Макар и още далече, февруарското човече върви към четвърти рожден ден вече (50)

• 60 430
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета!
Гледам че голям процент от децата са болни! Ние също сме в списъка, също с инхалации и Вентолин, картинката ви е ясна! Няма ли да спрат вече тези мъки или както казаха във фейсбук-"сега се започва" #Crazy
Юхуу, доста добре изглежда и така у вас, но най-важното е че е У ВАС вече!!!
Неприятно е това с допълнителните проблеми, но се радвам че нещата са се оправили!
Далче и аз мисля, че Панцефа е за стрептококите, в никакъв случай не е за бронхоспазъма! Да се оправя Бо бързо, че това е много гадно с тези спазми, най-омразното ми на мен!
Утре съм на преглед, най-накрая, че този 1 месец ми се стори цял век! Хем се вълнувам, хем малко се притеснявам дали всичко е наред! Много се надявам утре вече да се види пола категорично, че вече не издържам, а и горкото бебе и то сигурно да е наричано момиченце всяка вечер от баща си-манияка! То пък сега да не взема да се скрие, че още един месец тормоз не ми се мисли! Онази вечер докато Макси се катереше по мен, така силно ме ритна бебето, че чак не можах да разбера какво става! Аз защото нали си мислех, че по нататък ще е заради предната плацента......
Хайде стига съм ви занимавала, да се надявам че утре всичко ще е наред и вечерта ако не съм гроги пак ще пиша да дам отчет!!!

# 556
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДУ, дами  Hug

# 557
  • До Балкана
Благодаря ви за мненията момичета! Hug За Борил това е първи спазъм и не знаех къде да се местонаходя! Тази нощ спахме, като по чудо почти спря да кашля и както казва Ника само просвирва. Mr. Green Не мога тук да не споделя, че ако не беше Мяуче да ме насочи къде да заведа Бо, какво да му пусна като изследване, и най-вече с моралната си подкрепа, щях да изтърва конците още във вторник. Връща ми вярата в доброто това златно човече! Hug Heart Eyes Hug Благодаря ти!
Девилче,, ще чакаме хубави вести от теб!
Мики, представям си Явко колко миличък е бил! Heart Eyes
Никич, ти не го препоръчвай щом не трябва, ама ето даваш ми надежди!  Blush
Искам в планината и да трупа сняг... Embarassed
Хубав ден, момичета!

# 558
  • До Балкана
Оле, момичета срамувам се много... но ако някой има път към Икеа дали ще бъде така изключително добър да ме сдобие с ей, този комплект формички? http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=89134  Blush
Извинявам се, че дори си позволявам да ви занимая, но пусти коледен мерак...

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 22:06 от Dallcheto

# 559
  • София
Имам супер много кашони, не знам отде да я започна, затова се мотая все още.  Crazy

Да ви питам, някой чувал ли е народното поверие, че ако се нанесеш в нов дом, първите големи празници (Коледа и посрещането на НГ, както са ся) трябва да отбележиш в новия си дом?  Thinking Грози ме опасността в този случай да имам мили гости за около седмица по тези поводи - бабите и дядовците на Диди - тъй като миналата година си направихме пас, празнувахме сами, та още от март сме обещали тая година да сме с тях.  ooooh!

п.с. Далче, ние днес бяхме в Икеа за дреболии. Ама пак ще ходим другата седмица сигурно, та ако не е късно, ще те сдобия с желаното.  Flutter

# 560
  • До Балкана
Ау, Юху, ако ги има ще съм много, много благодарна и щастлива, ще ми трябват за другия месец (дано не са на някаква промоция, след което да изчезнат)!  Hands Clap Ако стане - стане! Heart Eyes
Такова поверие не съм чувала, но ти да напомниш със съответните снимкови материали, че който ти влезе в новата къща за пръв път, не влиза с празни ръце.  Grinning

# 561
  • София
...ти да напомниш със съответните снимкови материали, че който ти влезе в новата къща за пръв път, не влиза с празни ръце.  Grinning

Хич не се натискам, щото очаквам да ми допълнят дуралексовия сервиз.  hahaha

Ще разгледам за тия дреболийки следващия път. Аз заобикалям всякакви коледни джунджурийки, ама за тебе ш'съ прежаля.  Crazy

# 562
  • До Балкана
 Innocent Ех, ще ме извиниш значи за неудобството ... може пък да са ги мушнали и в кулинарен ъгъл... Flutter

# 563
  • София
Innocent Ех, ще ме извиниш значи за неудобството ... може пък да са ги мушнали и в кулинарен ъгъл... Flutter

Е ти ко мъ напра'и?  Crossing Arms Аз в кулинарните ъгли се врЪ, че и се застоявам.   People No Good Ама видя ли зИлено в комбинация с червено, с памук и звездички наоколо, примерно, бягам.   tiptoe

# 564
  • До Балкана
Добро утро!
Юху, товa точно имaх предвид, че може зa твое удобство дa сa г мушнaли и в кулинaрния Peace и дaнсЪ мъчиш с коледни зaлъгaлки  Laughing
Мислех, че ще дремнa до 8.30 поне, aмa Бо се нaмъкнa при нaс, че взе и дa бълнувa, че сме щели дa се изпотим и изритa всички одеaлa -грижи се детето, aмa я върви спи, де.. Crazy

# 565
  • offshore & overseas
Не мога тук да не споделя, че ако не беше Мяуче да ме насочи къде да заведа Бо, какво да му пусна като изследване, и най-вече с моралната си подкрепа, щях да изтърва конците още във вторник. Връща ми вярата в доброто това златно човече! Hug Heart Eyes Hug Благодаря ти!
Еее, Далче, изчерви мъ! Embarassed

Ролята ми е малко преувеличена, но ти благодаря - трогната съм до сълзи. Heart Eyes Радвам се, че успях да помогна с каквото мога.

