150 Джетлагнати американски летни ваканции!

• 37 076
  • 755
  •   1
Отговори
# 105

Ето какъв въшлив апартамент можеш да си наемеш в хубав квартал за семейства в НЙС за $2,500.

http://streeteasy.com/nyc/rental/1135322-townhouse-55-west-68th- … n-square-new-york

Shocked  При нас ще вземеш апартамент в Тръмп Тауър за месец на тая цена  Mr. Green

# 106
Мики, кутийка, ама има стълбичка  Laughing Наистна е ужас, при това прескъп.

Аз не бих могла да живея в НЙ. Не заради цените, а заради атмосферата. Аз съм си за събърбия: простор, тишина и самостоятелна къща с гараж. Наживяла съм се по кооперации и панелки в БГ.

Хиър, завидях за гледката...

Кафе пия само по едно в работните следобеди, в офиса, от Nespessо.

# 107
И аз Фей, добре ми е на село  Laughing

Човека си е решил проблема Wink http://news.yahoo.com/blogs/trending-now/man-converts-nyc-dumpst … 5108416.html?vp=1

Добре дошли на новите момичета!

# 108
Ние нали скоро се преместихме и още се опитвам да преглътна наема, който плащаме в Силиконовата долина. Ню Джързи ми се вижда евтино сега. Mr. Green За апартамент тук плащаме повече наем отколкото за къща в Ню Йорк Сити Метро.  Предпочитам да си е мое, ще живея на място по мой вкус, а не нечий друг.

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 19:48 от benson10

# 109

Човека си е решил проблема Wink http://news.yahoo.com/blogs/trending-now/man-converts-nyc-dumpst … 5108416.html?vp=1

Добре дошли на новите момичета!

Оооо, разби ме с този контейнер. И, благодаря - добре заварили. Малко по малко ще се опитам да разбера кой кой е и откъде е Simple Smile

# 110
ВанхLaughing

Мен пък ме потресе тоя кадър от обществен басейн в Китай

# 111
Мале ужас, тези в Китай са като в консервна кутия. ooooh! Joy

Hear again, да в NY наистина е ужасно скъпо, но и Калифорния не остава много назад. Замислила съм се за местене към по-евтин щат. Може би Илинойс, Тексас, Аризона. newsm78
Не знам дали си струва това безумното плащане на наеми. А ако си купиш къща и решиш да я продадеш можеш и с мортгиджа да я дадеш, пак ще си по на кяр сигурно. newsm78

Този с дъмпстъра кефи много. hahaha hahaha hahaha

# 112
Аз съм за апартамент, къща с двор си е голям ангажимент. От др страна ако си под наем не можеш да си направиш както искаш нещата.

# 113
Ние пием кафе Tully's на машина като на вдовицата. Какви ли не видове пробвахме, това сякаш най-ни хареса, но пак не съм напълно доволна, слабо ми идва.

Аз все в апартаменти съм живяла и сега сме в кутийка пак, поне прозорците ми мият, килима ми перат. Все пак си мечетаем за къща някой ден, но с малък двор, че ММ не е много по градинарската работа.

Да ъпдейстна по моя въпрос с докторите. САМО за да запиша час за евалуейшън при логопед получих 11 страници ситно изписан текст с въпроси, на които трябва да отговоря.  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Хич не ми се захваща като знам, че няма смисъл и е само "за всеки случай". Мъжът ми ме бъзика, че то детето ще проговори ние докато го заведем на преглед.

# 114
За кафето - ние отскоро минахме на Неспресо капсули и сме много доволни. Иначе имаме и Саеко еспресо машина, с която най-много ползвахме Лаваца. Но Неспресо-то е пъти по-добре.

# 115
Аз съм фен на лаваца ( заради сорта и начина на печене на зърната) и сме с машина на Саеко.

Да знаете заради заплахите по летищата проверяват доста повече от нормално, пари, от кога, що, къде работиш, живееш, къде що отиваш. На гейтовете има екстра полицаи.

# 116
И ние сме с Неспресо, прави страхотно еспресо!! Peace

# 117
Като се е заговорило за щати, и ние с мъжа ми решихме да се местим от Айова като завърши уни след няколко месеца, защото времето е ужасно почти целогодишно - кучешки студ или адска влажна жега, комари, ветрове, хората освен на чърч никъде не ходят... Засега мислим да не е към Калифорния, защото още сме далече от 1/2 милион екуити и гледаме към Остин или Хюстън  Тексас, Финикс Аризона или евентуално Лас Вегас, но ни е голяма чуденка къде ще е най-добре откъм климат и работа (той е програмист, аз правен асистент), понеже не ни се мести пак в скоро време, даже в идеалния вариант продаваме къщата в Айова и директно купуваме някъде на юг. Май накрая ще е където той си намери работа. Вие как се озовахте където сте?

# 118

Да ти кажа за готвене ние имаме пространство колкото този, горе-долу.

Ние бяхме в събърбията в Кънектикът преди. Беше ни много спокойно, имахме широк и слънчев апартамент за някакви нищожни за района пари + идеален хазаин и сюпер, но често ни беше скучно. В Ню Йорк е голямо меле и това натоварва донякъде, но пък е много интресно и имаме много повече приятели тук. Освен това не ми се налага да пътувам много до работа, което ми е много важно. Голям минус на Ню Йорк е, че плажовете са много далече.

# 119
  • WA, USA
Кафе поръчваме онлайн от coffeeam.com

Не ни е удобен апартамент с нашите хуни. Но ние сме на село, тук не са много високи цените на имотите.

Еленна, аз съм близо до Фили,   40 - 50 минути на изток към океана. Пиши ако искаш да се видим или да ни дойдеш на гости някой път.

Общи условия

Активация на акаунт