Отговори
  • София

Добре дошли в темата за Декстър Морган - любимият ни сериен убиец. 😊
Най-популярното и гледано шоу в историята на Шоутайм и изобщо един от най-популярните и обичани сериали в историята на телевизиите. Сериал, който беляза две поколения за близо десетилетие.

Основния сериал приключи отдавна както много добре знаете. През 2013 г. 8 сезона, 96 епизода. За съжаление имаше един от най-лошите завършеци в историята, но въпреки всичко сериалът си остана класика.
8 години по-късно направиха сикуъл, който е пряко продължение на последния епизод от основното шоу, като действието се развива 10 години по-късно и разказва за Харисън, синът на Декстър и Рита, но израснал през по-голямата част от своя живот при Хана (голямата любов на Декс). Сериалът се казва, ''Декстър: Нова кръв''
За съжаление краят на този сериал е още по-лош и скандален и о' чудо, най-накрая продуценти, сценаристи и шоурънър да се вслушат във феновете и ето сега, 2 години по-късно станахме свидетели на едно възкресение на тази мини Вселена. Със сериала, ''Декстър: Първородният грях'', който тече в момента и ме вдъхнови да пусна тази тема, защото и Декстър и неговите многобройни и верни фенове заслужават по-добра съдба! Действието се развива 15 години преди събитията в шоуто майка и в този сериал виждаме Декс като дете, тийн и стажант в Маями 'Метро', където ще видим и по-младите основни герои в култовия стар сериал, като Батиста, Масука, Лагуерта. Разбира се и Дебра и Хари, които са просто страхотни! А младия Декстър е абсолютно копие на оригинала. Впечатляваща игра на Патрик Гибсън!
Каста е впечатляващ. Сценария страхотен, диалозите също. Хора, изобщо все едно се върнах преди 20 години.
Нямам думи.

Но най-голямата причина и вдъхновение да пусна темата е старта на епизод 1, няма да издавам нищо.
Просто гледайте първите 5 минути. Всички, които са гледали продължението преди 2 години ще ме разберете... 🙂

Сериалът е 10 епизода, като досега са излезли 6 епизода. Можете да ги намерите по торентите и онлайн сайтовете за гледане. Шоуто ще бъде качено легално на перфектно качество и с превод и в СкайШоутайм, на 30 януари.

И не стига всичко това, но по-късно тази година, през лятото ще излезе нов сериал, сикуъл на сикуъла озаглавен. ''Декстър: Възкресение'', като се очаква завръщането на Майкъл Карлайл Хол!

Сериалите за Декстър

Dexter (2006 - 2013)

Страница в IMDB
Страница в Rotten Tomatoes

Dexter: New Blood (2021 - 2022)

Страница в IMDB

Dexter: Original Sin (2024)

Страница в IMDB

Dexter: Resurrection (2025)

Страница в IMDB
TBA

Архив:

Тема 1
Тема 2
Тема 3
Тема 4

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 19:37 от Diavolo

# 1
О, йе! Мерси за темата, Дяволче!

# 2
  • Вестерос
Цоп. Не съм гледала прикуъла, има ли го някъде качен по платформите?

# 3
В SkyShow.

П.П. Извинявам се, реших, че питаш за Dexter: New Blood. Прикуъла Dexter: Original Sin го чакаме на 30.01!

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 18:24 от 50 Shades of Purple

# 4
  • Вестерос
Original sin за него питам, New blood не съм го гледала още. Предстои.

# 5
Original sin за него питам, New blood не съм го гледала още. Предстои.
Няма го още!

# 6
Original sin се качва в зелка и замунда.
От няколко дни почнаха и букви да правят.
Аз даже не издържах и си направих машинни с един сайт.
Сега ще чакам послушно за качествени буквички щом ще има.

Много ми харесва сериала за младия Декстър. Много добре играе младия. Имам усещането, че Майкъл му е давал уроци.
Като почна не очаквах ниво, но съм изненадана и то много приятно Kissing Heart

# 7
Елора, мерси. Не се сетих да проверя, но аз ще си чакам..

# 8
Има субс за първите три епизода.
Но ако искаш изчакай всичко, че ще те човърка яко.
Както решиш.

# 9
Охо, интригуващо! Благодаря за мнението и за играта на младия Декстър. Много добре!
Абсолютно ще чакам! А имам много неща, които не съм отметнала по платените..

# 10
После ще си направиш як маратон Grinning
Аз се надявам да има и втори сезон.

Ох, много му се радвам и чак ми се прииска за трети път да гледам сериала майка.

# 11
  • София
Мхм, как така тепърва се чака да се качи?
Вижте в IMDB, че всъщност премиерата на епизод 1 на прикуъла е била на 13 декември' 2024. Но на Paramount+
Реално от там се сваля и качва и по торентите.

За 30 януари имате предвид, че ще се качи в Скайшоутайм ли?

Тиф,
Преди да гледаш прикуъла по-добре изгледай сикуъла, заради началото (първите минути) на новия сериал.
Но всъщност както си прецениш, не е умирачка. И двата са добри, просто прикуъла е много по-близо до духа на оригиналния Декстър. Сикуъла беше добър, но накрая осраха всичко. Слава богу обаче, явно ще се поправят (надявам се).

# 12
6 епизода има качени вече.
В имдб си пише от кога е почнало излъчването.
Може би в Скайшоутайм  ще го качват с букви.
Не ползвам тази платформа.

# 13
За 30 януари имате предвид, че ще се качи в Скайшоутайм ли?
Да. Wink

# 14
  • София
Мерси, сега ще го добавя в основното мнение, защото не бях проверил, кога ще го чакаме там. Много се дразня от тези големи забавяния. Аз си плащам за СкайШоутайм ама ако трябва да ги чакам, винаги ще съм с месец/два назад и няма да мога да коментирам нищо. 😀😉
Е, не за всички сериали е така, ама за повечето...
Но това е за нас в Европа или по-точно България и източния регион.
По принцип оригиналната американска стрийминг платформа си е Парамаунт+, но те май ги няма в Европа.
И може би за това е и забавянето, всичко е до права.

Ами тогава аз, а и други, моля да коментираме важни неща от текущите епизоди в спойлери. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт