Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са примерите за хора, които са изпаднали в състояние на сома?
Какви са основните характеристики на кето диетата?
Какво трябва да яде човек с инсулинова резистентност, който следва ВМ-НВХ диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са примерите за хора, които са изпаднали в състояние на сома?
-
Какви са основните характеристики на кето диетата?
-
Какво трябва да яде човек с инсулинова резистентност, който следва ВМ-НВХ диета?
Храненето на човек с инсулинова резистентност, спазващ ВМ-НВХ диета, може да включва храни като яйца, масло, сирене, кисело мляко, филе от лефер, вратна пържола и тахан от сусам или бадеми. Той също така трябва да участва в кардио тренировки три пъти седмично. Въглехидратите могат да бъдат коригирани според индивидуалните нужди на организма.
-
Какви са основните характеристики на кетогенната диета?
-
Какви са препоръките за хранене при режим на ВМ-НВХ?
Аз май съм писала, че от доста време почти не консумирам краве кисело мляко
Така че за мен е по-добро решение от кравето кисело мляко, а и наистина е подходящо, ако си в движение.

Но за начинаещите е добър начин да се ориентират в нещата. Макар че дори и за тях може да бъде трудно, защото пък има различни мнения - едни казват до 5% въглехидрати, други казват "диапазон от 50 до 150 грама на ден", трети казват до 20 грама на ден, за белтъчините също има различни мнения... Човек може да откачи
Затова на мен ми се струва много практично описанието на Андреас Енфелт от книгата му (давам го в общ преразказ, защото ме мързи да търся цитата

След което така му паднала къвната захар, че почти беше припаднал. Направихме изследване с обременяване и разбрахме какво се случва.