Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 41

• 55 305
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
Да, като пудра - на цялото лице  Peace

# 226
  • София
Аз днес пробвах комбинация, която ми беше интересно да видя дали ще стои добре. Не по очите, че днес се успах  Whistling Но понеже сложих лилаво червило, реших да пробвам комбинацията от топло и студено на лицето. Бронзирах се, както обикновено с Терра Ората, която има лек златист блясък. Но за хайлайт вместо обичайното златно желе, сложих Лайдскапейд - получи се учудващо страхотен резултат  Flutter А аз си го сложих щедро - обилно по скулите, малко по-малко по носа, над веждите, устните, челото  Whistling Поне на мен много ми допадна и мисля често да я правя, когато слагам по-студени цветове сенки или червило  Grinning

Супер  Peace Аз се правя така с Adored  Grinning Днес ще пробвам с хайлайтъра Дита, който е като лайтскапейд.  bouquet

# 227
Аdored ми харесва за сега единствено като сенки. Опушвам си Еспресото с него Mr. Green Той за мен е точно от фамилията на Лайтскапейд, не мога да ги нарека истински скинфиниши в смисъла, който аз влагам.
Най-вървежен скинфиниш този сезон се оказа Gold Deposit-а. И като сенки го слагам и като руж и като бронзант на лице и тяло.

# 228
  • София
Аз я имам тази четка на Зоева  Grinning Преди време даже някъде писах за нея в сравнение с 217. Общо-взето е доста близка, като форма и големина. Но е по-мекичка, това е основната разлика  Wink Мисля, че на Копче ще й хареса много, защото точно това "замитане" на сенките, от което тя се оплакваше при 217, тук не се получава  Grinning
Подстрекателка! Laughing
Аз не искам да поръчвам нищо на сляпо, макар, че като се замисля фалшивата метеоритена и Нарсчето, така ги бях поръчала, пък аз ми най-употребяваните четки. Grinning
За сега си харесвам четките на Инглот най-много! Особено тази за полагането на сенки ми е абсолютният фаворит! Hug
Искам с още една тяхна да се сдобия. Ама като се завърна в Сф. Wink

# 229
  • София
Жаки, толкова се радвам да те видя по-често вече в тази темичка!
Винаги я свързвам с теб! Hug

За 217 момичетата помнят, носила съм я на срещи и имаше разлика с тази на Адри. Моята беше една рошава и непослушна такава #Silly и аз не се справях никак добре с нея. Затова и се разделихме по-късно. Wink
Веднага след това фаворит ми стана Сигма Е25, но и тя с времето започна да придобива същият непослушен и небрежен вид и ще се сменяме скоро време. Само умувам, дали нова 217 да си взема, нова Инглот или нова Сигма Е25 да бъде? Thinking

# 230
Ти ако си спомняш, всичките четки които се донесоха бяха по-различни от моята. Не знам дали преди 5+ години са ги правили различни, но и до ден днешен не ми се е разрошила. A е видяла бая сенки, веро, зехтин, сапун и какво ли още не.

# 231
Аз от рошавост на моята 217 също не мога да се оплача  Grinning

Копче, защо не си поръчаш 227 на Зоева  Crazy Ако искаш някой ден мога да ти я донеса да я видиш  Peace

# 232
Да, тя поне е евтина и ако не ти хареса да не те е яд.

# 233
Скрит текст:
Аз днес си купих нов руж и с голямо удоволствие се намазах обилно с него Grinning  Laughing

# 234
  • Стара Загора
B & C, много красиво и нежно. Heart Eyes
Ама колко си бяла само Crazy Crazy - бягаш ли от слънцето? Laughing
Аз уж гледам да не стоя много навън, но съм почерняла сериозно и то без да съм се пекла.
Лицето ми е доста по-светло от тялото, защото все излизам гримирана и сега се чудя какъв фдт-ен да слагам, че разликата с врата е осезаема. Stop Mr. Green

И от мен нещо съвсем семпло (молива на единия клепач доста дебело го нанесох, уж да стане перфектна линията, а тя се назъби и опитвайки се да я оправя ... Mr. Green стана тя една)

И още малко - със син молив бях преди 3 дни:

А преди това със сив:

# 235
Ама колко си бяла само Crazy Crazy - бягаш ли от слънцето? Laughing
O, това е от фотоапарата!
Понеже нося тъмни дрехи, косата ми е по тъмничка, а и заради осветлението, кожата ми излиза толкова бяла на снимките.
В действителност е по тъмна
Аз съм със сравнително светла кожа и избягвам слънцето, защото вместо да почернея ставам червена, а и ми се появяват много лунички и пигментни петна  Rolling Eyes

Ето тук цветът е излязъл реален

# 236
  • София
Аз от рошавост на моята 217 също не мога да се оплача  Grinning

Копче, защо не си поръчаш 227 на Зоева  Crazy Ако искаш някой ден мога да ти я донеса да я видиш  Peace
Защото това, което видях миналият път на срещата нещо не ме грабнаха тези Зоева четки. Thinking
Сигмата и на външен вид, дори ми харесват повече. Нещо съм си консерва аз, к'во да се прави. ooooh!
Но този път ако си купувам, изобщо 217, ще искам лично да си я отбера от целият куп с четки. Naughty
Аз днес си купих нов руж и с голямо удоволствие се намазах обилно с него Grinning  Laughing
Честита придобивка! Друго си е да има цвят на бузките! Peace
Какъв е?
На снимки го виждам, обаче една идея по-ниско, от колкото ми се иска да бъде изтеглен. newsm78 Опитай другият път да не го смъкваш по-надолу от ноздрата и виж как ще бъде. newsm78

# 237
  • в 1001-та нощ
От мен днес нещо по-нюдово - с много леко черно на водната линия  Blush

# 238
Inglot са пуснали нови четки и много ми харесаха  Heart Eyes Бъфинг четката беше жестока Simple Smile  въпреки че си имам такава, сигурно и тяхната ще си взема  Blush

# 239
Явно трябва да се разходя до Инглот. Дано този път да си харесам нещо  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт