Макар и още далече, февруарското човече върви към четвърти рожден ден вече (50)

• 60 199
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • До Балкана

Добро утро, момичета! Тази сутрин кафетата са от мен! Вчера чух и видях тупкащо сърце и вече официално се считам за бременна! Flutter Heart Eyes Успешен ден от мен! Hug

# 106
  • София
Взимам и от двете почерпки, че имам нужда.

Далче, много се радвам и се вълнувам заедно с теб. И като знам как неусетно ще мине времето... Кога точно е терминът или е прекалено рано?  Blush

Диди от днес е на градина в сборна група (но официално на градина), малко куца организацията - нямат шкафчета, лек хаос с децата, рев, но няма начин. От другата седмица всеки си е в групата, предполагам ще организират една родителска среща, на която да ни сурвакат с някой друг лев и после всичко ще си влезе лека полека в релси.  Rolling Eyes

Аз използвах да овършея гардероба, да изчистя основно и да подредя вкъщи и след малко поемам по някакви не много приятни задачи (бумащина). После ще си почивам с готвене, взимам Диди и някак трябва с нея да работя до по нощите пак.  bowuu

# 107
  • До Балкана
Мерси, Юхче! Heart Eyes
Тъкмо сега да ви питам вие как бихте постъпили. Овулацията ми закъсня с 8 дена от нормалното, обаче аз казах кога ми е бил последния МЦ. И когато смятат термин, ми смятат въз основа на МЦ, а реално Ову. ми е доста по-късна и ехографа казва точно 8 дена по-късно колко си е в действителност. Та, да излъжа ли че съм си объркала датата на последния МЦ. Защото искат да ме режат 7 дена по-рано и за тях терминът ми е 17.04., а реалният е 25.04, което значи, че (живот и здраве) ще вадят бебето доста (15 дена) по-рано, което ми се струва прекалено. newsm78

Ире, да не беше питала, пък!  Crazy  Blush

Успех на Диди в детската градина, другата седмица, наистина ще имат и шакфчета, и ред! Поне при нас е така. Чакам датата на сурвакането, говори се, че ще е другата седмица! Whistling

# 108
Далче, аз бих казала реалната дата.
Все пак е важно да се следи развитието на плода според действителната му възраст. Peace

# 109
  • До Балкана
Коте, аз им казах кога реално е станало зачеването, но те казаха, че това нямало значение, щом последния ми МЦ бил на еди коя си дата, значи се смятало така. Страхувам се да вадят детето толкова рано.... Tired Затова се замислям дали не е по-добре просто да излъжа, че съм сгрешила датата на цикъла и така да ми оправят и термина. ooooh!

# 110
  • offshore & overseas
И кво ся, шси веем предградинските мерки и теглилки ли? Mr. Green

Миналата седмица Анета беше 98 см и 14 кг  Whistling
Какво се фукаш  Joy Ирина май е най-слаботелесна - 98 см. и 13,300 Simple Smile Ама да ми е здрава Simple Smile...
На тоА фон мойто биче звучи като един феввруарски колос, със своите 109 и 18 кг.. hahaha

Не дебеличко, но си е едро, като четиригодишно (++).

Далче, честитооооо!! Подскачам от радост тука, като хептен загубила разум (ся да се яви Мери и да рече, че това ми е обичайния статус). Crazy

Аз да не ставам досадна, но ти сигурна ли си, че овуто ти е било по-късно? Питам, защото по принцип началните показания на ехографа не са показателни за термина и за овулацията, а процентът на точност нараства с наближаването на термина (който всеки път ще е различен и ще видиш, че следващият път ще се промени към по-напред).

Все пак аз лично бих споделила с д-ра предположенията си за по-късната овулация. В крайна сметка всички знаем, че терминът е чисто административен, хм... термин. Ако пък се наложи, измисли си нов първи ден на ПРМ. Най-много да тръгнеш да раждаш по-рано от планираното секцио (аз съм го изпитала, не е чак такава беда)...

Ла Видке, ти никъв оЧет не даде, бива ли така, бре чАдо?!

Котич, браЛ, браЛ, а взривихте ли бюджета, за който говорихме, или се върнахте даже по-богати от преди?

Предстаям си го Акулчо, как омайва мадамките, хихик, хихик.

Юхучева, Диди е сладур и много променена, пораснала, помъдряла, разхубавена (най-вече). Heart Eyes

П.П. Ооо, Далче, ама ти вече си им казала дата, хм, хм, тогава нещата се усложняват малко, но не прекалено.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 13:17 от Мяуче

# 111
  • До Балкана
И без това ми се иска човекът сам да си покаже кога иска да излезе на белия свят - и на мен не ми се струва беда. Сигурна съм за ову-то, аз се наблюдавам винаги много стриктно и безпогрешно си познавам физиологията в това отношение.

