Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви правила обикновено налагат родителите за деца на възраст 14-16 години относно преспиване при приятели?
Какво е мнението на родителите относно партитата с алкохол за тийнейджъри?
Какви са мненията на родителите относно излизането на тийнейджърите в заведения и оставането им до късно вечер?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви правила обикновено налагат родителите за деца на възраст 14-16 години относно преспиване при приятели?
-
Какво е мнението на родителите относно партитата с алкохол за тийнейджъри?
-
Какви са мненията на родителите относно излизането на тийнейджърите в заведения и оставането им до късно вечер?
-
Какво е мнението на родителите относно тийнейджърите, живеещи самостоятелно без надзор за по-дълги периоди от време, като например няколко седмици или месеци?
-
Какво е мнението на родителите относно воденето на тийнейджъри по почивки с партньора си?
Точно в 8 клас, в съблекалнята едно момиче заяви, че е правила свирки вече и оттам чак до 12 клас я обиждаха на к*рва и болшинството страняха от нея. Това, че колкото някоя е по-отворена, е толкова по-популярна, са митове.
Adelle, много си забавна, честно... Като си имала толкова щастлив пубертет с толкова разбрани родители, що не си излязла още от него, и продължаваш да търсиш идентичността си по ... странни начини? Не ми отговаряй, на себе си отговори, не мен не си ми важна нито ти, нито обсъжданата тематика. Ама като започнете да заемате едни героични стойки и да поучавате другите... Ми вижте първо себе си.