Макар и още далече, февруарското човече върви към четвърти рожден ден вече (50)

• 60 212
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Радвам се и аз на бременните и с удоволствие чета всичко, така че досаждайте на воля!  Hug

Танче, прочетох във фб, че сте попаднали на добър специалист и стискам палци всичко да се оправи (Коте, не е свързано с децата  Peace ).

Ника, много цапнат в устата тоя Максо, направо ми скри шапката!  Shocked

Аз да ви споделя, че дивотията при Диди взе да отминава и тя бавно, но сигурно се връща към старото си състояние на спокойно, наблюдателно дете, което набляга на диалози, търси логиката във всичко и се изживява като малък възрастен.  hahaha

Утре сигурно няма да мога да се включа (много зор напоследък  no ) и затова от днес искам да пожелая честит първи учебен ден на всички малки и големи ученици. За някои е символичен, но също толкова важен. Пораснаха децата, свърши се с яслата, май всички окончателно се набутаха по детски градини иии това си е нещо голямо.  FlutterДа са здрави дребните, да са любознателни и сръчни, да се скъсат от песнички и танци и да са много щастливи!  sohappy

# 136
  • offshore & overseas
Да се включа мимоходом, за да пожелая спорна (символична или реална) учебна година на всички ученичета от темата!

Хайде, наслука! И после да разпраЯте как е минало! Party

Бременните дами ги следя с удоволствие тоже...

Танче, радвам се, че сте намерили лекар Simple Smile

Никооо, аз може би след като дълго време изпитвах описаното от теб тегаво чувство, накрая турих кръст на всичко и зафанах да рАботя „за себе си”, от което на моменти се чувствам доста зле, но във всяко нещо си има „моментите” и... моментите. hahaha

П.П. След малко потеглям за женския пазар да забърша по 1 роза за г-жите и директорката. Чудо ще е ако работят. Ако ли пък не, така било писано... Догодина вече по-сИрьозно.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 21:30 от Мяуче

# 137
  • София
...да забърша по 1 роза за г-жите и директорката.

Аз в това отношение доста ще се поизложа.  Blush Ще им връча обаче еднократните чашки и мокрите кърпи, за които няколко пъти ми беше напомняно да донеса.  bowuu

Мяуче, тя и работата "за себе си" тежи бая, ти знаеш чудесно, от сравнително скоро и аз... Ако може това да успокои по някакъв начин Никаhahaha

С Диди днес доста поиграхме, после стана време да почвам ралта и тя, разочарована, ми нарежда разни работи - дали съм искала да работя, що работя и т.н. Аз, както обикновено, казвам, че не ми се работи особено, но пък изкарвам парички.  При което тя идва, отваря си "портфейла" (една кутийка плоска) и ми дава едни листчета, дето са нарочени за парички в ролевите игри. "Ето ти парички", ми вика, с което се подразбира, че няма нужда да работя повече. Още повече, че ми даде от "паричките", които от време на време ѝ давам, тя си ги събира и като събере достатъчно, щяла да си купи една китара, дето си хареса. Тоест доста сериозно си брани спестяванията обикновено. cry

Ето ви една скорошна творба, която мен специално ме учуди. Сама я е нарисувала. Зле е с координацията, но явно заради любовта си към числата се е постарала допълнително:
Скрит текст:

# 138
Добро утро и честит първи учебен ден на ученици,учители и родители!Да е много спорна за всички!
Май моето дете е единственото което още е в ясла ooooh!Но живот и здраве от 1-ви октомври и това ще стане.Цветя не съм планувала да им нося newsm78
Танче много се радвам,че сте намерили добър лекар!дано всичко е както трябва!
Ирка направо ми скри шапката това което е направила Диди!Браво на детето!Сияна е далеч още.
Ника уникат е Максо Heart Eyes дано скоро се реши проблема с работата ти и намериш такава която ти е на сърце.Аз също ходех с доста нежелание и то не заради самата работа или шефовете,ами заради управителката ни.Държеше се отвратително с нас!Обаче нали съм от доста време във фирмата и някои неща са ми известни ,имах съмнения,че краде.До сега не можех да го докажа,но нейната наглост стигна краен предел-взе от касата 250лв и каза да не ги описвам ShockedЯдеше си неща които уж маркираше,а после си триеше.А колко грешки е правила ooooh!Но сега всичко е в релси.Единствено ми се иска да си намеря работа с която да мога да почивам събота и неделя и по празници.но явно няма да е.
Слънчи Hug
Много ми е хубаво да чета за бременни Heart Eyes
Да ви се похваля,че вчера за пръв път Сияна заспа сама на обяд,а вечерта изяви желание да спи в нейното легло-за пръв път от две години насам Simple Smile
Хайде на кафе сега-по повод отиващото си лято  Simple Smile

# 139
Добро ви утро и честит първи учебен ден!
Юхич, убедена бях, че Диди е скрит гений. Grinning
Пухче, браво на Сияна! Все така да бъде! Hug
Засега Алекс приема учудващо добре детската градина, а аз съм планирала милион задачи, така че до скоро...  ooooh!

