Отговори
# 45
В зелка и замунда ги има.
За платформи не зная.

# 46
  • Вестерос
Има го в скай платформата

# 47
В събота изгледахме последните два епизода и още го мисля. Grinning

Много ми хареса сериала. Това май е един от малкото (може би единствения?) сериал, чиито продължения не са пълна скръб и всъщност допринасят към обогатяването на историята и вселената на оригинала. Според мен, ще има още един сезон на Original Sin - има времева дупка, която може да се запълни.

С мъжа ми имаме спор - кое е по-сложно - да се изгради нов образ от началото или да се влезе в кожата на вече изграден образ? Според мен е второто, защото трябва да се научиш да изпълняваш различни специфични движения, тембър, словоред. Според него - първото, защото трябва да ги "измислиш" така че да паснат с образа.

# 48
Да, малко сериали с продължение си струват.
Обикновено са пълна скръб, а тук си е едно страхотно продължение и държат страхотно ниво.

Аз гледам сериала майка.
Рита умря. Ех, тегав момент ми е това, мъка ми е за Декстър.
Особено пък после като разбра, че тя не му е прикритие, наистина я обича.
Ми тя си беше прекрасна жена.

# 49
Аз съм на 8-ми сезон, серия 5 Smiley

Според мен е по-сложно да се влезе в кожата на вече изграден образ. Хората непрекъснато сравняват, дори малки детайли и ако играта не се получи, то и сериалът няма да го бъде.
Да изградиш образ не е по-малко трудно, но все пак за успех на този образ стои цял екип и добър сценарий, и да, пак се иска и актьорско майсторство, но там нещата може да се променят в движение и да се нагаждат. Докато влизането под кожата на създаден образ си иска освен визуална прилика, то и умения да изиграеш образа до детайл и не става с импровизации и промени.

# 50
Официална дата за sequel:

# 51
  • SA
Аз стигнах до 8 сезон на Декстър и засега ми харесва много. Виждам обаче, че рейтинга на последната серия в IMDB е изключително нисък и отсега ми е тъжно, защото явно ще завърши глупаво. С напредването на сезоните все повече харесах Дженифър Карпентър. Не знаех, че в реалния живот са били женени с Майкъл Хол за известно време. Допускам, че или тя или Декстър ще загине в последните епизоди, но с този нисък рейтинг също си мисля, че сценаристите са се провалили.

# 52
И аз съм на последния сезон, последните епизоди.
3 епизода ми остават, ще си мълча, знам какво става.

Майкъл и Дженифър са били женени. Впрочем той е бил болен от рак по време на снимките. Не знам на кой сезон и е било покрай развода мисля.
Но въпреки всичко е играл и не се е отказал.

# 53
И аз не помня сезона, хем скоро го гледах от-до, но перуката си личеше.
Нямам търпение за продължението. 8 сезон си завършва екстра за мен. Сезон 9 не ми хареса, и то не само на мен, но пък очаквам продължението, заради завръщането на Клайд Филипс и очаквам да се оправят нещата 🙂

# 54
  • SA
Да ви кажа, аз не забелязах перука до момента (на 5 епизод от 8 сезон съм). Но пък и не знаех за заболяването на Майкъл Хол и не съм се взирала специално.

# 55
Не знам в кой сезон е бил болен.

# 56
По време на снимките на 5. сезон е бил с перука.

# 57
  • Вестерос
Хич не съм разбрала и аз. Нито знаех, че са били женени

# 58
Dexter: Original Sin e подновен за втори сезон.
Не знам знаете ли.
Видях сега в имдб, че има вече втори, но не пише кога.

Аз съм на последен епизод. Който не е гледал, да не чете.
Скрит текст:
Много от нещата са ми нелогични.
Действията на Декстър. Уж има нужда да убива. И като трябва да убие, човек който убива жена на която държи,  не го направи. Вогъл имам предвид. Той наистина страдаше от смъртта и.
И изведнъж уж нямало нужда да убива и извика Деб да се оправя. Безумие, пълно безумие.
Но от друга страна това е характерно за Декстър. Да забърква драми. И с Триликия така направи. Не го уби веднага и загуби Рита. И чак като умря Рита, той разбра, че наистина я обичаше. Както с бездействията си уби Рита, така и сестра си. Затова я хвърли и нея в морето. Защото знаеше, че и тя е негова жертва.
После и религиозния фанатик. Не го уби веднага и Деб го разкри. Ама такъв е сценария, трябва драма, развитие, интрига.
Актьора, който играеше Оливър е много добър. Страхотна роля на истински хладнокръвен и завършен психопат. Напълно студен поглед. Но и като общуваше с хората също се правеше много добре на нормален.
Това е качество на доста серийни убийци. Да имитират съчувствие и да заблуждават. Добре изиграна роля.
Обаче ми прави впечатление че често Декстър е с едни и същи панталони и блуза. Особено кафявата блуза често я носи като убива.

# 59
  • SA
Не знам защо си мислех, че 8 сериал е последен от поредицата. Последният епизод бе направо съкрушителен, но не мисля, че заслужава толкова ниска оценка в IMDB.
Елора,
Скрит текст:
Аз мисля, че в последните сезони стана ясно, че Декстър не е класическия тип психопат като сина на Воугъл. Вероятно тежката травма от детсвото е оказала влияние върху психиката и развитието му, за да се превърне в това, което е. Но той претъпя развитие и се оказа, че е способен на любов, привързаност, дълг, грижовност - чувства, които не са присъщи на генетично обусловените психопати. Мисля, че оттам идваха и неговите колебания понякога. Не случайно и Воугъл на няколко пъти изрази очудване и призна, че може би е грешала в преценката си към него.
На мен в последния епизод също доста неща ми бяха нелогични, например как Харисън свободно го оставят в дома на Батиста без да се притесняват, че ще спомене за Хана; Деб излъга, че е завела Харисън в болницата, но на тези чакални обикновено има камери и версията й лесно може да се провери и накрая Декстър спря животоподдържащата апаратура на Деб и спокойно я изнесе от болница без никой да разбере.

Чак в края на този последен епизод всъщност разбрах, че явно има ще сезони и засега намирам 9 сезон с 10 епизода. Това ли са последните (без да броим сериала, който излезе наскоро за младия Декстър)?

Общи условия

Активация на акаунт