ЯНУАРСКАТА дружина в 5-ти месец вече влиза :-) Тема 8

• 26 254
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
мен също ме гледат с вагинален, че дори и днес

# 31
Интересно  Mr. Green Ако е за ФМ и нещо не се вижда добре - да, но иначе просто няма причина.

# 32
От 13 г.с.нататък все с коремен ехограф са ме преглеждали. Как в тези по-късни седмици с вагинален?!

# 33
Благодаря ви за милото посрещане!  Hug

Хм...Панди,  newsm78 затрудни ме. Май  съм останала незабелязана  Simple Smile, не съм от фините /струва ми се/,но и не съм мацката с бялата рокля и голямото тумбаче. Но пък бях с мъж иииии...всъщност аз съм тази, която закъсня /защото бях на преглед при  д - р Александров и нещо не успяхме да се наприказваме/.

# 34
Добър вечер  Laughing
Приемате ли нови попълнения със закъснение  Mr. Green

# 35
Панди, благодаря ти зановата темичка Simple Smile
Днес бях на док, всичко е наред, съвсем забравих да питам за пол, но и тя нищо не каза. дадох секрет за микробиология. Забравих да питам и кога трябва да се запиша за фм и дали не правят в щерев, абе патка съм голяма Simple Smile Пак добре, че другите въпроси си ги бях записала. Попитах док как е снормалните раждания, каза, че имали доста и са за, ха дано Simple Smile
Сандра, добре дошла Simple Smile
Лека нощ, момичета!

# 36
А мен и с предната и стази бременност не са ме гледали с вагинален. Когато имах мисед обаче ме пребъркаха...Много са ми неприятни на мен този тип прегледи, многооо Tired

# 37
Пууу, преди малко се прибирам. Каталясала съм, но поне малката се наигра.  Grinning

Направих резервация в Хепи за 17ч. То детския кът е една пързалка и една люлка, но детенце днес много се забавляваше. Ако искате да се чакаме в 16.55ч на ъгъла на Витошка и Южния парк?

# 38
  • София
Мен ме гледаха с вагинален до някое време, може би около 10-11 седмица и след това вече нищо не се виждаше. Болката ми се появи след време, док ми каза, че е от утрогестана, който слагам вагинално, лигавицата набъбвала от него. Не е от вагиналния ехограф, защото мен винаги с такъв са ме преглеждали преди.
Яни, съгласна съм Peace А за 5 мин ще стигнем ли?

# 39
С кола сме за 2мин.  Wink

# 40
  • София
Нямах идея, че сме с кола  Wink

# 41
  surpriseuu
И аз тук:) Ако случайно малко закъснея за срещата , може ли някоя мама да постне карта с местонахождението на това Хепи? Мерси много!!!

Мимозкааа , браво !!!!  stork-girl stork-boy комбинация мечта за всеки!!!

# 42
За половин ден три страници!!! Шампионки сте!

Панди, мерси за темата - неуморна си ти!!!

Честити гащи на всички казали им!!! Добре дошли на новите мами!

# 43
Без малко да ви изпусна дирите - чудя се защо мълчите и по едно време се сетих, че не съм се записала в новата тема. Благодаря за което   bouquet и "здрасти" на новобранците.

# 44
  • София
  surpriseuu
И аз тук:) Ако случайно малко закъснея за срещата , може ли някоя мама да постне карта с местонахождението на това Хепи? Мерси много!!!

Мимозкааа , браво !!!!  stork-girl stork-boy комбинация мечта за всеки!!!
Имаше някаква карта в предната тема. Радвам се, че ще дойдеш:)

Общи условия

Активация на акаунт