Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 934
  • 773
  •   1
Отговори
# 195
има и други болници, нещо като не ти харесва, поне има избор.. и не е толкова страшен списъка...колкото до козметиката,на мен старшата акушерка ми каза, че най-добре им понасяла на бебетата. нямало случaи на обриви и други нежелани реакции и затова възприели за всички бебета една марка...в което като се замислиш няма нищо лошо....пък и ....на фона на самото раждане и радостта от бебчето, подобни бунтове и ядове на тема "хип" са си направо излишни. Enjoy!

# 196
Онзи ден си запазвах дата за секцио и ми дадоха бележка с конците, които трябва да се купуват. Опаковките вече са 2, а не 3 както беше преди месец и нещо.

# 197
Като родя може би няма да кърмя заради хапчета, които пия. Знае ли някой трябва ли да си нося мое адаптирано мляко в болницата и шишета за хранене на бебчето?

# 198
Като родя може би няма да кърмя заради хапчета, които пия. Знае ли някой трябва ли да си нося мое адаптирано мляко в болницата и шишета за хранене на бебчето?

Там си имат всичко, спокойно.

# 199
Мерси, Just a Dreamer! Simple Smile

# 200
Здравейте. Аз имам един деликатен въпрос свързан с бръснененто. Къде те бръснат-в приемния кабинет ли, или някъде другаде. На магаре ли те слагат за тази процедура, или си изправена? С тяхни самобръсначки ли държат да е, или ще приемат моя? Питам защото сега съм с по-голям корем и това вече ми е почти невъзможно да го направя,а имам още време до раждане и вероятно няма да се справя,когато дойде време,защото ще съм още по-обемиста. Embarassed

# 201
Мен никой не ме е бръснал. Като цяло се почиствах сама с много зор. Защо не помолиш мъжа си да помогне?

# 202
Исках просто да знам,защото примерно може да е на работа,или пък може да няма време за това и т.н.

# 203
Здравейте. Аз имам един деликатен въпрос свързан с бръснененто. Къде те бръснат-в приемния кабинет ли, или някъде другаде. На магаре ли те слагат за тази процедура, или си изправена? С тяхни самобръсначки ли държат да е, или ще приемат моя? Питам защото сега съм с по-голям корем и това вече ми е почти невъзможно да го направя,а имам още време до раждане и вероятно няма да се справя,когато дойде време,защото ще съм още по-обемиста. Embarassed
И аз се бръснех с мноооого зор и едно огледало в банята. Не се наложи да ме пипат, но момичето с който бях трябваше. Ползваха нейната самобръсначка, но не зная как точно е станало. Предполагам на магаре, за да може да я изплакнат направо там. Наистина деликатен въпрос.

# 204
  • Varna, Bulgaria
И аз се справях с много зор  Grinning
Когато ме приемаха, акушерката ме пита дали съм си направила тоалета или тя да ми го направи.

# 205
Родих със секцио в Окръжна болница на 5ти септември. Ако чете майката, която ражда също на същата дата бебе Виктор, нека ми пише на лични:)   bouquet

# 206
Честито бебче София!    bouquet

# 207
Sonderzeichen, честито бебче! Да ти е жив о и здраво мъничето и много да ви радва Simple Smile

# 208
И аз да изкажа своето мнение за Окръжна болница. Родих на 5ти септември със секцио, което се наложи в процеса на раждане. Изключително съм благодарна на д-р. Славчев. Отделно съм безкрайно благодарна на санитарката Пенка Петрова - една нисичка, русолява жена. Толкова човешко отношение прояви към мен, че нямам думи да опиша как се чувствах. Благодарна съм и на една акушерка, на която не знам името - млада е, слабичка, с черна коса. Благодарна съм и на д-р. Абди, който ни изписа. Изключително лошо впечатление ми направи д-р. Георгиева. В стаята имаше майки, които са водили своята женска консултация при нея и казаха, че просто си била такава. Е, на мен нейното настроение и отношение, някак не ми се вписваха в нормите.
Радвам се на едно - че всичко мина и замина. Може би трябва да мине доста време, за да ми дойде мисъл за второ дете. Преживяванията в болницата не се забравят така, както повечето казват. Влязох с много позитивизъм и без очаквания, че ще бъде добре в болницата. И все пак мисля, че отношението към пациентите би могло да бъде леко по-добро - нищо, че болницата е държавна.

# 209
Младата акушерка е Грета, писала съм и друг път, страхотна е. А за д-р Георгиева, наистина е малко темерут, но не е толкова лоша. Условията в болницата не са от най-перфектните, но се издържа няколко дни. Забелязвам, че отношението на персонала се е променило коренно за четири години, някои го отдават на сменения шеф, не знам дали е така. Даже и неонатология имат някакъв напредък.

Общи условия

Активация на акаунт