Отговори
# 15
  • в сърцето на един мъж...
bat62, благодаря!  bouquet

Доколкото виждам обаче филмът в Замунда е без субтитри newsm78

Аз мисля, че е дублиран, или поне дублиран го имаше и в мастърс, но сега не мога да го открия Confused

# 16
В коментарите пише, че няма субтитри. Може би ще го гледам с руския дублаж.
Иначе по ТВ-то го излъчваха с бг- дублаж, това поне си спомням.

# 17
Опитах по всички възможни начини, просто не се сещам как го бяха качили там Sad

# 18
Нищо, аз и без това не ползвам вече Мастърс (преди време нещо ми пропадна регистрацията там) newsm78

# 19
Не помня- споделих ли с вас какъв  свеж сериал намерих- "Piratas" Какво ли няма в него- пирати newsm66- както е ясно от заглавието, битка между добри и лоши   #2gunfire , щипка романтика  dancing, че и пародия леко намигва.Wink
 http://www.imdb.com/title/tt1790326/?ref_=fn_al_tt_2     Eй го и в Замунда- http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=366038&hit=1
Като ви казвам аз, че имам напоследък "испански" уклон  Crazy

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 21:39 от oncee

# 20
  • Ямбол
simpatikonia,субтитрите ги свалих от subсunacs.net(на стр.2 от новите субтитри).  Peace

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 21:37 от contessa24

# 21
Нищо, аз и без това не ползвам вече Мастърс (преди време нещо ми пропадна регистрацията там) newsm78

Аз щях да ти пусна линк, ако го бях намерила, но не мога да се сетя как ги бяха озаглавили поредицата Confused

# 22
  • София
Докато чакаме новия сезон на Downton Abbey - да не пропусна някое ново предложение за добър филм Simple Smile

# 23
Момичета, знаете ли дали има субтитри за " Великия Гетсби"(2013). В Замунда няма, намерих едни в друг сайт, но са ужасно зле синхронизирани. Моля, ако някой знае от къде мога да си ги сваля,  да каже. Благодаря и хубав ден!

# 24
Докато чакаме новия сезон на Downton Abbey - да не пропусна някое ново предложение за добър филм Simple Smile
А кога през септември излиза новия сезон?

# 25
  • Ямбол
Излезе трейлърът на Изабел-сезон 2.  Grinning Доколкото разбрах стартира през септември.  Party

# 26
Момичета, знаете ли дали има субтитри за " Великия Гетсби"(2013). В Замунда няма, намерих едни в друг сайт, но са ужасно зле синхронизирани. Моля, ако някой знае от къде мога да си ги сваля,  да каже. Благодаря и хубав ден!

The Great Gatsby / Великият Гетсби (2013) в Замунда - седем релийза и всички със субтитри!!! Peace

# 27
  • Разпиляна във въображението
Да се запиша при вас. От няколко месеца Downton Abbey отлежава на компа. Надявам се скоро да го почна. По препоръка на съфорумка си свалих "Младата Виктория". Харесвам костюмираните филми, а и в момента съм на такава литературна вълна.

# 28
  • София
Излезе трейлърът на Изабел-сезон 2.  Grinning Доколкото разбрах стартира през септември.  Party

Точно влизах да споделя...дано бързо да излизат и преводите, промото е много обещаващо  Heart Eyes

# 29
  • на кого му пука
Нови джентълмени в Абито.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2390833/Downton-sh- … spice-series.html

Общи условия

Активация на акаунт