Макар и още далече, февруарското човече върви към четвърти рожден ден вече (50)

• 60 443
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Юхуу, Hug Hug Hug
Новият ви дом е прекрасен Heart Eyes..чак ми замириса на ново. Почивай си повече.

АлеНия, сигурно си получила някакъв отговор, аз нямам идея. Пожелавам ти успех на новата работа и да сте здрави.

балеринке, радвам се да те прочета. То и аз се вясвам веднъж на високосна Embarassed Ще изгрее слънце все, някога...няма как иначе.

Деси, айде да се наредят нещата при теб Praynig Много кофти с тази глоба!

Ние сме здрави. Аз вчера бях на първото си интервю от 100 години, ама не ми стискайте палци, че нещо не ги аресАх тез работодатели Mr. Green и ако ме вземат ще съм в голяма дилема. Дребния е във вихъра си, обожава да ходи на детска. Започнал е да прави щуротии , но като цяла е разбрано дете и нямаме проблеми.

# 541
 Здравейте, момичета! Grinning

Знаех си, че ще ме разберете и ще получа необходимата подкрепа от вас!!! Hug Hug Hug Няма да ви занимавам повече с този мой въпрос, само да отбележа следното:
Балеринке,
...
Да ти кажа, че няма защо да се ядосваш – има.
Да ти кажа, че нещата ще се оправят – няма.
Да ти кажа, че има смисъл да се бъхтиш за тиквени медали – няма.
Разбрах го след n брой часа работа и с най–черни мисли в главата.
Извод – не си струва. no
Единственото, което можеш да направиш, е да го приемеш... или да си хванеш шапката и да отидеш в бяла държава, където ще получаваш полагащото се за труда си и ще можеш да работиш и да си гледаш децата.
Коте, напипала си на 100% мислите и чувствата ми Hug. Яд ме е, че в ши....ната ни държава няма достойно заплащане на труда(за държавна работа) или има решение, но трябва да си роб Sad. Не искам да се чувствам роб в собствената си държава. Sad. По-добре роб в бяла държава.
... Направо ми се гадеше като ходех там...
Ето така се чувствах и аз когато реших, че е време за промяна Peace.

... Продължавай да търсиш, не се отказвай, човек никога не знае....
О, не съм и помисляла да се отказвам. Не искам и да звуча като някаква лигла със завишени очаквания и самочувствие. Искам просто да се чувствам човек. На дърти години изкарах шофьорски курсове, записах и уча усилено английски, не съм спряла да търся начини да усъвършенствам и надграждам знанията си. Просто ме е яд, че хора, можещи и знаещи много по-малко, заемат ключови позиции в сферата. То не е само в нашата сфера, де. Точка.

Съни, радвам се, че ти се е разминала глобата. Щеше да бъде много несправедливо.

ЮхууHug Hug Hug. Няма какво да кажа след всичко казано дотук. Знай, че е било така писано да се случи и е за добро. Най ми хареса това:
... Аз миналия декември минах през същото ... пък виж ме сега ...
Grinning Grinning Grinning
 А за обзавеждането- това са направо неповторими емоции Party. Градете дома си с много обич и любов, гушкай си прекрасното Диди и скоро ще се похвалиш отново. Сигурна съм Wink!

Мики, честит рожден ден на патерици  bouquet!

Страшно се радвам на бременилките тук  Grinning! Прегръщам ви момичета!

...Ника, разрежда се само Вентолина, който е за инхалатор, но той е и по-специален ...  ми спомените ...
newsm10
 АлеНия, разбрахме се по фейса  Heart Eyes.

Хайде до скоро. Елия ме дърпа да четеме книжки. В събота и неделя повръща, та съм си я оставила у дома да я позакрепя малко!

# 542
Ах Ирка много тъжно ми бе да прочета за случилото се HugПожелавам ти с цялото си сърце скоро под сърцето ти да тупка друго сърчице! Praynig

# 543
  • Бургас
Хубав ден, макар и дъждовен !  Hug

Скрит текст:
Mr. Green

# 544
  • София
ДВ!  Hug

Танче, не знам как се процедира с по-слабия АБ, дано се оправите, че нещо много АБ-та напоследък чета, че пиете?!

Вентолина му го е изписала за инхалатор, ама нещо сме разбрали-недоразбрали как точно се разрежда и го караме доста концентрирано, според мен. Бе важното е, че поспря значително кашлицата, не направи спазъм, какъвто очаквахме всеки миг  Mr. Green и баба му се нави да го гледа тая седмица, е, не с охота де.  Mr. Green

el_P, успех в търсенето на работа! И аз попадах на безумни интервюта.  hahaha

# 545
  • offshore & overseas
Никич, аз след дъжд качулка, но да си кажа за разреждането. Не знам каква доза са му предписали. Аз бих му давала 0,2 мл.+2,5 мл. физ р-р, през 4 часа. Ако не подейства, но не ми се вярва, увеличавате Вентолин-а на 0,3 (обаче туй вече е множко).

Щом се е оправил, вече няма значение, но да знаеш за друг път. То разреждането не е от ключово значение, важно е да не предозирате Вентолин-а, и то най-вече заради ускорения пулс и евентуално превъзбудата, която може да докара на дечко.

# 546
  • София
Муахаха, не е късно, Мяу, ма добре сме го натресли нашия - по 0,5 му даваме, така го е изписала педи, че беше а-ха пред спазъм, разреждаме до около 7 с физ. р-р, два пъти дневно да инхалираме. Ся ще бъда бяла и добра и да взема да му намаля дозата тогава, въпреки, че определно си е в нормална кондиция, не е превъзбуден, обаче ме притесни въпросния сърцетуп.  Rolling Eyes Hug Мерси!

# 547
  • София

Благодаря ви за милите думи!  Hug При мен имаше малко усложнения, грозеше ме оставане в болница и повторна... процедура, но с химия и страшни мъки май се пооправиха нещата. Малко по малко си стъпвам на краката.

Днес ще получа кашони и почвам да опаковам.  smile3539

В новия апартамент не мирише на ново, миризмите са на прах и мръсотия, но и това ще мине. Crazy

Всички болни дечица да се оправят!  Peace

# 548
  • До Балкана
Добро утро!
Юху, радвам се, че се е разминало всичко! Hug
А колко продължава този бронхоспазъм, почвам да губя връзка с главния? Във вторник започна, вчера нощта пак беше тежка. Имах недоразумението да го събудя през нощта да дам Вентолин, той се разлюти, рева, това пък предизвика спазъм....

# 549
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ай се'а ме ФърлИ у тъча  Joy Summer1me, не ми дава да те цитирам, не се виждаш като дам отговори, не те разконспирирам  newsm78 Пф ... моЕто мозък е омекнал или нещо не схващам картинката  Embarassed

П.П. Дока'т писах и мнението изчезнА Simple Smile

Далче, дано да се справите по-бързо със спазъма  Praynig

Юхчева,  Hug Всичко ще мине ... и пренасянето, и мириса на прах Simple Smile В кой квартал ще сте, че нещо съм изпуснала?

# 550
  • До Балкана
Благодаря, Ла Вида! Hug
Абе и аз мернах нещо, но по-скоро ми се видя като объркал се в темите, май! newsm78 Mr. Green
.... като се змаисля, пиша и се оплаквам и у други теми, може някой да ме търсил по ник и да се е шмугнал..аз съм го правила този срамотен номер.. Embarassed Blush

Да ви занимая сега с нещо - Панцеф някой да е давал? Изписаха го за спазъма, но много се колебая дали да дам, при все, че пие преднизолон по схема, а днес на микробиологията излязоха и Стрептококи...

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 11:06 от Dallcheto

# 551
  • София

Юхчева,  Hug Всичко ще мине ... и пренасянето, и мириса на прах Simple Smile В кой квартал ще сте, че нещо съм изпуснала?

Хич не се притеснявам за мръсотията. В събота сме викнали фирма да чисти. Пък нали миналата година се пренесохме тук, хич не ме притеснява и местенето. Е, досадно ми е малко, за пореден път да се местя, ама... тоя път ще се местя у нас.  Rolling Eyes В Студентски град сме, до НСА.  bowuu

Някой подслушвач се е издал?  Crazy Случват се такива ралти.  Mr. Green

# 552
  • София
ДВ!  Hug
Далче, той Панцефа ви е изписан за стрепоткоките.  Peace Спазъма иначе отшумява за 2-9 дни, през това време все още се чува "свиренето" при дишане, а гласчето иначе може да остане спаднало и 2-3 седмици, поне при Максо се е случвало. Друг път гласа се възстановява бързо, то зависи колко сериозно е боледуването де. Бързо оздравяване! Да, нощното реване винаги усложнява нещата и у нас!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Юхи, вай-вай какво те е сполетяло наистина...  Хайде да остане всичко зад гърба ти, и смело напред, аз с Максо забременях 3 цикъла след кюретажа /не че го препоръчвам  Embarassed, ама ти го пожелавам!/. Общо взето като забременях с него, го карах наистина яваш-яваш, седях си в болнични от самото начало с най-чиста съвест, и въобще доста се щадях и си почивах. Също така ми изписаха профилактично Дуфастон, казаха, че трябва да се пие общо взето поне до седмиците, в които се случи нещастието.  Hug

# 553
ДВ!  Hug
Болничките да оздравяват ! Praynig
Юхуу разгледах и аз снимките и много добре се получава вашето гнезденце  Blush
Далче Явор е пил Панцеф, малко е силничък  Rolling Eyes .На нас ни го изписаха за бактерия в носа ,а преди това без ефект беше пил друг АБ.
Ние също изкарахме едно боледуване тази седмица.Явор имаше зловеща кашлица в сряда , буквално кашляше през 5 мин.През ноща вече си заформи ларингит , но закрепихме нещата.Лекувахме го само с хомеопатия и за мен беше голямо изпитани да чакам резултат.В крайна сметка признавам помогна ,  дори Нурофрн не е пил този път.
В понеделник пък видяхме бебенцето и Явкото беше с нас.Мъничето се беше разбесняло за радост на бъдещия батко , който много се смя на салтата на бебето  Laughing

# 554
Мъничето се беше разбесняло за радост на бъдещия батко , който много се смя на салтата на бебето  Laughing
Колко сладко! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт