Търся електронна книга - тема 5

• 138 095
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • Varna
не мога да намеря книгата на Удхаус-Замъкът Бландингс.
Ако някой я има да каже от къде мога да си я дръпна

http://www.rulit.net/author/udhaus-p-g/zamkt-blandings-i-drugi-i … i-get-190073.html
само ще си избереш формата в който искаш да си го дръпнеш Simple Smile
Благодаря  bouquet

# 46
Записвам се да ви следя   bouquet Благодаря за новата тема!

# 47
Записвам се да ви следя   bouquet Благодаря за новата тема!

Аз също. Simple Smile

# 48
изтървала съм новата темичка. Да се запиша с молба за "Атлас изправи рамене" на Айн Ранд

Благодаря предварително   bouquet
Скрит текст:

# 49
изтървала съм новата темичка. Да се запиша с молба за "Атлас изправи рамене" на Айн Ранд

Преди време и аз я търсех. На английски и руски - във flibusta.net. На бг не знам дали я има.

# 50
Дано някой я има на БГ.  Peace

# 51
  • В две мънички очи...
Вчера като писах поста видях че в поредицата преживяно има много нови заглавия, но не ги открих в нета качени Sad

# 52
Здравейте.Търся ''Любовникът" на Сюзън Джонсън Simple Smile

# 53
Здравейте! Търся книгата "Яж, моли се и обичай" на Елизабет Гилбърт.  В Читанка е свалена.
Скрит текст:

# 54
coelum, имам я, но е пдф. Да ти я пратя ли

# 55
Здравейте! Търся книгата "Яж, моли се и обичай" на Елизабет Гилбърт.  В Читанка е свалена.
Скрит текст:
Книгата се отваря без проблем, когато натиснеш "съдържание" над черния надпис.

Скрит текст:

И аз съм със същата молба. Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 16:51 от Katrine

# 56
  • Ямбол
Здравейте! Търся книгата "Яж, моли се и обичай" на Елизабет Гилбърт.  В Читанка е свалена.
Скрит текст:
Ако на някоя книга от Читанка не виждате иконката за теглене, само в адреса добавете едно .epub, ако искате във вариант epub и съответно  с другите формати пак става - точкаформат. За тази специално книга ето линк за изтегляне в епъб: http://chitanka.info/book/4028-jazh-moli-se-i-obichaj.epub

# 57
Здравейте! Търся книгата "Яж, моли се и обичай" на Елизабет Гилбърт.  В Читанка е свалена.
Скрит текст:
Ако на някоя книга от Читанка не виждате иконката за теглене, само в адреса добавете едно .epub, ако искате във вариант epub и съответно  с другите формати пак става - точкаформат. За тази специално книга ето линк за изтегляне в епъб: http://chitanka.info/book/4028-jazh-moli-se-i-obichaj.epub
OK. Simple Smile Благодаря!

# 58
За книгата "Яж, моли се и обичай" като си напиша адреса.txt ми излиза текста и не ми го дава като текстов документ за сваляне, а само за четене . Лили може ли малко помощ ?

# 59
  • Ямбол
За txt формат трябва да се добави .txt.zip
Същото е и за fb2 - .fb2.zip

Общи условия

Активация на акаунт