Няколко часа почивка.
Преди обед, понякога и ранния следобед. Мъжът ми предпочита да прекарва част от тях в спане (той бачка и повече през нощта, де), аз и да искам - с Диди не мога. 
Преди обед, понякога и ранния следобед. Мъжът ми предпочита да прекарва част от тях в спане (той бачка и повече през нощта, де), аз и да искам - с Диди не мога. 

В понделник ще преговарям със старите колко бързо могат да ме освободят - дано е бързо.
Децата са разхвърляни по училища и градини, ся дори мисля да си полегна. 
И на мен ми предстои събиране в друг град скоро, нямам търпение и аз да се повеселя. 

къде съм бляла изобщо не знам! Да се оправяте, ама наистина и никакви последици и повтарянки повече!!!
само последно ще ИЗОФФФКАМ!!!!

Та препоръчвам ти го един вид, въпрки, че е скъпичко на първо четене, си заслужава абсолютно. 

Да си жива и здрава иначе, да нямаш поводи да се оплакваш! 
Ама тая луна... 
никой не се е добрал до форума все още. да е спорна работата и бързо възстановяване на болните.
.
боря се с високо кръвно /пия лекарства/, при мен е наследствено и просто няма спасение
за сега не е обезпокоително. правих си изследвания за гестрационен диабет на 2 пъти
, но по-задълбоченото изследване показа по-добри резултати, та само леко вето е наложено на сладките храни. напоследък забелязвам, че ми се втвърдява корема почти всеки ден, док каза, че е ОК, но аз малко се тревожа. на някой случвало ли му се е? така, след подробен отчет се отправям в кухнята да правя сладки с кафява захар и овесени ядки
здравословното преди всичко 
и
, Далчето взе, че ме изпревари, ама аз ще си пусна каквото съм намислила и туйто.