домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 369
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, красотни!
Моите деца днес са ужасни, сърдят се, правят се на глухи, реват без да знаят за какво. Рядко съм се изнервяла толкова.
Марче, как беше концерта? На кого е всъщност?
Можете ли да си представите, от юни нито аз, нито децата сме видели телевизор. Странно, дори не ми липсва.
Пожелавам ви лека нощ. Аз отивам да изпия едно кафе на спокойствие под лозата.

# 661
Хортензия, все ти се чудя на среднощните кафета. Заспиваш ли после?
Ние днес за последно бяхме на ясла. Другата седмица аз ще си го гледам. Свеки днес се изцепи- защо нямало да е на градина сега от понеделник, а от 09.09. Ами да си почине малко детето, да си разбере от детството, стига сме го размятали насам и натам, хората цяло лято са с децата си, които могат, аз да го хвърля пак в джунглата. Няма да стане.
 Hug ви!!!

# 662
Добра вечер  на всички,
не писах много ,ч много работа тази седмица ми се събра ,но и мен кой ли ме отразява Sad Дарилче в един кюп сме ,пиши си ,аз също те чета ,също както и АнгЕлчето чета ,но няма какво да ви напиша ,защото съм много крайна по тези теми  Hug Браво за решението ! Да четат ,да четат ...
Относно скрития текст , бройте ме ,ако ме четете и мен . Само кажете мястото и нуждата Simple Smile
Групата ни във Фейса е скрита и покрита ,затова без покана няма да стане да я намерите или видите.
Лусс ,радвам се,че детето е добре вече .Дано изследванията доведат до някакво заключение .
Кокона20 - прави каквото ти се прави и се наслаждавай на спокойствието. От другата седмица само ще завеждам детето на училище (започва тази сряда),ще правя разходки из парковете  и ще си лежа четейки куп книги ,слушайки музика и пишейки навсякъде където сваря  bowuu
Maria27   благодаря ти , приемам големи изгледани деца  Heart Eyes Канада ,защото ще ни отвори доста възможности ,а частта е обвързана предимно с работата .
  marche14 И ти си като мене тревожещ се , премислящ анализатор обожаващ пътуванията. Да не си Водолей и ти? Simple Smile)) За мечтите няма възраст , опитай пак и може и да се засечем и там  Hug

# 663
Добър вечер, приятелки!
То аз сигурно вече ставам банална, но пак ви казвам, че не ми остава много време за писане. Въпреки това си ви чета винаги когато мога.
Дарилче, Контеска какви са тези работи "Не ме четете, не не отразявате?!" Нали всяка чете всеки пост? А това, че не винаги се обръщат персонално към нас, не означава, че не ни отразяват... Поне аз така си мисля. Между другото аз също съм Водолей  Mr. Green
При нас нищо ново. Спора с хазяите отшумя. Добре сме тримата. При мен на работа не е розово положението, имам страшно много проблеми. Моля се Бог да ми даде търпение да изкарам до 5.10 без да напусна и да им тегля по една каруцарска. Много ми е натоварено психически, много. От една страна искам да се махам, от друга не ми се търси на ново работа. Не знам какво да правя. Май времето ще покаже.
Момичета, знайте, че много си ви обичкам. И не искам да ни се разваля хубавата домакинска темичка със сърденета разни... Обединени и задружни сме си много по-полезни! Виждам, че много от нас се намират в тежка фаза, с много проблеми и дилеми... Но ние ще се справим заедно, ще видите! Цункам ви и ви желая лека нощ!  Hug  bouquet

# 664
Стеф, стой си на д..о, изчакай си датата и се махай, според мен де. Ти нас не ни гледай, аз така си мрънкам, страдам от липса на внимание. Twisted Evil
Водолей е хубава зодия. Други Стрелчета имаше ли?

