домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 683
  • 752
  •   2
Отговори
# 375
  • при късмета
Луси Да е жив и здрав Петьо, много късмет и щастливо детство   bouquet

Ходихме до Белоградчик за два дни. Страхотно си изкарахме. Видяхме Магурата(бясна съм на кметството и управата на пещерата), Белоградчишките скали, обсерваторията и на връщане пещера Леденика. Мъжа ми се намери с приятели от Белоградчик с които не се е виждал много време, много приятни хора. Снимала съм уникална красота.
Вале ти нали по врачанско беше? И там е много красиво
Като разтоваря багажа пак ще дойда

# 376
Люсче, честити ти рожденици! Щипвам от почерпката.
 Hug

# 377
  • София
Здравейте.
Люси да ти е жив и здрав Петьо!  newsm59

# 378
Люси Честит рожден ден на Петьо  nbirthday newsm67  party023  ura  party002 Tada Gift
Да ти е жив и здрав, да има прекрасно детство и да е добър ученик Simple Smile

# 379
  • UK
ЛЮСИ честити ти рожденници! Живи и здрави да са ти!!!   bouquet Hug

А теорията за моите двама мъже Mr. Green беше днес разбита на пух и прах, защото едното се оказа, че е девойка на 100% Hug Разплаках се от кеф като чух Heart Eyes Blush Другото обаче е толкова свенливо ииии не дава да го видим хубаво, утре съм на 4Д надявам се там да  е по-разговорливо hahaha

# 380
  • София
Кокона супер новина,много се радвам за теб.Прегръщам те. Grinning  bouquet

# 381
Люска, честити ти рожденици! Да ти е живо и здраво детето, а свекъра много да те слуша!  Crazy
Коконче, надявам се утре бебечетата хубаво да ти се покажат! И дано да са момченце и момиченце, че да не се налага да се явяваш на поправителен  hahaha Прегръщам те! Между другото къде видя, че си дебеланка така и не разбраФ  newsm78 За бременна с близнаци си супермодел! Да не си посмяла повече да се наричаш дебеланка, цоцоланка и всичките им там производни!  Hug
Аз днес се чувствам отвратително  Tired Много се разочаровах от шефа си и от няколко колеги вчера. Даже си мислех днес изобщо да не ходя на работа, да напусна. Но реших да дам още един шанс (последен). Сменям и стратегията. Тотално. Пък каквото ще да става.

# 382
Кокона 20 и мацката се зарадва на поаръка.А дано си имаш едно момченце и едно момиче,че да сте доволни и 2.Все пак татковците умират от умиление. Laughing
Снимката не се вижда ама аз съм те виждала. Къде са те сланинки?
Лус да са ти живи и здрави рожденниците?
Стефи не се раздавай повече от колкото трябва.Май много душа влагаш,а не си оценена.
И да напуснеш пак ще си щастлива.Ще имаш време за семейството.
Рд мина супер.Имаше едно мацане с торта като на сватба.Забавлявах се.

# 383
  • София
Рожден ден на детето мина много весело и спокойно за родителите.
3 часа яко тичане с аниматор, майките - пазарували в МОЛа и са дошли към 13:00 - хапнахме пици и ядохме тортичката...

В 18:00 при нас идва свекър, ще празнуваме и негов рожден ден!

Да са ми живи и здрави Петър Стоянов Петров - син и Петър Стоянов Петров - свекър

Мерси за пожеланията!!!!!

АСега ще кача снимките в ФБ

# 384
Кокона, страхотна новина  Hug Спомням си, че беше споменала, че ти се искаше да имаш и девойка. Много се радвам за вас!

Честит празник на Петьо! Да е жив и здрав и много много щастлив!

Моят мъж ме зарадва с ново возило, което всъщност е и моята първа кола. БМВ единичка е - уникална и с униклен цвят. Много си я харесвам. Докараха ни я от Германия в събота, днес я регистрирахме и застраховахме и след малко отиваме да я покарам  newsm01

Аз отивам да добавя няколко неща в списъка за морето, защото в сряда тръгваме към Созопол и трябва лека - полека да го приготвям, че никак не е малко. Най-вероятно няма да имам време да се разпиша оттам, но като се върнем след 10-12 дена, ще се опитам да изчета пропуснатото и да се включа  Simple Smile

# 385
  • Пловдив
Люси, Честити ти рожденици! newsm59
Много здраве и късмет им пожелавам!
Весел празник!

# 386
  • София
Кокона, страхотна новина! много ми се иска да са момче и момиче! Ама както стане! Важно да са живи и здрави!

Гостите са тръгнали, днес беше вкусно, весело. Изморена съм, но щастлива и доволна.

Снимките в ФБ са качени...

# 387
Люска, честити ти рожденици, да са ти живи и здрави!
Поли, на теб честита придобивка! Със здраве да си я ползваш! Коконче,
много се радвам за теб! 
Не ми се пише. Да ви е спокойна нощта!

# 388
Коконче, нали ти казвах, че ще са момче и момиче. Да видим.  Ако позная ще черпиш догодина на морето.
Поли- браво за колата и весело изкарване на морето.
И на мен не ми се пише. Cry
Лека, момичета.

# 389
  • София
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт