150 Джетлагнати американски летни ваканции!

• 37 211
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
 Heart Eyes Фея, да са ви живи и здрави, пу пу!   Hug

# 436
  • USA
Фей, разкошни са! Heart Eyes пупу

# 437
Фей, прелестни фръцли си имаш!  Heart Eyes И ми се струва, че са ти одрали кожата  Wink

# 438
Фей, много нежни и красиви кукли  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много!

# 439
Фей да ги наплюя и аз, да не им е уроки!
Чаровници големи!

# 440
Разкошни феи, пу-пу!

Миз мъдри работи казва за внимаването.  Peace

# 441
 Ах, нежни красиви балерини, истински феи!
Ти ли ги снимаш?

Баничките ми станаха много вкусни, мазах отгоре с яйце, но много се ронят, имате ли тайна да не са толкова ронливи?

# 442
Благодаря ви, много сте мили!

За щастие са по-красиви от мен, Зоуи  Hug

Аз ги снимам, Соу. Ама съм на толкова ниско любителско ниво, че... Па и време нямам за самоусъвършенстване и в това поприще. Добре, че са хубави фръцлите, та да стане кадър.

# 443
  • USA
Фея, много са ти нежни и чаровни фръцлите! Heart Eyes

Ники,Марлела, благодаря за мозайките, изглеждат интересни!

# 444
  • USA
Со уат, ако след като ги изпечеш ги сложиш в затворена кутия ще омекнат и няма да са толкова ронливи. Ама, по принцип са си ронливи тези банички. Аз не мажа с яйце отгоре и пак стават добре.

# 445
 Благодаря за съвета, Уинкс, ще ги сложа в кутия следващия път. Триабва ли да ги пръскам с вода като ги извадя от фурната и да ги завивам?

# 446
Малките феички са невъзможно нежни и красиви! Пу-пу! Фейо, някой ден ще ти ги крада за да ги снимам, да знаеш!

# 447
Аз пак изпуснах, не можах да видя малките феички. Whistling
Сигурно са много красиви. Grinning

# 448
  • USA
Со уат, не съм пробвала, но сигурно ще помогне за омекването.

# 449
Соу, не ги пръскай с вода. Достатъчно е само да ги затвориш топли (не врели) в кутия и ще омекнат. Иначе стават кашкави.

Фейо, пу на малките феи. Пускай по-често да плакна окото. Радост за мъжка майка като мен.  Wink

Агент, от нищото оня ден, Алесандро се присети за Анджи и Крис. Simple Smile Не можа съвсем да ми обясни кои деца има предвид, но се засили да ми покаже на снимки. (Трябва да намеря време да ти ги пратя). И някакви дълги тиради ми изприказва, но не мога да пресъздам.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт