Отговори
# 645
  • Варна
Мис, това е сглобка от 4-5 различни филма. Този с Блънт е "Младата Виктория", с кифльото- "Портретът на Дориан Грей", с Ромола Гарай не се сещам кой е точно...
С Ромола е "Ема" - Джейн Остин

# 646
  • Ямбол
В Зелката са качили първите два епизода на този мини-сериал: http://www.imdb.com/title/tt3782838/Thinking

# 647
  • София
Видях го и му е чудя!

# 648
  • София
Да интубирам темата  Crazy с нова брит костюмка - Wolf Hall

http://www.imdb.com/title/tt3556920/

Ама аз съм като руски реотан  ooooh!! Всъщност този сериал е по романите на Хилари Мантел, доколкото разбирам. Дано започнат да го качват и превеждат в нашите тракери.

# 649
  • в морето до колене
В Зелката са качили първите два епизода на този мини-сериал...
Боже, Тимъти Спол има син-актьор. Който на всичкото отгоре много прилича на него, ама хич не съм му обърнала внимание във филмите, които съм гледала.
Това стана като откритието ми, че Колин Фърт има брат-актьор.  Whistling

И ми напомни, че така и не съм гледала Anonymous  Tired

# 650
  • София
На мен пък ми омръзна от Хенри Осми, искам да гледам Едуард Втори аз Blush.

Уф и на мен ми омръзна от Хенрито, ама ще гледам филма, защото романът ми хареса. Но серийка за Едуард II не бих отказала. Страхотна идея, Джой, пиши на BBC, да не се мотаят - имат интересна история за екранизиране, не само Хенри и неговите "неволи"  Laughing

# 651
  • в морето до колене
Ама, аз като чета, оставам с впечатлението, че този е повече за Кромуел, отколкото за Хенри.
Или бъркам? В книгата как е баланса между двамата - кой се пада главен, а кой поддържащ?  Mr. Green
Не че и за Кромуел не е снимано доста, ама все пак не чак толкоз...

# 652
  • София
Определено в книгата акцентът е върху Кромуел.
Ама ей на, гледайте какъв ПР си е направил Хенри VІІІ, още хваща дикиш  Mr. Green.

# 653
  • София
Току-що гледах първата серия - не е лош, малко е мудно действието, но то и в романа е така.
Обаче от съвременните (филми от последните години) Ан Болейн няма друга като Натали Дормер.

# 654
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз гледах тази вечер. Хареса ми. Кромуел особено много.

(обаче как на фона на такива мини-сериали "Тюдорите" придобиват окраска на сапунка тип "Дързост и красота", изумително Rolling Eyes)

# 655
Цитат
Обаче от съвременните (филми от последните години) Ан Болейн няма друга като Натали Дормер.

определено е страхотна, аз съм й голяма фенка, то си и личи  Grinning
Най-добрата Ан Болейн от всички.

Цитат
(обаче как на фона на такива мини-сериали "Тюдорите" придобиват окраска на сапунка тип "Дързост и красота", изумително Rolling Eyes)

Какво точно имаш предвид? Аз не съм гледала новия сериал за Кромуел, но доколкото разбрах не е ли екранизация на "Вълци" на Хилари Мантел?
Да се сравнява сериал от ранга на "Тюдорите" с такава боза като "Дързост и красота" е направо кощунство  Peace Не съм съгласна с това твърдение по никой начин.  Simple Smile

# 656
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами бъди си несъгласна, това не променя моето мнение Peace.

# 657
  • срещу двата комина :)))
за мен "Тюдорите" си е точно боза  Peace

# 658
  • София
Боза са, ама от по-готините  Mr. Green. В "Тюдорите" много ме подразниха неточностите, при все, че зная, че това е художествена измислица, която няма претенции за достоверност и все пак...

Еха, "Вълци" вече имат превод! Радвам се, защото трудно щях да се справя да го гледам иначе.

# 659
  • София
Боза, боза, но не е "Дързост и красота".

Общи условия

Активация на акаунт