# 140
  • До Балкана
Добро утро!
Честит първи учебен ден и от мен на всички малки и големи ученици, учители! Да ви е спорна и здрава годината!
Леле Ире, Диди е направо гений, както каза Котето, но за мен никак не скрит! Hug Чудесна!
Борил тръгна на детска градина след 2,5 месечно прекъсване. Нямаше търпение, беше много доволен и влезе с кеф, но аз не съм се и съмнявала. Сигурна съм, че ще надуе главите на всички днес - като си беше у дома явно му беше много скучно и излезем ли и срещне ли дете се почва една словесна атака: "Здравей! Аз се казвам Бои. И съм на тез години (показва с пръсти). Ти как се казваш? На колко си години? Аз съм голям батко вече и имам нови бакугани......"...... и така докато си разкаже майчиното мляко и научи всичко за жертвата, без да чака много отговори. Ако не му отговорят идва да се жалва, че детето е невъзпитано! Shocked А майка с бебе или по-малко детенце види ли ....мадре, падре! "Твоето дете как се казва, на колко е години?Аз съм по-голям. Ай, колко е сладко, ще го изям. Мамо хайде да си го вземем у дома и да си го изкъпем и да си го гушкаме тогава." При което майките започват да си оглеждат децата, защо пък е нужно да си го къпем, мръсно ли е и т.н. Но така е, санитарния минимум трябва да бъде спазен ... Laughing
Хубав ден, момичета и много усмихната седмица!

# 141
Мамо хайде да си го вземем у дома и да си го изкъпем и да си го гушкаме тогава.
Е, не...  rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 142
  • До Балкана
Смей сА, смей сА... аз се червя по площадки и улички и едва сдържам смеха си! Mr. Green Човекът е възприел, че всичко чуждо е мръсно и не мога да го разубедя. Както кучето и котето трябва да се къпят, преди да си ги вземеш у дома и да се гушкат, така и човечетата.. bowuu Blush

# 143
  • София
Хаха, страхотен е Борил Heart Eyes Далче, честито и от мен. Да минат безпроблемно дните Hug

Диди, ми скри шапката и на мен! Тепърва ще ни изненадва, май Simple Smile

Моя бандит, не спира да говори. Вчера си говорих с майка ми, че за не говорещо дете ми надува главата като за три. Ако беше  съвсем говорещ..не знам. Понавакса изоставането с някой знания, но чистим произношението. Ходи на ДГ с голямо желание, защото няма баби и бебета, които са враг номер едно за сега - това от яслата.

# 144
  • София
Привет и от нас!
Честита нова учебна година на всички ви! Нека бъде успешна и ползотворна за децата, много успехи да пожънат и много поводи за гордост да ни дават!

Аз вчера докато мина навсякъде да открия - откривах учебна година от 9:45 та до 19:30.  Crazy
Останах без крака, със схванат кръст съм, но учебната година е открита и дадох своята дан!  Laughing

Сутринта изпратихме ученичките на същинското вече учене и сега релаксирам в офиса бачкайки. Не знам дали съм писала, но детската градина си промени сградата с нова и много по-хубава, но ... в Бояна  Mr. Green Та сутринта бусчето закъсня, та се наложи голямата да иде сама на училище, дано да е отишла по местноназначение... даже и бонбоните си беше взела на мама сладурката!

Та да ви почерпя за именния ѝ ден де:

Искам да честитя и на останлите именници в темата - Люси на Мяу ще спомена специално. НО знам , че имаше доста! Бъдете здрави и щастливи и сбъднете мечтите си Simple Smile

Хубав ден от мен!

# 145
Честит празник, именници! Да ви е честито името!  bouquet
Слънчи, подобаващо си се отчела. Браво! Laughing

# 146
Честит празник на кака Софи,на Люската и на всички останали именници!Честит празник и на софиянци!

# 147
  • София
Честит празник на всички - именници, софиянци и онези, които носят вярата, надеждата и любовта в сърцата си!

Слънчи, добро отчитане на първия учебен ден.  smile3560

Далче, Бо е страхотен! Много ме кефи логиката му.  hahaha

Ел, видя ли, че ще се разприказва ЯсенTwisted Evil

Много ме кефи Диди каква е съсредоточена и методична в някои занимания и как е трогателно зле в други.

# 148
  • offshore & overseas
Честит имен ден на всички, които носят имената на вярата, надеждата и любовта и на тяхната майка - мъдростта Wink Честит празник на онези, които се чувстват столичани! Grinning

Днес празнуват баща ми и племенничето, както и една моя близка далечна приятелка (презокеанска връзка).

Вчера пък празнуваше Люда (заедно със свеки).

Много празник, много нещо се събра. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Брех, Слънчи - ти както винаги си изпълнила план максимума!! Да ти е много здрава и все така прекрасна оправната именячка!! Heart Eyes

Ел, браво на малкия бъбривец, но не е ли малко рано да се мисли за произношението?

Чудесно е и постижението на Диди, тя се е справила по-добре от някои възрастни!!

Хихи, далчевият Бо пак впечатлява с трогателните си откровения Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 10:47 от Мяуче

# 149
здравейте!

честит първи учебен ден! много знания, приятни емоции и никакви сълзи, вируси и болести!
при нас учебната година започна малко по-рано и вече седмица ходим на градина с голям кеф. Амели хареса всичко - от сградата, до учителките /2 на брой без лелки/ и децата. вземам си я в 13ч., обядва и ляга да спи. кажи речи денят ми до 16:30ч. е на мое разсположение Simple Smile има опция градината до 17ч., но за сега смятам, че няма нужда да прекрава толкова време в институция, още повече, че съм в къщи.
много са ми симпатични тези споделяния. Ника, твоя Макси го цитирам  с онази случка за колата и км/ч и никой не вярва, че това е излязло от устата на 3 годишно, все мислят, че е виц. Simple Smile
Бо е безумно сладък. знае ли, че ще става батко и че ще си има бебенце за гушкане? Simple Smile
честит празник на прекрасните именнички /вчерашни и днешни/, здрави, умни и и усмихнати винаги.
благодаря и за благопожеланията за брат ми и семейството му  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт