадно чувство, че на този човек сме му се качили на главата, а така не трябва. Не, не, няма такъв човек като него. Всичко приема и е готов да е в помощ на всекиго, а за децата ни /защото аз ги деля, а той никога, никога не го е показал и изказвал/ ....направо ги глези. Та те са мъжове на по сумати години. Те казват буквата А и от негова страна азбуката започва да се изброява.....Да, да, ние едно време започнахме да събираме вилици, а днешните започват с десет стъпала нагоре. Те нямат тези притеснения за апартаменти, вили, коли, почивки в чужбина за по месец, за сметки, така както ние ги имахме, а и много хора все още ги имат.....дали ги разглезихме и двамата   newsm78 те там е въпроса. Вероятно, да. Зная, че М си обича колите и всяко едно чукване някъде си из колата и той вече е в сервиза, да се провери дали има проблем и веднага, ако има причина да бъде отстранен. Такъв си е, грижовен и отговорен. Сега ми се искаше този малкия, когато си дойде да си бръкне в джоба и да плати за ремонта и боядисването, а там в гаража за японските коли много, много взимат, ама на, има пълно Каско. Ще го накарам той да смени маслото на колата, та да види звезди посред бял ден, поне 2000лв ще е. Заслужава си го.!
Съжалявам, много писах но ви се изплаках, нали сте ми приятелки психотерапия си направих с вас.  Hug
 Господи, добре че нямам внуци, толкова съм щастлива. Тогава, ние щяхме да се избием, кой по правилно отглежда дете., те или ние дъртаците. Бъдете сигурни, че аз щях да натделея, не се шегувам. Те са неспособни да възпитават деца. Лично мнение.

# 393
  • София
Добро утро, прекрасници!
От мен кафе, направо не е истина да стана толкова рано, но имам работа.

Приятен ден от мен!

# 394
  • София
Добро утро, Люска! Отново приказна снимка. Hug
Марче, какво да ти кажа, много добре те разбирам, макар че децата ми са малки и все още нямам твоите грижи.Но около себе си виждам доста неща, правят ми впечатление.Не познавам детето ти, но все ми се е, че при такава отговорна майка и той е отговорно момче. Просто понякога и отговорните хора допускат грешки.
Ние с мъжа ми сме от тези, дето започнахме от вилиците. Цл живот ще си плащаме ипотеката за панелката, но поне знаем, че се справяме сами и ценим всяко едно нещо, което сме си купили. Даром нищо не сем получили, почивка нямаме платена от никого. И ми е леко на душата така. Но имаме близки, познати, мама меси, тати носи...не е истина просто как не ценят това, което им се поднася на тепсийка. Събули са се и са влезли в жилище купено от родителите, примерно, но го приемат едва ли не за задължение на възрастните това, не оценяват какво имат. Но- свят широк, хора всякакви. Искренно се надявам децата ми да са възпитани другояче.

Кака ви планира разходка около Трявна, манастири, Търново....да видим.

Коконче, бравос за розовите гащи!

# 395
  • София
Добро утро и от мен!

Чудесна закуска от Марче! Hug
Марче, златен ти е М. Всичко ще се нареди при вас, не се ядосвай. Здравето си е най-важното. Като го няма - проблем е. Всичко останало е въпроси за решаване!!! Peace

Валенцето, пожелавам ви чудесни разходки, много добри места си изброила... Hug

Коконка с розови гащи - сладуранка

Поли - честита ти кола. Желая ти много приятни мигове и безаварийно шофиране.

Стефкаки, не се ядосвай на работа Peace

Обичам ви момичета.
Приятен ден ви пожелавам!

# 396
  • София
Добро утро и от мен!

Чудесна закуска от Марче! Hug
Марче, златен ти е М. Всичко ще се нареди при вас, не се ядосвай. Здравето си е най-важното. Като го няма - проблем е. Всичко останало е въпроси за решаване!!! Peace

Така, така но от много голо здраве си е направо жива болест. Да направиш глупости на заден ход, е с това най-много се дразня. Няма значение, карай.
Людачка, забравих да ти кажа ЧРД на детето ти. С най-добри пожелания от мен!   bouquet Аз от нерви си забравих и някъде главата...
Валенцето   bouquet
Излизам, ще се върна, ей да сте тук довечера. Поздрав!

