Родителите, купоните, алкохолът и свободата на 14-15+ годишните

• 114 262
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 900
Дори да се абстрахираме от всички морални въпроси, от гледна точка на безопасността никога не бих се съгласила да приютя вкъщи някой, който познавам само от интернет. Rolling Eyes
Както и да оставя дъщеря си насаме с него.

# 901
Мой приятел има 30 годишна дъщеря и ми каза (по повод моите размисли около гаджето на племенника ми), че никога не е допускал в негово присъствие да преспиват у тях гаджета на дъщеря му.
Коментарът му беше: "Тя може да има още гаджета, у нас няма да става бардак и хората да гледат разни мъже, които идват и си отиват.
Да ходят по хотели, по приятели, но у нас не."

Това е вече доста прекалено.

Е, така мисли човекът.
Ако тя си живее самостоятелно, няма да ѝ се меси, но тъй като това не е така, не му е приятно да води с преспиване кандидат - зетьове у тях.

# 902
  • София
Проблемът в случая е, че въобще 30-годишна жена живее с родителите си.

# 903
  • Пловдив
Само като ви чета и имам странното усещане, че всички сте били девствени първата брачна нощ! Хайде моля ви! А пък защото става въпрос за момиче още повече се напрягате. Ами ако беше момче?
Действителна история - заварих племенника ми в тях си, бяхме с майка му на кафета, с едно момиченце коленичило пред него и много усърдно и с желание му правеше свирки. Той е на 15 тя да беше някъде там. Майка му само му каза : "ти стая нямаш ли си?!". Преместиха се и така. Е какво да направиш да ги изгониш ли? Нямам деца, не съм семейна, но може да мисля по-различно ако имам дъщеря...знае ли се!?

# 904
  • София
още малко и ще ти повярвам как най-невъзмутимо младежите са се преместили и са продължили занятието си. Майката не почерпи ли, че синът й е намерил коя да мувърже!

# 905
Браво на тази майка! Похвално! Shocked

# 906
  • Пловдив
още малко и ще ти повярвам как най-невъзмутимо младежите са се преместили и са продължили занятието си. Майката не почерпи ли, че синът й е намерил коя да мувърже!

Ама това си е лично твой проблем дали ще вярваш или не! А това за вързването няма да го коментирам защото подобно иронично отношение не ми допада!

# 907
  • София
кой знае, може и  да е вярно, ама хич не е за хвалба. наскоро ми попадна маатериал, в който сексът на 15 се смята за ранен, а не за нормален. първенството по ранен секс и ранно майчинство май беше на украинците и други страни от бившия соц лагер.

А ние не само сме били девствени до сватбата, а и сме си останали девствени след раждането.

# 908
  • Пловдив
кой знае, може и  да е вярно, ама хич не е за хвалба. наскоро ми попадна маатериал, в който сексът на 15 се смята за ранен, а не за нормален. първенството по ранен секс и ранно майчинство май беше на украинците и други страни от бившия соц лагер.

А ние не само сме били девствени до сватбата, а и сме си останали девствени след раждането.

Къде? В ушите ли?  Joy
Не се сдържах сори ама се дразня някой като се прави на остроумен.

# 909
То майката хубаво, ама синчето много корнас! newsm78 Представям си, ако сгащя сина ми така, ще получи временна импотентност поне за няколко часа hahaha

# 910
  • Ямбол
Интересно, ако го беше сгащила младежа с друг младеж, пак ли щеше да го прати в стаята му либералната му майка.

А дали си бил девствен на сватбата си няма нищо общо с възпитанието и отношението на семейната среда. А и не всички сме се женили веднага на 18.

# 911
  • София
аз не се правя на остроумна, то си е за плач, а не за остроумие това, което си написала. Възрастни хора се притесняват, когато случайно се появявт свидетели, а за пубери да са невъзмутими е странно. Репликата ти за девствеността е тъпа на квадрат.

# 912
Е, то най-вече циганетата губят девствеността си на 12, че и по-рано. Да не би терзаещите се до каква възраст сме били девствени да ни ги дават за светъл пример?

# 913
  • Пловдив
аз не се правя на остроумна, то си е за плач, а не за остроумие това, което си написала. Възрастни хора се притесняват, когато случайно се появявт свидетели, а за пубери да са невъзмутими е странно. Репликата ти за девствеността е тъпа на квадрат.

За притеснението - "Разни хора, разни идеали".
А за девствеността и репликата щеше да ти се получи по-оригинално ако беше казала тъпа на n - та степен!  Wink

# 914
  • София
Репликата за "девствени до брака" е уникално тъпа.
Секс на 15 години не е равнозначен на такъв на 18-20 години, което е най-ранната възраст за брак, без да включваме някои общества с различна култура.
Имам голяма дъщеря, която сама ми сподели първия си полов контакт. Имаме добра връзка помежду си, но това не означава, че ни навира под носа интимностите си с партньора. Струва ми се, че подобно поведение е по-комфортно и за двете страни, но при вас, като по-широко скроени, може да е нормално да сексят млади и стари в двата ъгъла на една стая.

Общи условия

Активация на акаунт