Отговори
# 345
  • София
Wow...отсега започвам да свиквам с мисълта за цветнокож Портос  Shocked...но сигурно ще е забавно сериалче!

# 346
Но някои имат интересни досиета.

Мхм. Hellllllloooooo Isaac Mendez  Heart Eyes

# 347
  • в морето до колене
Wow...отсега започвам да свиквам с мисълта за цветнокож Портос  Shocked

Мхм, де да беше само той...
Мускетарският корпус ми прилича на френския легион.  hahaha

Между другото ВВС Америка планира освен мускетарите още една премиера в края на януари - минисериал за Ян Флеминг в 4 части. В главната роля ще е Доминик Купър.
Така и не съм наясно, всъщност - кое смятаме за исторически филми? Май годините преди и по време на Втората световна война вече би трябвало да отговарят на критериите за историчност?

# 348
има ли нещо нов епизод на Reign и нещо по превода на Изабел?

# 349
  • в морето до колене
Почивката на Reign свършва на 23 януари - тогава е програмиран 9-и епизод.

А аз идвам да ви напомня, че през последните три дни ВВС1 излъчи минисериала от три части Death Comes to Pemberley
Засега може да се тегли със сигурност от пиратите и в адиктид има английски субтитри.

Не е някакво чудо неземно, но ми беше интересен. Личи си, че самата литературна основа е на средно ниво. Все пак са постигнали добър резултат като цяло, мисля.
Винаги се радвам да гледам Матю Гууди (особено в костюмна роля), макар че образът на Уикъм беше направен доста мелодраматичен. Елизабет не ми хареса. И не само, защото актрисата като външност е по-подходяща за Джейн Еър, отколкото за Лизи Бенет, а главно защото образът не ми стоеше като естествено продължение на героинята. Виж Дарси беше достатъчно правдоподобен - и като образ, и като изпълнение от Матю Ри(й)з. Сред героите от втория ешелон също имаше някои недомислия, но имаше и доста попадения - госпожа Бенет, Лидия, икономката, полковникът, обожателят на Джорджиана.

# 350
  • Пловдив
Почивката на Reign свършва на 23 януари - тогава е програмиран 9-и епизод.

А аз идвам да ви напомня, че през последните три дни ВВС1 излъчи минисериала от три части Death Comes to Pemberley
Засега може да се тегли със сигурност от пиратите и в адиктид има английски субтитри.

Не е някакво чудо неземно, но ми беше интересен. Личи си, че самата литературна основа е на средно ниво. Все пак са постигнали добър резултат като цяло, мисля.
Винаги се радвам да гледам Матю Гууди (особено в костюмна роля), макар че образът на Уикъм беше направен доста мелодраматичен. Елизабет не ми хареса. И не само, защото актрисата като външност е по-подходяща за Джейн Еър, отколкото за Лизи Бенет, а главно защото образът не ми стоеше като естествено продължение на героинята. Виж Дарси беше достатъчно правдоподобен - и като образ, и като изпълнение от Матю Ри(й)з. Сред героите от втория ешелон също имаше някои недомислия, но имаше и доста попадения - госпожа Бенет, Лидия, икономката, полковникът, обожателят на Джорджиана.

По романа "Дързост" на Джулия Барет ли е този филм?

http://chitanka.info/text/13566-dyrzost

# 351
  • София
Елизабет не ми хареса. И не само, защото актрисата като външност е по-подходяща за Джейн Еър, отколкото за Лизи Бенет...
Тъкмо се нагласих да го гледам и я видях на снимка...нищо против жената, но някак очаквах да прилича на Дженифър Ел  Crazy...ама ще го погледна филмчето, де - когато няма нищо друго.

По романа "Дързост" на Джулия Барет ли е този филм?

http://chitanka.info/text/13566-dyrzost

Не, по този http://en.wikipedia.org/wiki/Death_Comes_to_Pemberley, явно съвсем нов, от 2011.

# 352
  • Пловдив
Дано го преведат  Peace

Допълвам - имах предвид романа, но като се замилсих се отнася и за филма  Laughing

# 353
Изгледах го, наистина беше приятен. Но като цяло доста сапунест, бих казала. И почти всички герои показа в светлина, която осакатява образите им от оригиналното произведение. С изключение на Лидия и мисиз Бенет, разбира се, те останаха верни на себе си докрай Simple Smile

# 354
# 355
  • на кого му пука
Някой има ли впечатления от това? Whitechapel

# 356

На мен ми беше харесал.

# 357
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте! Изтеглих си от замунда The Paradise (2012) и World Without End (2012), но не мога да изтегля субтитри. Аз ли греша? Бихте ли ми помогнали?

# 358
# 359
Довечера по БНТ от 19ч започват излъчването на екранизация на Жената в бяло http://www.imdb.com/title/tt0137279/

Общи условия

Активация на акаунт