# 665
Липсващите се появиха:-).
Дари, това ми е единственото време без децата. Обожавам тишината и кафето, само по това време мога да ги съчетая. Заспивам си като пич.
Пожелавам ти много весели мигове с детенцето. Не й се връзвай на свекървата.
Контеске, стига бе, душко! Как ще пренесете багажа до Канада? Имаме един приятел, изкара 2 години там и се върна в България. Преди това беше 2 г. в Англия. Много му се чудих, не му харесвали хората там казва.
Стефи, кофти работа, дано се оправят нещата!
Аз май ще лягам по-рано тая вечер, лека нощ!

# 666
  • София
Ха, добър вечер , всички сте били на линия, а аз отсъствах. Бях на концерт на Роджър Уотърс  "Стената". Великолепно беше, някои хора знаят защо са родени и знаят как да работят. Браво!! Вие `що не ходите на рок концерти , да ви питам аз??? Много е хубаво, обичам.
Така до тук с изкуствата. Да минем на сериозната тема.
Коконо,` що си чела нашите писания, това е тайна . Прави се че нищо не знаеш. Изненада!!
Днес ми се обади по тел и Смърфи. Съгласна е с предложението , приема го горещо. Както всички ни. Така че, бройте и нея. Обади ми се и Джейми и с нея говорих. /Много приятна жена, поне по гласа/. Така че предложението на Людка, горещо се приема. Ако и вие нямате нищо против, да се разберем по какъв начин да изпращаме парите и да си вършим работата. Как ще стане  newsm78. Много ви се моля да побързате с решението си и да е окончателно, защото на 7.09. пътувам. До тогава искам всичко да ми е уредено с подаръка. "Желязото се кове докато е горещо". Глупав лаф, ама има и истина .  Който не е получил изясняване по въпроса, нека ме пита на лични съобщания. Тук съм.  Пак повтарям, ако някоя от вас иска моя тел.  за разяснения ,веднаго го изпращам на ЛС.  Не се притеснявам от нищо.
Людка, всичко съм разгледала. Всичко ми харесва, а сега де  newsm78
Днес ходих до онзи магазин Мадърс Кеър, да , ама не. Тези които са от София знаят, че беше на "Леге". Сега там има вече друг магазин, а" М. К" е в някой МОЛ. Но, тази идея мисля, че отпада категорично, и се приема идеята на Людка. Има ли някой против???? да си казва веднага.
  marche14 И ти си като мене тревожещ се , премислящ анализатор обожаващ пътуванията. Да не си Водолей и ти? Simple Smile)) За мечтите няма възраст , опитай пак и може и да се засечем и там  Hug
Контесоооо, ма Водолей съм бре, душа. Как позна  Hug Чудна зодийка, чудна. Много отговорна, много!! Ей, това ще ми стопи душата.
Добър вечер, приятелки!
...........
Дарилче, Контеска какви са тези работи "Не ме четете, не не отразявате?!" Нали всяка чете всеки пост? ...............Момичета, знайте, че много си ви обичкам. И не искам да ни се разваля хубавата домакинска темичка със сърденета разни... Обединени и задружни сме си много по-полезни! Виждам, че много от нас се намират в тежка фаза, с много проблеми и дилеми... Но ние ще се справим заедно, ще видите!
Чудесно казано и написано! Е, стига вече с това отразяване и обичане. Обичаме ви, ясно, ОК, добре!!
Е хайде, че изписах цяла страница.
Поздрав!

# 667
Ей ,не ми се ляга и това ,сакън да не изпусна нещо  Wink
Помрънках си , уморена съм ,не смятах,че някой ще ме отрази  Hug
Хортензия Мушкатова И аз обичам нощите когато е тихо, спокойно и хладно. Тогава най ми се удава да мисля ,уча и да спя Wink)) Ами ще се пренасяме с компания за интернационални превози .Много ме учуди този ваш познат ,и той бил като нас в Англия ,а се върнал от Канада и то в БГ -смелчага ще да е ,няма спор!  Thinking
marche14Четейки те разпознах себе си т,а оттам те заподозрях коя зодия може би си   bouquet
Зодията е добра ,но това все да си в топ кондиция и да си всичко за всеки е уморителна работа .Но няма как да съм по друга и аз , характерът ми е такъв  Hug
Ще ти драсна във Фейса или на ЛС за скрития текст !

# 668
Добро утро!  Hug Да ви сложа тази сутрин аз кафето.

Хубав ден!   bouquet

п.п. И да не ме забравите за скрития текст.  Grinning

# 669
Добро утро Simple Smile

Така да си дойдем на думата и аз съм  Водолей  Sunglasses
marche14 ти от Стената на компа браво на теб.
Днес малкия стана в настроение, това май обещава спокоен ден .
daryl hana и на нас вчера ни беше последен ден в яслата, в понеделник сме на линя в новата градина, цяла седмица всеки ден ходехме да разглеждаме двора да определено свикна с идеята , не че няма да има драми.Ето сега се е обул и иска да тръгваме , това дете всеки ден ме изненадва

# 670
Още един водолей  Sunglasses Много сме, силни сме  Heart Eyes

# 671
Здравейте,  аз се  позагубих  малко,ама  с децата  и работата  е лудница.
Сега  и двамата са ми  болни.Почна с с няква кашлица,сополи, сиропи,аб.... #Cussing out
Тая сутрин се събуждам  и гледам  бебко целия  в обрив  като алергия.
Та сега са   с татко му  на лекар.
Доста ще се връщам да ви чета  назад.
 Whistlingмного  водолей,много нещо .
хубав ден .

# 672
Добро утро!  Hug
Станах, нахраних ситното, пуснах си едно еспресо и сега си го пийвам с кеф. Ще изляза след малко и цигарка да запаля, да та си прекадя душата  hahaha А да знаете как ми се отдава да се правя на ударена, че в момента мивката ми е пъкна с чинии  Mr. Green То е ясно, че мен чакат, ама аз първо ще си изпия кафенцето, та тогава ще ги мятам... Лек ден!
Валериа 84 дано детенцето бързо се прави  Sad
С Миленката какво стана?

# 673
Добро утро и от мен!
Валерия, да се оправяте бързо и леко!
Марче, прати ми на лс телефона си. Имам уговорка с едно дете днес да му ползвам компютъра.

# 674
  • София
Здравейте, момичета!

Миленка е добре, 3-4 дена ТТ и всичко й мина, то и не боля я нищо де... В понеделник ще даде пак кръв - понеже няма да е с направление - само утайка и с-реактивен протеин...

Фортунче, благодаря за кафенцето и закуската

Много водолеи , много нещо Joy Joy Joy Joy Joy

Марче, завиждам за концерта, съжалявам, че не взех билети, по-принцип ММ не обича да ходи никъде, освен кино... Сега пък Миленка порасна Crazy, мога с нея... А за подаръка - не бързай, Коконката има време. Не искам да се купува преди да дойде време. Суеверна съм, много... скорпиончето ...

Стефкаки, да ти е сладко кафенцето със цигарката, ммм как ми се пуши време от време Laughing

Вио, Дарилче  Hug Hug Hug

Валерия 84, застуди се и веднага... Оздравявайте, дано на бебко няма сериозно нищо.

J_M_M, смятам, че ще свикне бързо с градината... Peace,

Контеска, ще ви приема Канада... Много е хубаво там, приятели са ми там, роднини далечни, ама ние не можахме да се уредим... Цял роман мога да напиша... Но пък тук ми харесва, много... ако искате да ми вярвате.... Ставам сутрин, пия кафе и обикалям къщата - гледам Витоша... красота...  Всъщност аз обичам живота и се радвам на малките неща и на големите еднакво!

Коконките(три в едно) спинкат още Heart Eyes Hug

Мари, миличка как сте...

Общи условия

Активация на акаунт