Гледам че голям процент от децата са болни! Ние също сме в списъка, също с инхалации и Вентолин, картинката ви е ясна! Няма ли да спрат вече тези мъки или както казаха във фейсбук-"сега се започва"
Юхуу, доста добре изглежда и така у вас, но най-важното е че е У ВАС вече!!!
Неприятно е това с допълнителните проблеми, но се радвам че нещата са се оправили!
Далче и аз мисля, че Панцефа е за стрептококите, в никакъв случай не е за бронхоспазъма! Да се оправя Бо бързо, че това е много гадно с тези спазми, най-омразното ми на мен!
Утре съм на преглед, най-накрая, че този 1 месец ми се стори цял век! Хем се вълнувам, хем малко се притеснявам дали всичко е наред! Много се надявам утре вече да се види пола категорично, че вече не издържам, а и горкото бебе и то сигурно да е наричано момиченце всяка вечер от баща си-манияка! То пък сега да не взема да се скрие, че още един месец тормоз не ми се мисли! Онази вечер докато Макси се катереше по мен, така силно ме ритна бебето, че чак не можах да разбера какво става! Аз защото нали си мислех, че по нататък ще е заради предната плацента......
Хайде стига съм ви занимавала, да се надявам че утре всичко ще е наред и вечерта ако не съм гроги пак ще пиша да дам отчет!!!

Грози ме опасността в този случай да имам мили гости за около седмица по тези поводи - бабите и дядовците на Диди - тъй като миналата година си направихме пас, празнувахме сами, та още от март сме обещали тая година да сме с тях. 
Ако стане - стане!

Ех, ще ме извиниш значи за неудобството ... може пък да са ги мушнали и в кулинарен ъгъл...
Аз в кулинарните ъгли се врЪ, че и се застоявам.
Ама видя ли зИлено в комбинация с червено, с памук и звездички наоколо, примерно, бягам.
и дaнсЪ мъчиш с коледни зaлъгaлки