Радвам се и аз на бременните и с удоволствие чета всичко, така че досаждайте на воля!

Танче, прочетох във фб, че сте попаднали на добър специалист и стискам палци всичко да се оправи (Коте, не е свързано с децата
). Ника, много цапнат в устата тоя Максо, направо ми скри шапката!
Аз да ви споделя, че дивотията при Диди взе да отминава и тя бавно, но сигурно се връща към старото си състояние на спокойно, наблюдателно дете, което набляга на диалози, търси логиката във всичко и се изживява като малък възрастен.
Утре сигурно няма да мога да се включа (много зор напоследък
) и затова от днес искам да пожелая честит първи учебен ден на всички малки и големи ученици. За някои е символичен, но също толкова важен. Пораснаха децата, свърши се с яслата, май всички окончателно се набутаха по детски градини иии това си е нещо голямо.
Да са здрави дребните, да са любознателни и сръчни, да се скъсат от песнички и танци и да са много щастливи!

Ще им връча обаче еднократните чашки и мокрите кърпи, за които няколко пъти ми беше напомняно да донеса. 

Но живот и здраве от 1-ви октомври и това ще стане.Цветя не съм планувала да им нося 
дано скоро се реши проблема с работата ти и намериш такава която ти е на сърце.Аз също ходех с доста нежелание и то не заради самата работа или шефовете,ами заради управителката ни.Държеше се отвратително с нас!Обаче нали съм от доста време във фирмата и някои неща са ми известни ,имах съмнения,че краде.До сега не можех да го докажа,но нейната наглост стигна краен предел-взе от касата 250лв и каза да не ги описвам

Честит празник на онези, които се чувстват столичани!