Родителите, купоните, алкохолът и свободата на 14-15+ годишните

• 114 297
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 810
  • Linz
Редактирах се, по два филма.
Дъщерята е наясно кое трябва да се избягва, но сега му отпусна края.
Ама за всяка дума трябва да се обяснявам, то да не сподели човек нещо в тоя форум.

# 811
  • София
Май децата на бг-мамите са извънземни Simple Smile Не се сърди, човече, аз не познавам реален тийн, който да не обича и да не хапва при всяка възможност боклуци. Като се замисля не познавам човек под 30г, който да се храни чак пък толкова здравословно, че да замени чипса в киното с боровинки  Simple Smile

# 812
  • София
Киното е ежедневно, мин. по два филма.

а сексът може и за 7 минути да приключи. Погледнато така, съгласна съм - по-добре секс, отколкото два часа тъпчене с ред бул и чипс. Joy
НевероВатно!

# 813
Май децата на бг-мамите са извънземни Simple Smile Не се сърди, човече, аз не познавам реален тийн, който да не обича и да не хапва при всяка възможност боклуци. Като се замисля не познавам човек под 30г, който да се храни чак пък толкова здравословно, че да замени чипса в киното с боровинки  Simple Smile

Чак при всяка възможност си е проблем в храненето. Но примерно 1-2-3 пъти в седмицата е нормално. Съвсем без хич и аз не познавам.
За яденето в кино - много ме е яд, че се разпространи това, отвратително е хрупането, пък ако ще да е на био ябълка Mr. Green

# 814

Моят е на 16. Не знам дали се води вече "тийн". На мен не ми тинее вече, но знае ли човек. От година и нещо живее с идеята за здравословен живот: тренировки, храна, каквото си трябва там.
Различни са и тийновете, като всички хора.  Laughing
Малкият обича като гледаме филм да обеля едно помело или баща му да нареже един ананас.
Могат, ако ни няма, да си нарежат за целта една купа зелени ябълки и да хрупат. Мързи ги да чистят помело, затова. Могат и един чипс да изядат, но не купувам, та ябълките са им на ръка разстояние.
В кино не ям нищо. И не купувам, съответно. Носим вода.

# 815
  • Linz
Радостина, какви 7 мин., младеж е това, не дядо!

# 816
  • София

newsm78 какво значи това?

# 817
  • Linz
Значи, че ми писна да чета неадекватни коментари... обясних за секса незнам колко пъти.

# 818
  • София
То и мен ме дразни яденето в киното, обаче по-скоро е правило, отколкото изключение тийновете да хрупат в киното Simple Smile С други думи - дори и да го забраним, децата най-вероятно ще хрупат с приятелите си в киното.

Judy, запален е по спорта и здравословния начин на живот и това е чудесно, обаче кажи ми честно: колко от съучениците му са на тази вълна? Дали не е по-скоро изключение? Вие ли го накарахте да се запали по здравословното хранене и сигурни ли сте, че и малкият ще е така?
Ох, в един момент децата спират да ни подражават и накъде ще кривнат зависи най-вече от връстниците и приятелите им.

# 819
  • София

именно при пуберите, поради неопитност и пр., задръжката може и да не надвиши минутите. Практис, практис трябва да им се осигури, два лебеда и бутилка шампанско!  Joy без чипсове, защото са вредни! И без ред бул, за да не им се разхлопат сърцата.   Joy

# 820
Judy, запален е по спорта и здравословния начин на живот и това е чудесно, обаче кажи ми честно: колко от съучениците му са на тази вълна? Дали не е по-скоро изключение? Вие ли го накарахте да се запали по здравословното хранене и сигурни ли сте, че и малкият ще е така?
Ох, в един момент децата спират да ни подражават и накъде ще кривнат зависи най-вече от връстниците и приятелите им.

За другите няма как да знам. Статистика не водя. Има и такива приятели, на неговата вълна. Заедно ходят да спортуват, обменят линкове за хранене и упражнения. Други не ги вълнува пък това.
Да го карам? Не би ми и хрумнало. Как се "кара" пубер? Нямам завършен курс квалификация за такъв водач аз!  Naughty
У нас говоря на темата здравословен живот често, филми гледаме, защото ни е интересно. Той тръгна на фитнес редовно, когато беше на 13 с приятели. Запозна се и там с други като него. Намери си инструктор, който му направи програма и го слуша като същински гуру. Споделя вкъщи програмите какви са. Пита, ние казваме каквото знаем и каквото мислим и така си комуникираме- мирно съвместно съжителство.  Grinning
Хора всякакви.
Народът е шарен и като млад, и като възрастен.  Hug

# 821
  • Linz
Зетя не е пубер. Ако не повтаря и не потретя, направо го връщам.

# 822
Зетя не е пубер. Ако не повтаря и не потретя, направо го връщам.
Joy
Много сладка е темата днес!

На една приятелка пък баща й бил казал навремето, че ако един мъж до месец не си събуел гащите, да го отписвала.

# 823
  • София
Опа, каква стана тя- щерката на 15, а "зетят" пълнолетен?  Shocked Та, на кого всъщност имаш доверие, на непълнолетно момиче или на пълнолетет мъж?

# 824
Е що да не е? Три години разлика има между 15 и 18. Не са много. Нормално са си.

За боровиниките вече- не знам.

Общи условия

Активация на акаунт