# 112
Котич, браЛ, браЛ, а взривихте ли бюджета, за който говорихме, или се върнахте даже по-богати от преди?
С хилядарка отгоре всичко беше тип–топ. Mr. Green

# 113
  • offshore & overseas
С хилядарка отгоре всичко беше тип–топ. Mr. Green
Хихи, отгоре на какво? Joy

# 114
# 115
  • York
Честито тупкало, ДалчеHeart Eyes

Мяу, големичко ти е момиченцето, а?  Laughing
Лавидке, кога минаха 16 седмици?!?! То не останало Rolling Eyes

# 116
Васенце, много се радвам за сърчицето.  Hug
Коте, съжалявам, че не можахме да се видим, но се радвам, че сте изкарали приятно.
Аз подготвям децата за градина и ясла, утре ще са готови изследванията. Ако всичко е ок, от понеделник-вторник и двете са ученички. Вече ми е мъчно...
Иначе имаме панаир в Разград и днес се забавлявахме много. Аля умира за панаири. Ще направя и още 2-3 участия с клуба тази седмица преди да си заминем към Варна, което много ме радва и зарежда и ме отвлича от мисълта за раздялата с децата.
Актуални мерки- 14,500 кг и 103 см. Височка и тЕнка.  Sunglasses Мяу, Люс е голяма мадама, бе. На Лъв ти е дръпнала. Пу-пу!

# 117
Добро утро!

Далче много се радвам за твоето тупкащо сърчице . Според мен трябва да кажеш истината на доки.А живот и здраве като влезеш в 9-я тогава да решите на коя дата на е секциото Hug
Танче хубаво да си изкараш на участията!Със сигурност първите дни като тръгнат на градина и ясла ще ти е много непонятно какво става и е нормално да ти е мъчно Hug
Нашите уж от понеделник щяха да ги местят в градината,тази сутрин пък казаха,че можело да изкарат септември в яслата.Милата ми брои дните Simple Smile Сега е на тема,че е много голяма и това,че ще ходи на градина за Сиската е голяма работа Simple SmileМного е сладка-тя била кака Сиси GrinningИначе вече(пу-пу) нямаме никакви проблеми сутрин!
Сияна по мерки гони Люската-17.300 кг и 107 см.
А сега искам да ви почерпя защото моя много добра приятелка роди на 06-ти(на рождения си ден) момиченце.Вчера ходихме на изписване  Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 09:15 от puhich

# 118
  • София
Далче, то термин се изчислява официално по ПРМ, но никой няма да ти насрочи секцио въз основа на ПРМ (или аз поне така си мисля  Crazy ). Според мен хич не се коси кога ти е термина по документи, просто си имай едно наум като вземе да наближава датата.  Peace И се опитай да се насладиш на бременността.  Hug

Диди вчера беше много доволна след градината, но явно е имало много емоции, щото бълнуваше през нощта.  Rolling Eyes Днес пък си е в нейната група, с официалната си учителка. Щяха да са уж от другата седмица така, но явно са променили плановете. Липсва ми, месец и половина ми беше неотлъчна сянка, но нямам време да се развълнувам, щото имам купчина работа за вършене.  ooooh!

Пухче, радвам се за приятелката ти и за това, че Сиянка е преодоляла оня кофти период.  Hug И за Диди е голяма работа, че е голяма и ходи на градина. Даже често ме кара да играем на майка и детенце, като аз съм детето, а тя е майката. Да знаете как ме нарежда с моите си реплики.  hahaha Ама така е, с моите камъни по моята глава. Аз пък изигравам нейното мрънкане и става една чудна игра.  Crazy

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 09:12 от Юхуу

# 119
  • До Балкана
Добро утро! Благодаря момичета! (казаха ми дата за секциото още сега като отидох на прегледа  Shocked, дори не знаят, че ще им се моля да раждам нормално, ако няма съществени причини за обратното)
Таничка, успех на ученичките и на теб. Да се адаптирате много бързо и да не боледуват! Hug
Пухи, честито на приятелката ти! Браво, че Сиянка вече се чувства добре.
Понякога, как е Ани? Ни снимка сме видели, ни новина сме чули от туй хубаво човече!  Hug
Хубав ден, момичета! Heart Eyes

Допис: Браво на Диди, че си е в нейната група, ще е по-спокойна, а предполагам и ти Юху. Борил пък ме моли всеки път да не го водя при големите (визира сборната група), защото го биели. Искал си при малките (в неговата 1-ва група).  Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 09:27 от Dallcheto

Общи условия

Активация на акаунт