Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 190
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
Много благодаря за информацията, но не си написала как си родила - естествено или секцио?
Възползва ли се от упойки?

# 676
Сега 10 дни след операцията, нямам никакви болки, опъвания, както и течения.
Пожелавам на всички които очакват своите бебчета, леко раждане и само хубави емоции.

написало е момичето Mr. Green

# 677
Беше планово секцио, аз си избрах спинална упойка. Бях в съзнание през цялото време и успях да видя и да чуя първият плач на бебчо. Няма такава емоция!Веднага започнах да звъня на всички докато не ме е пуснала упойката. Сложиха ми упойка в 09:50 часа, Йоан изплака в 10:10 и всичко приключи в 10:30. Станах на следващия ден в 6 часа сутринта.

# 678
Извинявай, как съм го прескочила това Simple Smile
Супер! Останал ти е страхотен спомен  Hug

# 679
eva_bor, честото бебче! Радвам се, че е минало добре раждането Simple Smile
А анестезиологът Хаимов ли беше?

# 680
Да, д-р Хаимов беше анестезиолога. Не откъсваше поглед от лицето ми. Следеше за всяка емоция. После ми каза че кръвното ми било 160 на 120 при положение, че ми е много ниско около 60 на 90

# 681
Доколкото разбрах в Окръжна искат ританки и камизолки за бебето. А някакво боди за отдолу трябва ли да вземам? Взех по 3бр. дали ще са достатъчно?

На мен ми предложиха венозна или епидурална анестезия за раждане по естествен път. Вие коя смятате, че е по-добра?

# 682
За Д-р Хаимов само хубави думи!

Носех бодита и ританки. Камизолките не са ми удобни и не съм купувала. Проблем не са ми правили.
Броят зависи от престоя - ако всичко е наред с теб и бебето и при нормално раждане, 3 бр. ще са достатъчни.

# 683
д-р Хаимов каква упойка слага?

# 684
  • Варна
Можете ли да ми кажете какви документи искат в Окръжна за припознаване на детето, когато родителите нямат брак?

# 685
Можете ли да ми кажете какви документи искат в Окръжна за припознаване на детето, когато родителите нямат брак?
ЛК на двамата родители

# 686
  • Варна
ЛК на двамата родители

Ехей, само това ли? Че чета, че в другите болници искат някаква нотариално заверена декларация.
Много мерси.

# 687
Доколкото разбрах в Окръжна искат ританки и камизолки за бебето. А някакво боди за отдолу трябва ли да вземам? Взех по 3бр. дали ще са достатъчно?

Приготви още някоя друга бройка да може таткото да ти донесе при нужда. Моята госпожица два пъти се наака много и все се потеше, та по 2 пъти на ден се преобличахме. 3 дни ни беше престоя обаче тати всеки ден носеше дрешки   Mr. Green

# 688
Моят съвет е предварително да си подготвиш 5 комплекта дрешки - бебетата се наакват, повръщат...добре е да имаш налични.  Peace

# 689
д-р Хаимов каква упойка слага?
На мен - 2 пъти пълна. eva_bor сподели, че на нея - спинална.

Общи условия

Активация на акаунт