ЯНУАРСКАТА дружина в 5-ти месец вече влиза :-) Тема 8

• 26 254
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ето ме и мен! Благодарско за темичката!
Ние в събота заминаваме и затова утре ще отида на преглед, но на на ФМ, защото е рано, а просто да се види дали всичко е ок и дали пишката е още там Simple Smile.
Кайлис, честит рожден ден! Весело изкарване и дано всичко се оправи бързо с малката.
Панди, Rosi4kaS , аз мислех, че 5 месец е от 16 седмици +, т.е. от 17-тата. Е значи имам още време. Аз съм 15+ в момента (т.е. в 16-та).
sunflower3, аз съм 15+, както писах, но лентичката не ми отчита дните. Иначе със спането и аз не съм добре. Заспивам рано и се будя в 5, после се въртя до 8 и заспивам пак - до 10-11 някъде, ако не звънне някой да ме събуди.  Rolling Eyes Да ти кажа за шаването - аз усещам от 1 месец вече, малко е странно, но продължавам да усещам, а вчера сякаш беше като лек ритник.
Яни, честито момченце!!!! Утре ще видя и аз дали за 3-ти път ще го потвърдят. Днес показах снимката на майка ми и тя каза, че е невъзможно такова малко бебе да бъде с толкова голяма пишка  Mr. Green. И че сигурно е нещо друго.
Im So Excited и мен много ме болеше с вагинален ехограф, но аз мислех, че  е от утрогестана, който си слагах вагинално. Но последниоя път, когато се опита да го види вагинално, вече не се виждаше. Не знам и колко са полезни в случая вагиналните ехографи, гледам, че повече от 10 секунди не смее да го ползва.
Деси, за срещата, ако искаш на входа на парка, този откъм Витошка, само се разберете с Вики дали сте с кола. Надявам се и Яни да дойде, че аз не го знам също къде е точно:).
Добре дошли на новите мами!!!!

# 16
Благодаря за темата  bouquet
Мимозка, честити шарени гащи Simple Smile

# 17
Само се записвам  Hug

# 18
Ейййй, много бързо пишете, нямате четене  Hug

КАЙЛИС, скъпа  nbirthday - да си много здрава, усмихната и много щастлива!
Всичко, което си пожелаеш го постигай с лекота! Много  Hug

Сега се връщам да чета и после ще пиша повече!!!

# 19
# 20
Яни, честито пишлеееее!!!    Hug

Мимозкааа, голямо щастие и какво по-хубаво от момченце и момиченцее!!!   Hug

Миа, добре дошлааа....

И още нещо щях да пиша ама забравих....простено ми е   Heart Eyes

# 21
Записвам се и аз да следя новата тема.
Утре съм на преглед и тогава ще отчитам. Дано вече ми кажат пола, като гледам повечето от вас от кога си знаят гащите, пък аз.....

# 22
В последствие дори успях да идентифицирам Панди Simple Smile.
 Желая на всички  една спокойна, щастлива и безпроблемна бременност!

Ей, звезда си бях и звезда ще си остана - ама под прикритие.  Joy Ти коя беше? Имаше мама в 7-ми месец, мама, която ще ражда ноември, мама в 8-ми месец, аз и Алиан. Остават две други - едната фина мацка с морски тен и мъж, другата с бяла рокля и голямшко коремче. Признавай веднага!  Mr. Green Hug

Чакайте да ви разкажа нещо поне за мен смешно,но и странно. Минавам аз покрай оградата на Т. Киркова и чувам ама все едно от двора на болницата "Аааааааааааааааа" (дерящо се) 2 секунди след това "хайде, хайде, още малко, давай". Хем ми стана  Laughing хем си казах абе тези хора на отворени прозорци ли раждат? Толкова ли не пазят стерилна среда?  newsm78

Пък на отворените врати имаше една мама в 7-ми месец - моят корем беше колкото нейният.  Laughing

Мимозке, супер новина, нашарили сте ги.  Hug

# 23

Чакайте да ви разкажа нещо поне за мен смешно,но и странно. Минавам аз покрай оградата на Т. Киркова и чувам ама все едно от двора на болницата "Аааааааааааааааа" (дерящо се) 2 секунди след това "хайде, хайде, още малко, давай". Хем ми стана  Laughing хем си казах абе тези хора на отворени прозорци ли раждат? Толкова ли не пазят стерилна среда?  newsm78

Миии, ако пестят ел.енергия от климатици newsm78

# 24
  • Близо до морето (200 м)

Чакайте да ви разкажа нещо поне за мен смешно,но и странно. Минавам аз покрай оградата на Т. Киркова и чувам ама все едно от двора на болницата "Аааааааааааааааа" (дерящо се) 2 секунди след това "хайде, хайде, още малко, давай". Хем ми стана  Laughing хем си казах абе тези хора на отворени прозорци ли раждат? Толкова ли не пазят стерилна среда?  newsm78
Миии, ако пестят ел.енергия от климатици newsm78
Sick Дано имат поне мрежи на прозореца тогава  ooooh!

# 25
# 26
Момичета, как така ще ви боли от вагиналния ехограф?  Rolling Eyes Аз до 10 седмица бях само на такъв и никога не съм имала проблем, а всеки преглед траеше по минимум 5-10 мин, защото оглеждахме всичко много добре, заради абортите ми. Веднъж бях споменала на доктора, че се притеснявам да не би да направим някоя беля, а той се усмихна и каза, че това няма как да стане, защото накрайника не се слага дълбоко. Освен това колкото вреден е коремния, толкова е и вагиналния. Не би трябвало да ви боли, и ако е така, значи е заради доктора, който ви гледа с него, гаранция. Аз и в началото и сега съм доста чувствителна и въпреки това никога не съм усещала дискомфорт или болка Peace

# 27
един виц от мен /много се смях Simple Smile))))/

Блондинка пита човек на улицата:
Извинете колко е часът?
- Осамнадесет и четиридесет и девет госпожице!
 - Да бе да, хиляда..

и лека нощ  smile3524

# 28
Ами при мен не беше точно болка, просто този път ми беше едно такова неприятно, не мога точно да обясня, а предните пъти някак хич не го усетих даже.

ПП. И аз това попитах, но нямах точно обяснение. Каза ми, че следващия път вече коремен.
Уфф, то в Бургас пак добре, че имат ехографи...

# 29
а защо в тези седмици те гледат на вагинален?  Rolling Eyes НА коремен вече след 10-та г.с. се вижда всичко перфектно. Извинявай, ако си казвала, просто съм го пропуснала

Общи условия

Активация на акаунт