домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 634
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Доброютро!
Не може да заспиш в четири сутринта и да не се успиш, а и с това хапче...обърка ми се деня.
О, Дами, добре дошла! Липсваш! В София, казваш ще идваш, хубаво е. Шумотевица огромна, мръсотия до шия, бутаница,  идвай.
Фортунчееееее,   bouquet
wavey
Марче ако можех да пътувам с най-голямо удоволствие Hug
`Що да не можеш да пътуваш, ти здрава, само си бременна. Миналата година в хотела имаше една англичанка огромна, само дето не роди в Гърция. Ее, на плаж не ходеше, но във водата влизаше, къпеше се в по-късните часове, всичко и беше на ред. Идвай!
Момичета пия едно голямо кафе за да се събудя и скачам и започвам да тичам, че много закъснях.„
приятен!!  Hug

# 481
Ехоооо, привет! Нашата обиколка из страната приключи. Видяхме се с много приятели, но се и поизморихме от пътуване. Сега сме в Бургас още няколко дни и започнахме подготовка за пътуването ни обратно другата събота. Искам са си взема гювеч за там, да видим дали ще успея да му намеря място в багажа. Не знам как успяваме да генерираме толкова багаж всеки път... Тук в апартамента също има малко работа по него, като се върнем в София ни чака чистене и на другия апартамент, тъкмо приключва в него ремонта. Уж сме на почивка, а чакаме да се върнем там, за да си починем. Това от мен, после ще ви чета!  Heart Eyes

# 482
  • UK
Доброютро!
Не може да заспиш в четири сутринта и да не се успиш, а и с това хапче...обърка ми се деня.
О, Дами, добре дошла! Липсваш! В София, казваш ще идваш, хубаво е. Шумотевица огромна, мръсотия до шия, бутаница,  идвай.
Фортунчееееее,   bouquet
wavey
Марче ако можех да пътувам с най-голямо удоволствие Hug
`Що да не можеш да пътуваш, ти здрава, само си бременна. Миналата година в хотела имаше една англичанка огромна, само дето не роди в Гърция. Ее, на плаж не ходеше, но във водата влизаше, къпеше се в по-късните часове, всичко и беше на ред. Идвай!
Момичета пия едно голямо кафе за да се събудя и скачам и започвам да тичам, че много закъснях.„
приятен!!  Hug

Марче не мога, имах проблеми в началото Rolling Eyes  и изрично ми забраниха, иначе- да бременна съм, но съм инвитро, 4 по ред и с близнаци ,И  не смея Peace
Който си иска, ходи на плаж на море, но аз толкова процедури съм минала, толкова пари съм похарчила, че сега нищо няма да ми стане ако си стоя 9 месеца на д-то. Всяко нещо си заслужава и всеки си преценява за себе си Crossing Arms

Смърфииии еее е появи се най-сетне Hug

# 483
Привет, снощи нещо нещо не беше наред и у нас имаше сомнамбули. Мама беше с дребната, която си спала, но маман се събудила в 2 и повече не заспала. Сега съм заповядала да лягат двете и да спят! Аз и мишката ще ходим на басейн с една приятелка.

# 484
  • UK
Чакам ММ да кацне на летище Варна  Praynig

Снощи, рано призори и аз, не можах да спя  Crazy Егати младежите ни, реших да спя на отворен прозорец, голяма грешка!
Почнаха да пристигат на улицата едни коли, да се отварят и затварят ШУМНО едно врати, едно кикотене, всичкото това в 02.00 сутринта #Cussing out

Може ли да няма грам съобразяване в днешната младеж Sick Чудя се и се мая, едни изпратих, други посрещнах  #2gunfire Възмутена съм!!!

# 485
Добро утро,
и мъжа ми снощи станал в 2 и сега легна да поспи за час ..
Плажът се размина заради дъжда ,който ни е погнал от и за няколко дни. Утре може би ще идем до един близък океански град с аква-парк за детето и разходка по плажа само.
Лек ден от мен   Hug

# 486
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте мили мои... Тази нощ и аз не можах да спя. От два до четири бях като сомнамбул...Обикалях из апартамента, само гледах да не събудя синът ни, че беше на работа през деня детето. Нощта, която идва ще ми е първата нощ напълно сама, защото ще е нощна смяна. И ако пак не мога да спя...е, какво да направя ще кукувам на компа...
От нас това за сега. Събираме си парченцата живот. Опитваме да се пригодим към новия начин на съществуване. Празно е и в спалнята ни и в душата ми...

# 487
  • София
И Миленка днес не можа да спи цяла нощ. Да знаете, момичета нещо е имало в природата...
Миленка пак дигна температура - нищо не й боли и я свали...