Дано всичко при вас и при Юхуу да е наред!

Ние планираме за в бъдеще една музейна обиколка на Икеа, но истината е, че нямаме ралта там и изобщо не се знае дали ще се случи тази година. Ако се случи и не е късно, ще те снабдя с въпросните форми (след справка дали вече не си снабдена, ъф корц).

Аз пък си умирам за Коледа и всичко свързано с нея. Особено за пуфкаф бял снежец.

Хубав викенд ви желая! Grinning

# 566
Все не остава време да дам отчет поне!
Бебо е момче 100%!!! Голямо обръщане и гоненица падна голяма, чак по едно време корема ме заболя корема от ръчкане! 233 грама е станал и всъщност най- важното за мен беше дали плацентата се е вдигнала нагоре, че нали в началото лежах в болница и прокървих, та мен това най ме вълнуваше и дали бебо е добре! Шийка, плацента, пъпна връв, води, засега всичко е в норма и се моля така да си остане докрая и бебо да е здрав!
Идва друга дилема- понеже не искаме на никого да го кръщаваме, какво ще е името??? Много трудно ще ни бъде!!! Дори приемам идеи, защото дори и буква нямаме!!!
Надявам се че всички болни вече са в кондиция, а всички които не са били в настроение- вече им е оправено!!!

# 567
  • София
Здравейте и от нас!
Добре сме, лудницата е пълна, но то си е в реда на нещата Simple Smile
Далче, радвам се, че Бо вече е добре, тази година нещо вирусите са отвратителни - много бързо водят до усложнения, аз самата не мога да се възтановя от един вече близо 2 месеца...
Девилче, радвам се, че с бебко всичко е наред. Със сигурност моето предложение за име няма да ти хареса, но аз да си кажа - Сава и Ивайло. Много ми харесват мъжки имена, които завършват на гласна. А иначе много харесвам и Николай и Димитър.
Юхи, за такова поверие на съм чувала. Но знам, че когато за първи път влиза някой роднина, трябва да се хвърлят някакви монети, за да е богат живота в новото жилище. Също и че не се ходи с празни ръце в нова къща.
Танче, не си писала как сте, призовавам.
Никич, как е на новата работа, интересно ли е, доволна ли си, първи впечатления Simple Smile
Котич, как е при теб? Много работа, предполагам?
При нас се очертават много сериозни промени, нови шефове (сещате се за приказката за малкото прасе и новия шеф  Mr. Green), нови собсвеници изобщооо... а и по нашия проект има ужасно много работа, да видим. Поне има заповед за отпуска м/у Коледа и Нова година, чакам с нетърпение тия дни да си почина.
Хубава неделя и успешна нова седмица желая!   bouquet

# 568
  • София
ДВ!

Девилче, хубаво е да прочета, че всичко с бебока е наред!  Hug И след като си имате Максим, моето предложение е, естествено, да е Борис.  Laughing Шегувам се, моите също не са кръстени на никого.  Peace

Слънч, новата ралта засега е екстра, много е натоварено, щото проекта е нов, стартира с моето постъпване всъщност. Та след като минахме очаквания период "муха без глава", мисля, че нещата полеко влизат в релси. Общо взето всичко при нас е много интензивно, клиента е чужда компания с хиляди изисквания, та по цял ден требе да съм нащрек да не омотаме нещо.  Crazy Зася няма нищо общо с гадната стара работа, харесвам шефовете  Crazy и въобще работя с нещо, с което обичам да се занимавам. Важно ми е, че почивам събота и неделя, както и на официалните празници.

Пфуй, първо Бо се продъни да кашля една седмица, после Макс го прихвана, даже не беше на градина, ся от утре го пускам, и айде Бо пак се покъсва да кашля от днес. Аман бе, ще полудея вече!

# 569
Момичета чудесни предложения, записвам си чинно, надявам се и други да дадат такива и накрая сондаж и решение! Ника, както винаги остроумна!!! Макси по принцип на свекър ми е кръстен, но той така си мисли  Laughing абе да се радва там! Та затова си бях казала, че второто на никого! Стига вече с тоя комунизъм- бъктън!!!
Ника, историята твърди че най- добрата работа е като сегашната ти- да се започва отначало всичко и особенно в БГ! Това води до добра перспектива, а и дълго се изкарва в такава фирма докато не се побългари, разбира се! Така че сега съм още по сигурна, че дълго ще изкараш и ще имаш успехи!!!
И аз мисля утре да пускам Макси на градина, че да видим кво ще стане! Залагания? Колко ще изкара?

Общи условия

Активация на акаунт