Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 124

• 49 500
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Разград

# 706
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Така е, ВнЛ -тата предизвикват такива екзистенциални въпроси. newsm78
Няма как да ти помогнем, освен да обявим референдум hahahaДавам глас за Киво Wink
Та отговорът за Патрончев- някои, имат нужда от крака,че да ги забележат, други нямат. Mr. Green hahaha Друг е въпросът, когато умишлено се скрият Joy Joy

+1  Peace Няма какво да се добави просто. Умницата ми тя.  Hug
Лоре, ще взема и аз да повторя Барда-та. Не помня Бехзат, признавам си.
Ванчето ни е довела русата красавица. Усмивка за милиони, останалото не знам кач пара е.  Heart Eyes Как пък Патрончев не намери едно такова момиче поне, да им се радваме на любовта, ако не друго.

цял ден гледам първа серия на СОН  Joy с тези темпове ще го свърша за Трифон Зарезан  Mr. Green

# 707
хАмериканците, при всичките им напъни да правят велики драми, не се сещам да имат такъв филм като 'Barda'

върти ми се в главата, че имат нещо подобно, само че там не са ти позволили да покажат толкова брутално насилие. беше за нещо по действителен случай пак, само че в някакъв мотел и то от един извършител.

но този филм е уникален, не само с това, което са се осмелили да заснемат, но и с петорката актьори в ролята на злодеи.
ето този

също ми е много интересен.  него в Бехзат О.  го гледахме, нали , игралния, дето беше с Джансу.
днес се позачетох за него из нета, той бил доста по-популярен като режисьор, а също имал награди и като карикатурист. изобщо - всестранно развита в художествено отношение личност ...
кефи ме много  Heart Eyes

а в "Barda " има един момент, в който не мога просто да не се смея, въпреки че като цяло ситуацията е драматична. това е, когато Нежо обяснява, че го е направил, защото в обичайното време никой не би пуснал прошляк като него в бара  и че всеки би го гледал с презрение...

викам си - ох, що не дойде да види ние с какво презрение ще го погледнем  Joy Joy
/особено някои  ppp/

# 708
"Barda",  newsm78. ,нещо ми бяга  това заглавие, но чувайки за насилие, не ми се заиграва. Embarassed, неам нерви.

Русото ни Бааде  грешка няма, но то и др Русо де Wink
Пък най си обичам мене си . да не говорим, чака ни в гьола.

# 709
 Hug

Какъв гьол  ooooh! забил се е насред някаква пустуш (я Анадола, я Диарбекир)  Mr. Green

клик

# 710
# 711
Нежо да внимава, като дойде в нашия бар, да не го стигне зла участ  Joy

Лор, кат гледам каста на Барда-та, ми чи то и човекот с оранжерията участва  Joy Направо се налага да го изгледам отново  Crazy

Eray Özbal

изгледах и втора серия на СОн-а. е, няма толкова идиотски филм! хем знам какво ще стане, хем пак получих главобол.  Laughing

# 712
  • Разград

Още едно лошо момче!

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 23:20 от vania_e

# 713
Ване, какво направи нашето момче?

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=244076&hi … h=Mehmet%20Gunsur

нося ви италианска комедия с Мехмет Гюнсюр / не съм я гледала/  Peace

# 714
  • Разград
Ване, какво направи нашето момче?

Победител   !!!!

http://paparazzi.bg/%D0%BA%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%BF% … %B0-news5388.html

Кобрата: Всичко това е за България и за нашата гордост.

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 23:36 от vania_e

# 715
Тоя Качак много психотрилърски изглежда. Ще ми хареса  Peace
Мерси за фрагманите Grinning

Кубрат много впечатляващо го понаби тоя Тони Mr. Green

# 716
Кубрат!!!   bg bg bg

# 717
  • ÇapulcuLand
Привет и от мен  Hug Включвам се малко късно, че трябваше да посрещна завърналите се от ваканция внучка и баба  Crazy И като гледам, много съм изпуснала... то не е СОН, не е Барда  Peace Сериозно се замислям дали и аз да не си пусна Барда  newsm78

Хвърлих един поглед и на статията, която iss0o е постанала:

Момчето,което беше ударено в главата от газова капсула и оцеля-Мустафа Али Томбул:
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24583937.asp

Моля,знаещите турски дами,ако имат време и погледнат-да споделят!

Мустафа Али Тонбул е бил изписан днес и се е прибрал в родния си Измир. Междувременно обаче баща му е загубил работата си, на която е бил назначен наскоро. Причината е продължителното му отсъствие, за да може да посещава сина си в болницата.
Иначе на момчето са направени две успешни операции и му предстои трета  - пластика на черепа. След като се възстанови напълно, Тонбул иска да продължи с образованието си; има желание да следва История.
Все още не е намерен виновникът за травмата, която едва не го уби.

Дано да се намери (все някога)! И леко възстановяване на момчето!

# 718
ЛАКУН, ДА НЕ СЕ ЗАГЛЕДАШ В ИТАЛИАНСКАТА КОМЕДИЯ, ИДВАМ ДА ПОЧЕРПИШ! Hug Heart Eyes

ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА!!!!

# 719
  • ÇapulcuLand
Честит рожден ден, Лакунче!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт