Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 41

• 56 989
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
нали  Blush хем да му се порадваш, хем после да си го ползваш без блясъци  Blush а на тях - на снимка - красотата им изобщо не се забелязва  Crossing Arms

densi - ти започна ли да ги ползваш?  Rolling Eyes

Днес реших да пробвам предложението на calopsita  Blush - очната линия - да е в сенки - кафяво и черно, започнах с кафяво - по цялото продължение на ръба на клепача и във външния край - леко потъмних и го прелях в затъмняване, стана учудващо добре  Blush

# 391
Ами и аз не знам кое ме притеснява  Crazy Винаги, като си сложа по-ярко червило и имам чувството, че съм си сложила неонова реклама на лицето и всички ще зяпат точно това  Laughing Луда работа, но на очите мога да сложа всичко по всякакъв начин и въобще няма да ми пука, но за устните не мога да се разчупя  Blush Ще видим, като си поръчам другият месец лилавото червило, дано си паснем.
А и нямам подходящи ружове за по-ярки червила  Thinking Аз понеже по ружове не си падам особено и нямам особен арсенал. Вчера си сложих стандартния руж, който си нося всеки ден /всъщност комбинация от 3 ружа правя  Crazy/, но се оказа малко силен за червеното червило. Ще трябва да си харесам някой съвсем деликатен руж, който да ползвам, като нося по-ярки цветове на устните.

Днес сефтосах и тюркоазените сенки на Кико - е, няма такава красота  Heart Eyes Страшно ми харесва цвета и сега малко ме хвана яд, че и другия цвят не го взех някакъв цветен. Нанасянето също е уникално добро. Просто тези сенки ме спечелиха  Flutter И грима се получи добре мисля. Довечера ще се пробвам да снимам.

# 392
Аленка, много ми се иска да те видя с нещо матово някой път  Flutter

# 393
  • в 1001-та нощ
с нетърпение - чакам да покажеш тюркоаза  bowuu

а аз - матови - какво - сенки ли?  Rolling Eyes още утре мога да спретна  newsm03

# 394
Алена, този ти грим ми харесва в пъти повече от синия  Peace Тези цветове ти прилягат идеално.
И като сме те почнали с молбите... смени белия молив с телесен, розово-перлен... според мен ще ти стои по-добре  Peace

Убедена съм, че синия на живо изглежда съвсем различно, но на снимки...

Аз напоследък стигам само до ФДТ, червило, спирала... наааай-много молив Sad Хич не мога да се мобилизарам сутрин Sad

# 395
поръчвам тюркоаза значи и без това този цвят ми е любим

# 396
а аз - матови - какво - сенки ли?  Rolling Eyes още утре мога да спретна  newsm03

Да, матови сенки  Peace Или поне основните сенки да са матови.

# 397
  • в 1001-та нощ
Веси  Blush тъкмо ще си упоtребя матовата палитра на BHCosmetics  Party

Лазурит - доста време издирвам такъв молив - известно ми е само за един на Шанел, който е и водоустойчив и един на Avon - който така и не успях да уцеля  Sad ако знаеш за такъв конкретен молив, моля да споделиш  Peace

# 398
смятам да поръчам на кико и цвят 218  - grapefruit pink

# 399
Можете ли да ми препоръчате хубав продукт за контуриране, забравих си продуктите  и сега в България съм на голо, но не искам да повтарям (имам чинията на Флормар и една лимитка бронзър на МАК, искаше ми се нещо като Pro Longwear Bronzer  но дали го има в София....

# 400
Лазурит - доста време издирвам такъв молив - известно ми е само за един на Шанел, който е и водоустойчив и един на Avon - който така и не успях да уцеля  Sad ако знаеш за такъв конкретен молив, моля да споделиш  Peace

За съжаление, не... аз съм леко далеко от вашия опит и познания по темата Wink
Ама ако нещо ми попадне ще споделя Simple Smile

На Ейвън кой молив имаш предвид? И в какъв смисъл не уцели? Не можа да поръчаш или не ти пасна?

На мен розовия Супершок не ми стои във водната линия, да не говорим че ме дразни...

# 401
  • София
Можете ли да ми препоръчате хубав продукт за контуриране, забравих си продуктите  и сега в България съм на голо, но не искам да повтарям (имам чинията на Флормар и една лимитка бронзър на МАК, искаше ми се нещо като Pro Longwear Bronzer  но дали го има в София....

MAC Harmony Blush, NYX Taupe Blush, има и едни много готини тройки на Sleek - контур, руж и хайлайтър. От тях палитрата в цвят Light е разкошна!

# 402
Лазурит - доста време издирвам такъв молив - известно ми е само за един на Шанел, който е и водоустойчив и един на Avon - който така и не успях да уцеля  Sad ако знаеш за такъв конкретен молив, моля да споделиш  Peace

Аленка, аз съм много доволна от телесния молив на Макс Фактор  Peace Не е автоматичен, но стои много хубаво, мек е и е сравнително траен  Grinning

Аз бих ти препоръчала да пробваш и бронзантите на Лореал. Този, който показах през 1-2 страници ми се видя със страхотна тукстура и мисля, че ще е перфектен за контур  Peace Но все още не мога да дам лични впечатления от ползване, само тестер гледах  Wink

# 403
  • София
Повлияна от Жаки, да показвам, ей на! Показвам!  Hug
И аз като Фоксита-взеха вчера на мъжа телфонЯ и замижах на терасата. Как не го изпуснах, не знам! ooooh!
Скрит текст:

Е, имам пъпка на лицето, ама к'во да се прави... И аз човек! Mr. Green

# 404
Много харесвам тази комбинация.
Имам двойка сенки на ИСЛ, но май не са толкова наситени... или по-скоро аз само като сянка/воал ги слагам... рядко стигам до тях де... Tired

Общи условия

Активация на акаунт