Отговори
# 165
  • Ямбол
Да споделя и тук, макар сигурно да е обсъждан - Arn: The Knight Templar , Arn: The Kingdom at the End of the Road
Mного ми харесаха и двете части. Simple Smile

Започна 3-ти сезон на Tierra de lobos. Има ли следящи го тук?

Субтитри за Изабел- все още няма.  Sad

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 00:34 от DimiLoca

# 166
Да споделя и тук, макар сигурно да е обсъждан - Arn: The Knight Templar , Arn: The Kingdom at the End of the Road
Mного ми харесаха и двете части. Simple Smile

Еха, Арн съм го препоръчвала в първата тема  Laughing. Кога стигнахме девет  Party, и на мен ми беше харесал.

Гея, ще се възползвам от препоръката ти.

# 167

Вече да  Mr. Green
Откъде го сваляш?

# 168
  • Ямбол

Вече да  Mr. Green
Откъде го сваляш?

Бум, както вече ти казах -  от Русия.  Laughing

# 169
  • срещу двата комина :)))
след хиляди години и аз изгледах " The Devil's Whore " и много, много ми хареса. Не знам колко е исторически правдив, но беше прекрасно създадена и атмосфера и герои. А имаше и толкова много познати лица, които видях в ново амплоа  Laughing

# 170
Tierra de lobos беше много готин серал. Щом е започнал отново - чакам суб Simple Smile

# 171
 В Zamunda SE започва нов сериал- "Aristocrats"- http://zelka.org/details.php?id=370261&hit=1
http://www.imdb.com/title/tt0204082/

# 172
  • Разпиляна във въображението
Вчера си свалих "Рай". Трябва да потърся субтитри за 7 епизод. Не са много и се надявам да го наваксам и да се присъединя към вас в началото на втория сезон.

# 173
  • София
Действай, много е приятен сериала.

# 174

"Аристократи" е стар сериал. Имаше го и преди по торентите (вече не помня откъде съм го сваляла)
Лично аз не бях никак очарована. Семпла историйка. Но пък и за такива си има настроение.

# 175
На мен пък "Devil's whore" никак не ми хареса. Толкова слаба игра, глупав сюжет и грам въображение дори в декорите.. Изобщо, чиста загуба на време.
Чакам Абито да струпа повече серии, че удоволствието ми да трае по-дълго Wink
И Рай, и Рай Heart Eyes

# 176
  • в сърцето на един мъж...
На мен пък "Devil's whore" никак не ми хареса. Толкова слаба игра, глупав сюжет и грам въображение дори в декорите.. Изобщо, чиста загуба на време.
Чакам Абито да струпа повече серии, че удоволствието ми да трае по-дълго Wink
И Рай, и Рай Heart Eyes

Е кое му е глупавото на сюжета? Част от английската история...И чак пък слаба игра...

# 177
  • Пловдив
Абито си го гледам всяка седмица след като излезе превода. Снощи гледах 3-тата серия. Радвам се за Мери, че живна, дано не бъде разочарована.
И ми стана много мъчно за Ана. Но мисля, че трябваше да каже на някой да си отмъстят.
И за Том ...

# 178
  • София

Цитат
Отваряш файла със субтитрите като текстов документ (десен бутон върху файла->open with->word document);
Отваряйки уърдовския файл ще излезе прозорец, в който от изброените езици трябва да избереш "Cyrillic ISO"->натискате "save" и субтитрите са готови!
[/quote]

тц, не става при мен. не знам защо в последно време субтитрите от адиктед все така ми излизат.

# 179

тц, не става при мен. не знам защо в последно време субтитрите от адиктед все така ми излизат.

За кои субтитри говориш? Ако са за Даунтън Аби, сега се разчитат.

Общи условия

Активация на акаунт