Отговори
# 150
  • София
Ще има Рай! Ах, колко хубаво!
Аз пак ще си коментира тук. Тази тема ми е като вкъщи, уютно ми е сред вас.

# 151
  • София
Аз изгледах първи епизод на Абатството от новия сезон. Установих, че сигурно не съм гледала коледния епизод от края на трети сезон  newsm78.
Толкова приятен сериал! Много ми допада, така хубаво е пипнат, актьорите са страхотни, изобщо е една голяма наслада.

# 152
  • 221B Baker Street
И аз изгледах първата серия на Абито...
Много ми липсва Матю, много... Cry Когато Мери се разплака в стаята на Карсън, ревнах и аз...  Rolling Eyes

запознайте се с истинската графиня на Абито:
http://www.radiotimes.com/news/2013-09-29/meet-the-real-countess-of-downton-abbey

И да се посмеем с най-добрите моменти на вдовстващата графиня от трети сезон:

http://www.youtube.com/watch?v=SF3FRCHSdS8

# 153
Нямам търпение да почне втори сезон на "Рай"  Grinning. Ама да се оплача - осми езипод на "Пирати" уж се води последен и нулев финал - срязан като с нож. То да имало втори сезон - ама не, бил спрян заради нисък рейтинг. Фу. Нито интендантът си плати сметките, нито майка му, а те имаха огромни сметки за плащане. Нисък рейтинг за такова нещо... как ли не.

# 154
някой гледал ли е този филм?
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=90146
мнения?

# 155
Аз изгледах всички епизоди и ми хареса.

# 156
  • в морето до колене

И той е?

# 157
Вангелия / Ванга - руски сериал

# 158
  • в морето до колене
Благодаря!
И как е? В смисъл, какво по-точно ти хареса?

Аз доста се изненадах като разбрах, че руснаците са направили такова нещо...

# 159
Ами не, че е нещо кой знае какво, даже на моменти ми беше комичен,но просто е много по различен от сериалите, които гледам / предимно криминалета американски /.Беше ми интересно за Ванга.Аз не съм чела много за нея и сега се запознах с живота и, който е бил доста тежък и беден, поне така е пресъздадено в сериала.Според мен си струва да се види,участват и наши артисти в епизодични роли.

# 160
  • в морето до колене
И аз не съм чела много за нея, та затова му се чудех на сериала. Един вид с цел ограмотяване.  Simple Smile

# 161
Вангелия е огромно разочарование, поне за мен... Язък им за претенциите на авторите.

Единствено ми хареса в частта с историята на нейния живот се бяха справили, донякъде прилично.

Оттам нататък пълен кошмар,
вкарана безумна сюжетна линия за руска употреба, руска благородничка учителка , руски шпионин преди ВСВ в София, който хипнотизираше гестаповци за информация  Laughing
гримът бе под всякаква критика като млада я бяха направили с цвят на египтянка,
костюмите също,
музиката беше всичко друго, но не и македонска
и не на последно място Елена Яковлева, обожавам я още от Интердевочка, но тук ТЦ, ама голямо ТЦ, уж е гледала всички записи на Ванга, но въобще не е усетила позата на тялото, за лицето въобще не коментирам, защото е с латексова маска.
Краят също беше изсмукан от пръстите.

Най-големите абсурди - освен цар Борис, закараха и на крака в Струмица и Хитлер  #Crazy накрая за капак германците убиха Борис направо пред него.  Confused

# 162
И аз не съм чела много за нея, та затова му се чудех на сериала. Един вид с цел ограмотяване.  Simple Smile

Да, интересното беше за живота на самата Ванга, останалото приличаше на "съветски" сериал.

# 163
# 164
  • в сърцето на един мъж...
Да похваля едно английско сериалче по Дикенс - Bleak House - 15 серии са, по 28 минути, само първата е двойна. Много добре направено, има мистерия, любов, различни човешки отношения. Много ми хареса, буквално за един ден го изгледах. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт