Отговори
# 45
  • срещу двата комина :)))
Видях ги и аз ,но никой не ме кефи визуално.

абе, тоя първия май става за нещо  Thinking но ще го видим в екшън  Joy

# 46
Въх, въх, в Абито се вмъкна и афро-англичанин май? Да им се не надяваш.
Иначе започна новия сезон на Hell on wheels (извинявам се, ако някой вече е известил), има си и субтитЪри.

# 47
В описанието пише джаз-изпълнител,
значи ще е внос от отвъд океана, каквато всъщност е и лейди Кора  Mr. Green

# 48
Момичета, здравейте. Почитателка съм на тези филми и бих искала да се запиша в темата. Ще следя с интерес.

# 49
Да се запиша в новата тема! Моята близо двумесечна отпуска в БГ приключва скоро, тук почти нищо от заплануваното не успях да гледам.. Но поне успях да си сваля от замунда неща за гледане като се върна.

# 50
Привет на всички,
Записвам се след ударно наваксване на Даутън, сега чакам новия сезон Simple Smile

Има ли тук фенове на The white queen или се обсъжда в отделна тема?

# 51
Привет на всички,
Записвам се след ударно наваксване на Даутън, сега чакам новия сезон Simple Smile

Има ли тук фенове на The white queen или се обсъжда в отделна тема?

Тук се обсъждаше, но май нямаше много очаровани. На мен още не ми е дошла музата и не съм го гледала  Laughing.

# 52
  • София
На мен още не ми е дошла музата и не съм го гледала  Laughing.
А моята още не е избягала и продължавам упорито да го следя  Joy.

# 53
На мен още не ми е дошла музата и не съм го гледала  Laughing.
А моята още не е избягала и продължавам упорито да го следя  Joy.

Значи не е толкова лош?

# 54
  • София
`FSS`, на мен ми върви, изобщо не е от класата на Тюдорите, например, но си го гледам  Mr. Green. Аз много обичам исторически романи, чела съм и книгите, по които е направен сериалът. Предполагам, че това поддържа любопитството ми донякъде. Пък и знаеш, лятото няма кой знае колко богат избор  Mr. Green.
Ама и тук много се дразня от нещо, което се практикува и в други сериали - разглеждат период от над 20 години. Майка му стара, може пък малко да състаряват героите.

# 55
На мен ми се ще първо да прочета книгите и тогава да гледам. Може би затова не го започвам, защото знам, че ще си разваля удоволствието от четенето.

# 56
  • София
Книгите също не се харесват на всеки, между другото. На мен ми допаднаха, защото много интересно описват съдбите на две героини. В едната книга се разказва за Елизабет, а в другата - за Маргарет Боуфорт. Историческият период е един и същ, просто събитията се разкриват веднъж през погледа на едната, а после - през погледа на другата. Като цяло ми беше интересно да разбера повече за ролята на жената в онези години, как е била използвана като пионка, като носител на огромно парче земя или голямо наследство.

# 57
Благодаря, Вени, с големи очаквания към книгите съм, надявам се да ми харесат.

# 58
  • в сърцето на един мъж...
Аз май си взех книгите, сега си свалям сериала, но чакам да ги събера всичките серии на веднъж да ги изгледам. Затова не мога да дам мнение, но със сигурност мисля да го гледам Simple Smile

# 59
Радвам се, че има и други, на които им харесва. На мен ми стана интересен точно за това как в дебелите учебници пише предимно за владетелите, но много малко за жените зад тях. А те са всъщност главните интриганти и ковачи на историята по един или друг начин.

Тюдорите не съм гледала, нямам впечатления.

Има ли от къде са си сваля книгите на английски?

Общи условия

Активация на акаунт