Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 182
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Не! Моят син беше облечен с ризка с късо ръкавче, къси панталони и чорапи. Без боди, без шапка, без ръкавици и т.н. Естествено, беше завит с памучна пеленка.

# 76
Здравейте Simple Smile А за септемврийските бебчета ? С какво сте ги обличали ? Знам, че в боксовете на бебоците е по-топло, но пък и през деня то си стои при теб  Rolling Eyes

# 77
СПЕШНО!!  Някой да ми препоръча АГ за утре ми трябва,искам второ мнение за бебчо,че нямам време май,и не знам към кого да се насоча,моя не ми вдъхва никакво доверие,и не знам сега бебо голям ли ще есекцио ли да съм,нормално ли да чакам,днес ми каза че доста е слязъл бебчо,и за това искам утре да отида някъде за второ мнение!!

Последна редакция: вт, 20 авг 2013, 21:28 от bobito88

# 78
Бобито, аз ходя при Скочев, в МЦ Св.Анна, в двора на ОБ. Той беше завеждащ на родилно дълги години и по принцип подкрепя естественото раждане, така че мисля, че няма да те излъже. Преглежда понеделник и сряда.

# 79
Боби и аз бих ти препоръчала д-р Скочев, а с две ръце съм за д-р Славчев  Peace

# 80
и аз се насочих за един от двамата,утре искам да отида,и накрая да разбера дали ми се налага секцио,или нормално защото моя така и не ми обясни като хората,и не ми вдъхва вяра,пък и по неговите думи не ми остава много бебето било слязло иска в събота да ме види за разкритие,но искам преди това още едно мнение,не знам ще се побъркам,казва ми че главата на бебчито била голяма,с две седмици било напред,но както споменах,искам все пак и до друг специалист да се допитам,дали наистина не ми остава време,за какво става въпрос

# 81
bobito88 а  кой доктор ти следи бременноста

# 82
д-р Георгиев но който е в окръжна

# 83
bobito88 с две ръце ти препоръчвам д-р Папазов. Той също е привърженик на естественото раждане и препоръчва секцио само по необходимост. А и без друго в четвъртък е денят му за частни прегледи. Simple Smile

# 84
bobito88 с две ръце ти препоръчвам д-р Папазов. Той също е привърженик на естественото раждане и препоръчва секцио само по необходимост. А и без друго в четвъртък е денят му за частни прегледи. Simple Smile

А къде преглежда на частно? В ОБ ли?

# 85
  • varna
Лигла, мерси за новата тема! Аз само воайорствам Mr. Green

Помпа ще си взема в болницата, само да пристигне на време.

Летните бебчета пак ли с дълго ръкавче и шапка ги изписват? Казаха ми, че заради слънцето било необходимо да е добре покрито.

Звездичке, няма такова нещо, в отделението е доста топло и в стаите, и в бокосвете, а и навън си беше 30-на градуса като се изписвахме, така че Ема излезе само по гащеризонче с къси крачоли и ръкавки и чорапки, естествено повита с пеленка.

# 86
momicheta,preporuchaite mi nqkoi dobur lekar v okrujna pri koito da rajdam...mnogo mi e oburkano a vremeto si minava....Simple Smile

# 87
Хера, а бодитата, които искат с къс или дълъг ръкав ви бяха? Моя термин е 22.09 и не знам колко ще е топло, но май го дават топъл септември.И чорапи слагаха ли им? Малко ми е безсмислено ританка и чорап...

# 88
аз съм си приготвила,3-4 с къс,3-4 с дълаг ръкав,2-3 гащеризончета,2-3 чифта чорапки,2 шапки,3-4 чифта ританки,2-3 блузки с тик так коп,тип прегърни ме,за дрешки е това,ако трябва нещо после ММ ще ми донесе,не знам така си мисля поне

# 89
Боби, по списъка изискват 3 бр. бодита, 3 бр. ританки и също толкова чорапки. Дрехите, които си приготвила, ще се чудиш къде да ги побереш, мястото за багажа е много малко. Шапки в отделението не слагат.

Общи условия

Активация на акаунт