Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 203
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
*bebka* не искат сутиен за кърмене, това си е за твое удобство, аз лично бях със спортно бюстие. Списъкът е актуален и няма нови неща. За заплащането плащаш при избор на лекар/екип

# 661
  • Варна
А аз да попитам кога са свижданията и може ли да ти носят неща извън времето за свиждане? Също каква е актуалната цена за избор на екип за секцио - 550 или 600 лв?

# 662
  • Варна
Питанка: Има ли някоя от вас, която скоро да е раждала нормално в ОБ с епидурална упойка? Ако да, предварително ли се уговорихте с анестезиолог или поискахте на място?
Преди няколко дни говорих с д-р Славчев и той каза, че има вариант, но до колкото разбирам е с предварителна уговорка. Аз като цяло се колебая и по-скоро се надявам да не се наложи да използвам епидурална, но ако нещата загрубеят, ми се искаше да имам този вариант...
Ще съм благодарна на малко информация по въпроса, ако има момичета скоро раждали с такава упойка. Благодаря!

# 663
А аз да попитам кога са свижданията и може ли да ти носят неща извън времето за свиждане? Също каква е актуалната цена за избор на екип за секцио - 550 или 600 лв?
Няма часове за свиждане, отделението е отворено постоянно и по всяко време могат да ти носят нещо. ММ е идвал и в 24ч да ми носи  Peace

# 664
Питанка: Има ли някоя от вас, която скоро да е раждала нормално в ОБ с епидурална упойка? Ако да, предварително ли се уговорихте с анестезиолог или поискахте на място?
Преди няколко дни говорих с д-р Славчев и той каза, че има вариант, но до колкото разбирам е с предварителна уговорка. Аз като цяло се колебая и по-скоро се надявам да не се наложи да използвам епидурална, но ако нещата загрубеят, ми се искаше да имам този вариант...
Ще съм благодарна на малко информация по въпроса, ако има момичета скоро раждали с такава упойка. Благодаря!
Аз раждах без упойка. Но доколкото знам е с предварителна уговорка и трябва да си заведеш анестезиолог, т.е ако си избереш д-р Славчев направо си избираш екип, а не само лекар, към който има анестезиолог. Дано да съм ти била полезна.

# 665

Аз мислех да раждам с епидурална и бях изчела доста за нея. Слагат я когато си с около 4 см разкритие, а нещата загрубяват по-натам след 4-те см.  Ако ти я слагат в последствие вече ще си изтърпяла болките т.е. ти предварително трябва да кажеш на лекарите дали ще слагат или не епидурална. Сестрата на моя мъж ражда с такава и горещо ми я препоръча, като песен и мина раждането, но тя не е от Варна. За съжаление при мен се наложи спешно секцио, защото ми се отлепи плацентата.

# 666
и аз живо се интересувам от информация как точно става уговорката за епидурална упойка.
Някой знае ли дали ще има отворени врати този месец?

# 667
На 29.05.14 г. ще има отворени врати.

# 668
  • varna
Аз като раждах не даваха с епидурална, само с пълна, и то за секцио. За нормалното не знам да са позволявали каквато й да е. Но от юли до сега може пък нещо да са се размърдали, знам ли.

# 669

Много благодаря, данo не родя до тогава Grinning

# 670
  • Варна

А трябва ли да се запишеш предварително и на какъв телефон? Благодаря  Simple Smile

# 671
052 821/ 597 това е телефона на който трябва да се запишете

# 672
Ако се запиша сега, рано ли ще е?

# 673
Ако се запиша сега, рано ли ще е?

Не

# 674
Здравейте момичета. Преди 10 дни родих моето бебче в Окръжна болница. За тези които се колебаят между АГ и ОБ /както  беше при мен/ горещо препоръчвам ОБ. Родих при д-р Папазов, без избор на екип без да заплатя и една стотинка. Целият персонал на родилното отделение и на неонтолозите е невероятен. Стана малко като реклама, но това е самата истина.Е обстановката е кофти, но се преживява за няколко дни. Аз съм много доволна че избрах Окръжна болница и ми се падна д-р Папазов. Сега 10 дни след операцията, нямам никакви болки, опъвания, както и течения.
Пожелавам на всички които очакват своите бебчета, леко раждане и само хубави емоции.

Общи условия

Активация на акаунт