В понеделник ще взема направление за пълна кръвна картина и урина...
От половин година все е така. Никой не може да определи какво й. Тъпче се с лекарствата, минава й и пак... Да кажем веднъж месечно дига температура.  Сливиците са й наред, ухото (дори когато я болят -  причината не е в ушите)

Къде да я заведа, към кой доктор да се обърна... не знам...

какво е на момичето ми... страх ме да не стане нещо...

Мари, миличка ... Hug

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 13:14 от luss

# 488
Люсинка, дано да открият какво и е на Миленка и да се оправя бързо бързо  Hug
Коконче, от какво да ме е страх? Не съм сама, имам ток, вода, храна, телефон, че и интернет. В къмпинга денонощно има медицинско лице. Хората наоколо ни се радват (най - вече на Ванко де), ако имам нужда от нещо мога да попитам винаги... Не, определено не ме е страх. По - скоро ми е малко изморено, защото не мога да си седна на д - то за 5 минути, когато малкия е буден. Ама то и вкъщи е горе - долу така  Peace
Смърфи, голяма почивка карате вие, няма що  Simple Smile
ФортункаHug

# 489
Мари Hug
Тъжно е че си сама но лека полека ще се съвземеш.Знай със сигурност че съпругът ти макар че е починал е до теб и завинаги ще бъде но сега те гледа от друго място просто.Разговаряй с него нищо че е в друг свят...

# 490
  • при късмета
Здравейте,
леле, какво става днес? Мислех,че само на мен ми става нещо. Ставах посред нощ, че ми се повръщаше, не успях ама ми е неконфортно.
Мари ще прекараме с теб колкото нощи се налага  Hug Не, че ще компенсираме загубата, но да знаеш, че няма да си кукуваш сама.
Луси вземете сменете лекарите с които консултирате детето, може да пропускат нещо.
И на нас ни се размина разходката извън София, заради времето.По едно гуш на всички, пак ще дойда

# 491
  • София
Люска, нали все имаше някаква причина детето да вдига температура- първо бяха уши, после бронхита на морето....може ли просто да и е много отслабен имунитета и затова. Аз си спомням, че и зимата често боледуваше тя или бъркам? Ти даваш ли и нещо за подсилване? Ако позволиш- един съвет от мен. HugМоже да направиш сироп от бъзак, този черния бъз, тревистия, дето е на едни малки черни топченца плодът му. Ако имаш желание ще ти напиша рецепта и начин на приготвяне, ние лично си го берем от селото на мъжа ми , че е по-чисто, но има на много места, по полянки, навсякъде. Има много покрай пътищата, но ми се струва мръсно там.

Мари, Hug!

Дама, чакаме те у Софето! Hug

Я моля ви се някоя ако е ходила скоро на Шипка, горе на паметника, да сподели дали може да се качим с колата, как е пътя? Голямата щерка ще и е трудно по толкова стълби, що планини и неравни терени обиколихме, няма проблем, обаче стълбите са и неприятна работа, влачи се, сърди се.

Тая нощ и ние не спахме добре, малката има здрав сън, но тая нощ се буди сто пъти- то тоалетна, то пъпки от комари я сърбяха...

# 492
  • София
Свекърът ми прави бъз на сироп... Ще взема...

Не знам - от раждане веднъж не са й поставили вярна диагноза. Сменяме лекарите, плащяме в клиниките... Не знам дали ухото... Боли й ухото, ама винаги дори не е зачервено, гърлото - сливиците са й на ред, няма трета... Но това дигане на висока температура веднъж месечно за 2-5 дни ме притеснява, в момента е 38,6

Нямаме добри специалисти..., нямаме, старо поколение знаещи си отива..., новото - разбират 10-на % от всички доктори.... и болестите не са същите, мутирали... лекарства са ментета - само пари , пари, пари навякъде... Дори с пари не знаеш дали купуваш лек или рекламиран боклук...

# 493
  • при късмета
Лус, аз бях така като малка. Абсолютно всеки вирус ме удряше в ушите, дори бронхитите, че са заболяване на дихателните пътища. И Т от най-малкото. Вдигах Т даже преди да ми дойде, ей така, да не забравя какво е. И досега съм така от време на време.Направете все пак изследвания, резултатите ще  покажат общата състояние.
И на мен ми прилича на отслабен имунитет. Аз и витамини не давам без да каже педиатърката. Имуностимуланти на своя глава може да не понесат добре.

# 494
Мари само времето лекува.Той винаги ще си остане в сърцата ви!Винаги ще се сещате .
Важното е да продължиш живота със сетни сили и заради теб и заради сина ти. Hug те силно.
На него ще му е много трудно ,но тези неща ще го направят силен .А с тази сила ти ще се гордееш!

Днес пак едни комични ситиации.Весело ми е ,деня ми е усмихнат!
Но няма да ви занимавам сега с моя милост.Спокойна съм ,че не съм кукувала само аз.

Общи условия

Активация на акаунт