# 397
  • София
Добър ден момичета.
Детето спи и си викам я да видя има ли някой тук.
Искам и аз във фейса при вас,към кого да се обърна?  Grinning

# 398
В Обзор съм, в Обзор съм  Heart Eyes
Момичета, много съм хепи - къмпингът е чуден, на Ванко много му харесва всичко...май няма скоро да се приберем. Мъжът ми трябва да е на работа в петък, ама ние с малкия ще си останем тук. После ще дойдат да ни приберат.
Люска, честит рожден ден на Петьо на патерица  Hug Да е жив и здрав, да ви бъде гордост и радост в живота! Честито и на свекър ти. Ама ти голям подарък си му направила - на него кръстен, на неговата дата роден...не снаха, а чудо  Heart Eyes

# 399
  • София
Вио, благодаря Hug
И аз искам на кемпинг... никога не съм била, с ММ няма шанс и да отидем... само сама с децата Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 400
Привет и от мен!   bouquet
Марче, стига се трепа и ядосва. Дай го малко по-спокойно... А за колата... Ламарините да са, децата да са живи и здрави.  Hug И благодаря за закуската!
Вио - завид-завид най-благородно  Embarassed Хора, много ми липсва Варна. Особено лятото...
Вале приятно обикаляне  Sunglasses
Аз отивам да нахраня малкия и после изчезвам на работа.
Цун!

# 401
Вио браво,весело изкарване !Чакаме снимки.
Марче не съм съгласна с теб.Като им се родят деца да ги възпитават както те си преценят.После те ще берат плодовете.Бабите и дядовците са да им се нарадват и да ги обичат.Но не и да отнемат родителството им.
Не ми се пише много  Hug на всички.
Готвя мусака.Пека се на жегата.
Добре,че подухва лек ветрец ,че имаше ще припадна вече.
Пеках и пиперки.Емо обеща да ги опита уж.Ама защо ли не му вярвам?

# 402
  • UK
Здравейтеее  Hug
завърнахме се от 4Д много съм доволна от д-р Наталия Юдова в МД Варна. Препоръчвам я с две ръце, страхотна е просто! Peace

Такааааа бебетатата са две момиченца, за радост на мама и тати   newsm44 Всичко им е наред разгледахме ги мнооого подробно, даже позволиха да им видим и личицата  Heart Eyes Имам си дискче, сега ще го зяпаме с тати им, а утре ще го  покажем и на едните баба и дядо
  hahaha

# 403
  • София
Честито Коконче! Много се радвам за вас! Коконка с две страхотни малки Коконки!!!

# 404
  • при късмета
Ха добър ден,
Коконче, честити ви розови гащи, радвам се, че вие се радвате Hug
Вио, хубаво да си изкарате и си топни дупето вместо мен
Ваничка, ти къде изчезна?
Шефа ме строява по цал ден, нямам време да се обърна.
Забравих да спомена нещо от екскурзията, което много ме впечатли. Мъжът ми е работил в Белоградчик преди почти 15 години и искаше да види едни хора които познаваше от там.Първо попита момчето в ресторанта където бяхме и той го ориентира къде горе долу е къщата, познаваше ги. Тръгнахме, но сме объркали една пряка, попитахме една жена която си беше в двора. Жената веднага ни ориентира, но каза, че сега няма никой, извика дъщеря си да й донесе телефона и им се обади.Та така се намериха. Много услужливи, усмихнати и спокойни хора.5-6 годишни деца сами играят на улицата и никой не се притеснява. Аз моя до 2ри, 3ти, клас сам навън не го виждам.
Такова спокойствие е там, изкарахме много приятна вечер навън с приятелите на мъжа ми, много хубави хора. Пак ми се ходи, пък ни и поканиха.
Вале, много е хубаво в Трявна, приятно изкарване
Строяват ме за навън.  Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт