Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 41

• 55 317
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Аз просто да рекламирам до дупка Grinning От МАС трябва да ми изпратят един кашон с 217 за раздаване Joy

Между другото ако ще има анкети за предизвикателството искам да дам една идея. Египетска тема или нещо такова. Примерно интерпретация на грим на фараон, на златните им украшения или дори на тези зелените металически буболечки от филма Мумията (тоест не знам дали бяха зелени, сини или нещо друго ама се сещате)  Grinning Мисля, че има бая материал за работа.

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 18:18 от Jackie Lynne

# 211
  • Стара Загора
Ивче, сега чакам четки от Zoeva, една от тях е копието на 217 и като дойде ще напиша какви са приликите и разликите. Аз лично не се надявам на прилика, важното е да блендва добре и да е удобна за работа.

Аз я имам тази четка на Зоева  Grinning Преди време даже някъде писах за нея в сравнение с 217. Общо-взето е доста близка, като форма и големина. Но е по-мекичка, това е основната разлика  Wink Мисля, че на Копче ще й хареса много, защото точно това "замитане" на сенките, от което тя се оплакваше при 217, тук не се получава  Grinning

Жаки, кога ще пристигне твоята, че до края на седмицата трябва да дам отговор? Mr. Green
И понеже назад питах, но пак ще подновя въпросите - специално към теб се обръщам, че си спец Laughing - коя от тези четки ти се вижда най-добра за нанасяне на фдт и бб крем?

https://www.zoeva-shop.de/en/brushes-accessories/face-brushes/10 … finish/a-8000105/
https://www.zoeva-shop.de/en/brushes-accessories/face-brushes/10 … buffer/a-8000106/
https://www.zoeva-shop.de/en/brushes-accessories/face-brushes/12 … ppling/a-8000115/
https://www.zoeva-shop.de/en/brushes-accessories/face-brushes/12 … ppling/a-8000116/

Аз съм се насочила към 102 или 124 сякаш, но не мога да реша още коя. Четох къде ли не и по няколко пъти - в блогове и в ютюб, но всеки различно харесва иии.. ошашавих се. Tired
А Стиплинг мислех да взема на Саманта? newsm78

Веси, и аз искам да прелива добре. Да не би тази пък на Зоева освен да прелива и вместо на костта да остава по-светло да качва от подвижния клепач цвят, та да ставам като панда (дано ме разбрахте, голямо обяснение му праснах Mr. Green)?

И още нещо - сега измислих да взема и тази четка, дават я за опушване на тъмния цвят в ъгълчето
https://www.zoeva-shop.de/en/brushes-accessories/eye-brushes/228 … crease/a-8000128/
Вие как мислите, имам ли нужда от нея или реално мога да мина само с 227?

# 212
  • в 1001-та нощ
...
има ли ново предизвикателство

днес е последен ден за изпращане на неонов грим Simple Smile

# 213
...
има ли ново предизвикателство

днес е последен ден за изпращане на неонов грим Simple Smile

мерси , няма да го правя, скучно е.

Следващотоможе. Ей така да се пробвам

# 214
Ивче, сигурно чак другата седмица ще дойдат.

Иначе за бб-то, аз предпочитам бъфинг четки или стиплинг (104 и 125 от списъка). Гранд стиплинга е бая твърда четка, не че и с нея не става добре но на мен лично ми е по-приятно с бъфинг.

# 215
  • Стара Загора
Ивче, сигурно чак другата седмица ще дойдат.

Иначе за бб-то, аз предпочитам бъфинг четки или стиплинг (104 и 125 от списъка). Гранд стиплинга е бая твърда четка, не че и с нея не става добре но на мен лично ми е по-приятно с бъфинг.

Благодаря. Hug
Май ще е Бъфинга, че нямам такава. Mr. Green

# 216
Момичета, искам да ви питам нещо. Със каква четка правите преливането на подвижният клепач, на снимката съм отбелязала със червена линия?

# 217
  • в 1001-та нощ
за клепача - плоска четка за сенки  Peace

# 218
Аз преливам със същата четка, с която съм нанасяла сенките  Peace

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 22:32 от veselina_s_p

# 219
Aко има такова цветно преливане на клепача като на снимката и аз го правя с плоска или тъй наречената шейдър четка. С едната страна слагам единият цвят, а после обръщам и нанасям вторият. И постепенно се постига преминаването от единият цвят към другият.
Обаче ако трябва да се прелеят цветовете малко по-нагоре към сгъвката на окото го правя с блендинг четка.

Конкретно на тази снимка може и целият подвижен клепач да е направен първо с жълто с шейдър, а после отгоре да е опушено с блендинг четка с кафявото. Зависи на човек как му е най-удобно и бързо.

# 220
Ако преливам два цвята не хоризонтално а паралелно, така да го наречем, работя с блендиращата четка, само че от най малките, такава ми е на КЕНТ.

# 221
Аз просто да рекламирам до дупка Grinning От МАС трябва да ми изпратят един кашон с 217 за раздаване Joy

Между другото ако ще има анкети за предизвикателството искам да дам една идея. Египетска тема или нещо такова. Примерно интерпретация на грим на фараон, на златните им украшения или дори на тези зелените металически буболечки от филма Мумията (тоест не знам дали бяха зелени, сини или нещо друго ама се сещате)  Grinning Мисля, че има бая материал за работа.

СКАРАБЕЙ

# 222
Момичета, благодаря ви за отговорите!

# 223
Аз днес пробвах комбинация, която ми беше интересно да видя дали ще стои добре. Не по очите, че днес се успах  Whistling Но понеже сложих лилаво червило, реших да пробвам комбинацията от топло и студено на лицето. Бронзирах се, както обикновено с Терра Ората, която има лек златист блясък. Но за хайлайт вместо обичайното златно желе, сложих Лайдскапейд - получи се учудващо страхотен резултат  Flutter А аз си го сложих щедро - обилно по скулите, малко по-малко по носа, над веждите, устните, челото  Whistling Поне на мен много ми допадна и мисля често да я правя, когато слагам по-студени цветове сенки или червило  Grinning

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 10:45 от veselina_s_p

# 224
  • в 1001-та нощ
много се радвам, когато някой експепериментира и разчупва стереотипи  Heart Eyes

тера ора-та като пудра ли я ползваш  newsm78

за предизвикателството - днес трябва да се пуснат снимките - дано не съм само аз и да се пусне и анкетата Blush

Общи условия

Активация на акаунт