150 Джетлагнати американски летни ваканции!

• 37 198
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • USA
Солей, ти ли имаше Ерго кериър? Ако да, можеш ли да ми кажеш дали става за носене на гръб на бебе в планина за 1 час например? Бебето е големичко - 9 кг.

# 451
Не съм Солей, но ДА, може и за повече от 1 час Simple Smile

# 452
Winx, имам, да. Нося 12 и 15.5 кила и отпред и на гръб. 1 час не издържам вече, но като бяха по 9 кила, и по три часа съм ги носила. Simple Smile

# 453
  • USA
Като е на гръб бебето добре ли се чувства, като гледа напред, предвид, че гледа в гърба на носещия? Чудя се дали да купувам такова нещо, защото с моя слинг с халки не издържам повече от 20мин. Не ми се дават много пари за структурен кериър, а този го намерих изгодно на старо.

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 02:02 от Winx

# 454
Аз не сварих фръцлите, но съм убедена че са много чаровни, като мама Фея  Wink
Да споделя днешните трепети по тръгването ни на прискул с автобус и то на фулдей, мама си отрони няколко сълзички, докато Дидето се кефеше на хубавия автобус Joy получила е печат с усмивка, което говори че е слушала, почти не си е яла храната, но си навакса в нас, такова ми е едно носталгично  Crazy а до вчера беше бебе Tired

# 455
 Мимето, честита ученичка, важното е че тя е щастлива и с желание ходи в училище.

# 456
Мерси за честитките!

Пупу за Феините моми, макар че не успях да видя нищо, но съм напълно убедена в чара им.

Миме, честита ти ученичка!

# 457
  • WA, USA
Като е на гръб бебето добре ли се чувства, като гледа напред, предвид, че гледа в гърба на носещия? Чудя се дали да купувам такова нещо, защото с моя слинг с халки не издържам повече от 20мин. Не ми се дават много пари за структурен кериър, а този го намерих изгодно на старо.

Aми то не гледа в гърба ти, обикновено моите си въртят главите настрани и виждат какво става.

Мимето, честита ти ученичка!

Днес най после ни пристигна бъс паса, а тръгва на училище другата седмица. Много ме нервят как си мислят че хората могат да си сменят скеджуъла в последната секунда. И времето на бек ту скул найт още не са ни кадали, големи тайни, голямо чудо!

# 458
ЧРД на Борис! Да радва мама и татко, и да не се дава на батко.

# 459
Честит 4-ти рожден ден на Борис на Бубка! Да е здрав Simple Smile

Кога се изниза това време?!

# 460
Честит рожден ден на Бубкин Боби!

Феините балерини невероятни! Прекрасни деца.

Този блог има хубави giveaways тази седмица, ако някой иска да участва за $1000 кредит за Kate Spade, Freshly picked moccasins за бебета, Donkey Bugaboo и т.н. Успех.Simple Smile

Детският магазин Vertbaudet правят доставка и до ЮС вече.

Най-накрая HM имат онлайн шопинг + колекцията им за дома е достъпна и за нас.

Мис Нели, все забравям да ти благодаря, че сподели за пънк изложбата в МЕТ. Ходихме пролетта и ми хареса.

Някой дали успя да посети Rain Room в MoMa?

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 02:24 от benson10

# 461
Най-накрая HM имат онлайн шопинг + колекцията им за дома е достъпна и за нас.

Ихааа! Мерси, че сподели! Веднага хвърлих око на този спален чувал.

Ще доразгледам и ще поръчвам.

Честит Рожден Ден на Боби! Да е здрав и любопитен!

# 462
ЧРД на хубав Боби! Здрав и много усмихнат да е Бубе   bouquet

# 463
Честит рожден ден на Боби!  Да е здрав и щастлив!   Hug

# 464
 Влизам да благодаря на Фея за рецептата и търпението http://www.flickr.com/photos/47245997@N03/9648839276/in/photostream/

Общи условия

Активация на акаунт