Отговори
# 30
  • SA
Влизам тук специално да благодаря на Diavolo за възторжените препоръки за този нов сезон на Декстър, което въбуди интереса ми. Не разполагам с особено много време и само заради това съм само до 6 серия, иначе сигурно бих го изгледала за 1-2 дни. Много увлекателен, пристрастяващ сериал, страхотен каст. Давам си разбира се сметка, че някак нереалистично и бързо се развива действието, прекалено лесно Декстър изнамира закоравели престъпници и организира екзекуциите им. И въпреки това на човек му е трудно да се откъсне от сериите, особено пък като излязъл целия сезон.
Сигурно като го изгледам ще започна отново старите серии отначало. Дори не си спомням вече защо престанах да го гледам в миналото.

# 31
  • София
Като го изгледаш ще ми е любопитно финалното ти мнение. Simple Smile

И като го приключиш направо започвай старите сезони. Нищо че са много сезони и епизоди. Огромна част от тях са истинска телевизионна класика. Simple Smile

# 32
  • SA
Финалното ми мнение е, че сериалът е просто страхотен.
Благодаря на всички, които пишат в тази тема и на Diavolo, защото без вас този сериал щеше да остане извън полезрението ми. След като приключих с Dexter: Original Sin моментално започнах 1 сезон от старите серии.
Удивително е, че при тази разлика от 20 години и напълно нови актьори, човек не усеща никаква промяна в атмосферата, героите - не само че поведението им е запазено, но и чисто визуално си приличат (може би с изключение на Дебора - там Моли Браун ми харесва дори повече от Дженифър Карпентър, но някак физически двете са доста различни).
Много ми се иска да има поне още един сезон за младия Декстър и със същите актьори. Доколкото разбрах Хари е живял една година още след като медицинската сестра се опита да го убие. Какво се случва с брата на Декстър - не зная дали в старите сезони става ясно, но е изключително интересна линия в сюжета.

# 33
Ще разбереш какво се случва с брат му. Само това ще кажа  Close

Да, и аз почнах пак, засърбя ме.
Припомням си и аз.
Радвам се и на Марк Пелегрино. Бившия на Рита. Любимец ми е и той.
Малка роля, ама нищо.
Ти не си ли го гледала досега Декстър.
Тоест първо гледаш новия, после стария.
Е, после ти остава Нова кръв да догледаш и ще дойде време за новия сериал.

Уникален е. Щом го почвам за трети път. То няма омръзване.

И аз минах момента където ни припомниха, че 1 след това е живял Хари.

# 34
Аз съм на 5-ти сезон. Веднъж само съм гледала сериала от-до, ама да ви кажа, много неща бях забравила. Гледам си го с голям кеф Smiley
Кам, аз и за брата бях забравила. Гледай нататък, ще се сетиш. Ти каза, че си гледала 3-4 сезона май и си го зарязала. Е, сега е моментът да го изгледаш. Заслужава си.

# 35
  • SA
Елора, аз преди не помня даже колко години гледах няколко сезона на Декстър, но почти нищо не помня от сюжета, освен в основни линии за какво става въпрос.
Сега съм в края на 1 сезон от старите серии. Явно събитията с брат му ще ги видим в старите серии. Там ми е изключително интересно доколко при двамата склонността към убийство е генетично заложена, или резултат на травматични моменти в детсвото
Merelenda, много се радвам да те "видя" тук.

# 36
С брат му баш в първи сезон са нещата.
Нали сериала майка си почнала?

# 37
  • София
Хмм, аз доколкото си спомням Брайън се появявя в сезон 2. Simple Smile
Но не издавам нищо и как ще се развият нещата.

# 38
Брайън се появява още в първи сезон.

Онзи ден изгледах първи епизод на Original Sin и съм тъжна засега: нито Декстър ми е Декстър, нито Дебра - Дебра, за Хари - там даже няма какво да кажа, Слейтър не е подходящ избор. При Масука и най-вече Батиста съвпадението е почти 1:1. Самата история в епизода ми беше много нелепа.

Кажете, моля, че нататък става по-добре.

# 39
Забравил си Дяволо.
Нали ми е третия път, та ги знам почти наизуст епизодите.
В първи сезон е.

# 40
  • SA
Да, почнах от 1 сезон и съм почти към края (остава Браян да се окаже The Ice Truck Killer - има физическа прилика).

# 41
  • София
Може, може.
Но в края е развръзката. Явно не е било сезон 2, а сезон 1.
Да, аз съм ги гледал само веднъж сезоните, но изключително детайлно, бях пленен направо, даже си водех записки за някои неща ама отдавна заминаха...
Та много неща си ги спомням така все едно съм ги гледал онзи ден, а реално минаха доста години.

# 42
  • Вестерос
Дебра за мен си беше същата, даже говори като нея. Само дето тука е тийн още и това трябва да се вземе под внимание.

# 43
  • София
Добавил съм анкета! 😊
Нарочно не пуснах анкета с пускането на темата, защото ми се искаше повече хора да изгледат новия сериал.

# 44
Къде мога да гледам с български субтитри 10 серия на Декстър Първороден грях?

Общи условия

Активация на акаунт